ben devlette doğum yapacagim benim iki dogumum özelde oldu bunuda devlette inşallah ben kist tedavisi olacakken hamile kaldim onun icin hastanemi birakmadim .. özele gittim benden arti amaliyat parası alacaklarmış bende devlette yapmaya karar verdim hayirlisi ile sağlığıyla inşallah bebislerimizi kucagimiza almak nasip olur..İstanbul Avrupa yakası 3200 sezeryan.
İstanbul Anadolu yakası genel anestezi 1500 spinal 1900 kızlar hastane adı vermek yasak mı bilmediğim için adını yazamadım
Pekmezin içine karabiber karıştırıp ye canımKızlar bana bir karışım bir tarif verin ya. Tam iyileştin dedim dün ev temizliği vardı tabi kapı pencere açık soğuk herneyse bugün bir kalktım boğazlarım inanılmaz şiş. şuana kadar hafiflemesi giderek arttı bütün eklemlerim dökülüyor. acile gidecektim ama yrn polikliniğe gitmeye karar verdim. Ne yapabilirim boğazlarım için. ıhlamur içtim, bal karabiber limon karısımı yaptım. var mı başka şunu ye iç diyebileceğiniz şeyler
ben devlette doğum yapacagim benim iki dogumum özelde oldu bunuda devlette inşallah ben kist tedavisi olacakken hamile kaldim onun icin hastanemi birakmadim .. özele gittim benden arti amaliyat parası alacaklarmış bende devlette yapmaya karar verdim hayirlisi ile sağlığıyla inşallah bebislerimizi kucagimiza almak nasip olur..
Çayı muayenesi iki parmakla kontrol değil mi başka bişeylede bakıyorlar mıMeraba kizlar..ben simdi acilden geldim cok tuaf hissediyorum kendimi...
Aksam yerimden kalkinca wcye gitme ihtiyacim oldu gittim bide ne görüyüm baya baya ıslanmış altım nasil oldu anlamadim ölee ne coktu ne de az icim rahat etmedi suyum mu akti acaba diye gittim hemen ..ebe muayne etmem lazim dedi bölece ilk defa muayene oldum cok heycanladim bacaklarim titredi cok zor gecti muayene o yuzden1cm aciklik var dedi allahim heycan ölücektim nst de bişi cıkmadı ama ..sonra bidaha bez gibi bisey koyup beklettiler sızıntı ne var ne yok..doktorum gönderdi geri eve sabah yine gel dedi ..
Halaa bacaklarim titriyoo bu gece nasil uyuyacam bilmiyorum ..
Sizce dogum başladimi 1 cm acilmayla bisey olurmu...ben normal doguramam yaaa muayene bile olamadim bacagimi acamiyorum ben afedersiniz ebe elini cok zor soktu benim yüzumden...tup bebek tedavilerinde de islemler yapilirken hep hafif anesteziyle yaptiriyodum ilk defa canli canli offff allahim yardim etsinn bu gece sabahlar olmaz bana artikk
İri bebeklerde ve suyu fazla olanlarda erken Doğum riski oluyor o yüzden öyle demiştirBugün hastaneye gittik kızçem 2650 olmuş maşşalah gelisimi hala önde suyu vs herseyi iyi .nts temiz cıktı ama aralıgın son haftası bile gelebilir dedi ama neden öyle dedi anlamadm benim 20 ocak normalde doğummum gelisim önde diyemi acaba ? Sordum neden böyle birsey dediniz diye herseye hazırlıklı olmak gerek dedi ama yine de anlamadım bianda sancın olur vs falan diye düsündü herhalde.
Bugün hastaneye gittik kızçem 2650 olmuş maşşalah gelisimi hala önde suyu vs herseyi iyi .nts temiz cıktı ama aralıgın son haftası bile gelebilir dedi ama neden öyle dedi anlamadm benim 20 ocak normalde doğummum gelisim önde diyemi acaba ? Sordum neden böyle birsey dediniz diye herseye hazırlıklı olmak gerek dedi ama yine de anlamadım bianda sancın olur vs falan diye düsündü herhalde.
