Günaydin kizlar evet bende heycanlandim bebişler gelmeye başladıkca...saat 3 den beri oturuyom hic uyumadi benimki benide uyutmadi tepinip duruyor karnimda ..hangi yana yatsam o tarafdan ittiriyor resmen güclendi de sıpa..kendimi bile salladim bi ara uyusun diye ama yok...acaba rahatsiz mi diye endişe ediyorum ...gercekten bu bebişler hareketli olsa da kabahat olmasada kabahat
Çok şükür iyiyiz bebişimizde iyi çok şükür hastaneden çıkacağı günü bekliyoruz teyzesi sizin dualarınızla en yakın zamanda çıkıcak inşAllah çıksın haber edicem sizlere inşAllah
Günaydin kizlar evet bende heycanlandim bebişler gelmeye başladıkca...saat 3 den beri oturuyom hic uyumadi benimki benide uyutmadi tepinip duruyor karnimda ..hangi yana yatsam o tarafdan ittiriyor resmen güclendi de sıpa..kendimi bile salladim bi ara uyusun diye ama yok...acaba rahatsiz mi diye endişe ediyorum ...gercekten bu bebişler hareketli olsa da kabahat olmasada kabahat
Bebişin keyfi yerindedir ondan uyumuyordur canım sen endişe etme bide son zamanlar lavoba ihtiyacı heycan sıcak basması derken gece uykuları gitti iyice
Çok şükür iyiyiz bebişimizde iyi çok şükür hastaneden çıkacağı günü bekliyoruz teyzesi sizin dualarınızla en yakın zamanda çıkıcak inşAllah çıksın haber edicem sizlere inşAllah
Merhaba hanımlar uzun süredir yazamamıştım . Dün öğlen oğlumuzu kucağımıza aldık . Biraz erken oldu 36+2 de doğdu ama çok şükür herşey yolunda . Normal Doğum yaptım ve bu sabah taburcu olduk . Allah hepinizin yardımcısı olsun , onu kucağımda hissetmek kokusunu içime çekmek bambaşka tarif edilemez bir duygu. Allah hepinizin bebeklerini korusun
Hayirli mubarek olsun. Allahim sagliginizi afiyetinizi eksik etmesin. Bebeginizle nice guzel gunler gostersin. Ne mutlu size, gozunuz aydin olsun. Rabbim arkamizdan hayir dua edecek evlatlar yetistirmemiz konusunda hepimize yardim etsin. İnsaallah bize de nasip olur guzel dogumlar.
Günaydın annisler bizimki de tepinerek uyandırdı beni sut içtim yattim bakalım napacagiz,son zamanlarda hareketleri bana da çok sert geliyor hatta canım yanıyor...
Doğum yapan vardı allah gule güle büyütmeyi nasip etsin ismini kacirdim
Canım hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla inşallah bi ara dogumu anlat bnmde beklenen tarih 5 i gözüküyor heyecanlanıyorum böyle olunca normal yapman da güzel olmus