2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
slm kızlar hepinize ..
bende nst den geldim şimdi benim oğlan durmadan tepikledi aleti normal gidiyo herşey sancım yok ..ama doktorum son üç muayeden beri bebeğime kilolu diyor ya 3250 olmuş hızlı gidiyor dedi...bir türlü anlayamadım kilo konusu heryerde başka rakamlar var haftasına göre neyseeeeeeee..
aslında bende bugün çatı muayenesi olucaktım ama olmadım korktum açıkcası...günlerdir düşünüyorum karar veremiyorum kendime güvenemiyorum dedim doktoruma...malum yaş 38 ilk bebek ve mucize bebek biliyosunuz 6 tüp bebekten sonra kendiliğinden oldu normal doğum zor geçerde bebeğe bişey olur korkusunu yenemiyorum ...doktorum normal için ikna etmeye çalışıyor hala.. korkma sıkıntı çektiğini anlarsam hemen alırım sezeryana diyor ama beeeeeen ama beeeeeeen işte ..neyse bakıcaz 38 haftan olsun dedi bidaha konuşalım dedi ..hayırlısı artık :)

Selam kızlar, herkese sağlıklı son haftalar
Ben 34. Haftada hala isim bulamadım Allah izin verirse kızımız olacak ama bi türlü içime sinen isim olmadı artık netleştirmek istiyorum, size listemi atsam bana beğendiklerinizi veya aklınıza gelen isimleri yazar mısınız?

Listem;

Hazel

Burçak

Erva

Erna

Elis

Nisa

Mina

Rana

Nehir

Ayşegül

Buse

Ayşim

Alçin

Nira

Sena

Sumru

Öykü

Beril

Sema

Afra

Rengin

haha benimde listem de rengin ve rana var yani oyumu 2 sinden yana kullanıyorum :)

Nehir
Öykü
Rengin
Sumru
Bu benim listenden beğendiklerim. Adıyla yaşasın :)

Canım ben ne ikili yaptırdım ne üçlü yaptırdım. Bilsem ne değişecekti hic birşey. Müdahale edilebilecek rahatsızlar benim için önemli o da ultrasonda çıkıyor ki herşeyi mükemmel çıkıp süprizle karsilasanda var. ihtimaller uğruna stres yapmana değer mı artık geçmiş gitmiş sona gelmişsin. Gönlünü ferah tut nasıl olsa herşey olması gerektiği gibi oluyor :)

Kokulu taştan patık

Bide mavi kolonya :)
ay yesa senin gazına gelip kokulu taş yapma işine girmiştim hatırlıyor musun. hepi topu 21 mı 23 mu o kdr yapabildim canım çıktı kız. 2 renk dök kalıba sonra çıkar kalıbı boya dantel geç kutula kutuyu süsle ayyyyy hediyelikler yetmediğinde ayyy çok gelen oldu kalmadı diyecegim artık hahahahaha

Ayyy canım benimkinde boya da yoktu dantel de :)

Kalıbı kutuya koy Kurdela bağla tamam :) ki.ben daha Kurdela kısmını yapmadım

Bugün çamaşır ve kolonya işine giristim:)

listen çok karar veremessin biraz daha ele bence....
ben en çok ÖYKÜ ve RANA yı beğendim

Ayyy canım benimkinde boya da yoktu dantel de :)

Kalıbı kutuya koy Kurdela bağla tamam :) ki.ben daha Kurdela kısmını yapmadım

Bugün çamaşır ve kolonya işine giristim:)
ay ne bilim kendimi bir hediyelik hazırlama üstadı sandım detay detay detay en son boğuldum. ben tek renk çıkarıp tül sarıp verecektim. annem orasını da mı boyasan iki renk mı yapsan kutu da suslesen diye diye yaparım canimmmm moduna girdim sonuç ortada

Ahles canım rana benimde çok hoşuma gitmişti ama söylenişi ilk a ince ya bana çok zor geldi uzun vadede sürekli söylemesi o kısmı da düşün derim

Kızla madem isim muhabbetine daldık bana da bir yardim etseniz ya :)

zehra / sare / ece / ve arkadasın da düşündüğü gibi rengin :) Bende bir oylama yapayım :)

Canım sanki benimki de 100 ün üzerinde çıkmıştı. Öyle hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…