8Çayı muayenesi iki parmakla kontrol değil mi başka bişeylede bakıyorlar mı
Aynen canım amin insallahBazı yerler farkı çok fazla söylüyorlar spinal veya epidural de gerçi hepimiz için önmli olan sağlıklı doğum inşllah herkese nasip olur
Bugün hastaneye gittik kızçem 2650 olmuş maşşalah gelisimi hala önde suyu vs herseyi iyi .nts temiz cıktı ama aralıgın son haftası bile gelebilir dedi ama neden öyle dedi anlamadm benim 20 ocak normalde doğummum gelisim önde diyemi acaba ? Sordum neden böyle birsey dediniz diye herseye hazırlıklı olmak gerek dedi ama yine de anlamadım bianda sancın olur vs falan diye düsündü herhalde.
Ben de aynı durumdayım canımbi suredir pekmez bal ceviz falan yemeyi biraktim diye vicdan yapıyodum ama demekki pek onlada alakali diilmis bu seferde acaba bi sorunmu varda iri diye dusunmeye basladimve annemde doktorumda ayni seyi soyluyo sezeryan ol rahat rahat diye ama ben bilemiyorum
Fiyatlar arasında uçurum var
Sen en azından il söyle ona göre yazsın arkadaşlar ya da yazalım :)
Ben de yürüyüş yapamıyorum canım ama nefes egzersizleri yapmaya çalışıyorum. Herkesin doğum hikayesi birbirinden farklı oluyor.Umarım kolayca doğurabiliriz.Bendede cok kucukler var surekli degistirirz mis gibi olurlar buyurse 1 2 tane daha buyuk duran var onlari giyer olmadi bi avm bize 5 dakka babasiyla iner aliriz gibi
Aminn canimm insaAllah.
Bu arada kuzular hickiriyormu sizinde bizim son zamanlarda en rutin hareketi. Bide yuruyus yapiyormusunuz ben hic cikmiyorm esimde pinpirik yollarda buz diyo.evdeki hareketle ne kadar acilmam olur Allaha emanet siz dogum hazirliklari icin neler yapiyorsunuz
Saolun kizlar iyiki varsiniz valla.
Valla nasil tarif ediyim ..cok agedersiniz ben sürekli altima 3 kat havlu kagit koyuyorum o tamamen ıslaktı ama böle şarıl şarıl degil bilmiyomki..ebe idrarda kacirmis olabilirsin dedi...hayirlisi bakalim
@NehirAsya annenşn sezeryan ol demesini anlarım ama doktorun neden desteklemiyor.
Bir hafta daha yapıp bırakıyım o zaman ben de. Normal doğum için zaten daha çok yuvarlak hareketleri öneriyorlar. Bakalım ya inşallah hepimizin doğumu kolay olurSağol canım cevabın için. Sağlıklı hayırlı doğumlar :)
Anlamadim canim normalimi neden desteklemiyo
Kendini kastığın için canın yanmıştır benimde yarın çatı muayenem var hamileliğimden beri ilişki olmadığı için nasıl geçer düşünmek istemiyorum ama saniyelik bişey birde doğumda o kontrolü sık sık yapıyorlar panik durumun varsa illa normal yapıcam diye kendini zorlama canım sezeryandada hemen iyileşiyorlar çok memnun olanlar var normal doğumu zor olup atlatamayanlarda oluyor her Doğum kişiye özel illede normal olmalı diyip kendini strese sokma dua et hakkında hayırlı olan hangisiyse onu yaşa8
Evet iki parmakla muayene ..kimseyi korkutmak istemiyorum belkide cok kolay bisey ..sorunlu olan benim canim bacagimi acamiyorum ben kocama bile zor ..hatta evlendigimde 3 ay acamadim ..aslinda rahat olabilsem bi rahat olabilsem hersey olup biticek zaten biliyorum ama o anda yine panikliyorum ..siz korkmayın yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?