2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

asıl 36 dan sonra lazım bize
yolu hızlı bulsun hemen çıksın minnoşlar

Evet canim benimkide o yüzden sabah gel dedi iltihap varmi diye kendim bakıcam dedi..yani yinemi muayene olucam demek oluyo bu benim kafa yeni aydı
Bana idrar tahlili yaptı canım bu şekilde ara ara su geldiğini söyledim ama benim ki senden daha azdı yaklaşık yarım cay bardağı kadar oda idrar yollarında iltahap var vajinal bölgeye de geçmiştir dedi fitil verdi ama c katogorisinde olduğu için kullanmadım sadece verdiği antibiyotik i içiyorum şimdi

Evet aynen oyle ama ben yine de ocak ayi bir gelsin oyle yapmak dusuncesindeyim. Saglikli, sihhatli olsun ve Allah nasip etsin 2018li olsun insaallah.

Bende ocak çok istiyorum ama bir yandan da korkuyorum ya 40ı geçer ve gelmezse diye.

Günaydın bugünde uyandığımda halen içimde bir yavru var malum artık her gece doguruyorum rüyaları başladı

Dün gece 40 geçmiş hala yok deli gibi ağlıyorum..
sancım yok açılmam yok

Kızlar benim bebiş 2 gündür hiç durmuyor. Sürekli hareket halinde. Ne zaman uyuyor anlamadım. Hiperaktif bir çocuk mu geliyor yoksa? Sizde de aynı mı? Bu kadar çok hareketli oluşu normal mi acaba
canım benim bebede aynı
bide artık direk yumruk atıyor
ama iki gündür ben yoruluyorum
oda yoruluyor galiba
bu yüzden uyuyor

beni de ekler misin canım tabloya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…