2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar bizim fıstık geldi Rabbim hepimizinkini bagislasin bizlere, normal doğum yaptım, sizler de sağlıkla alın kucağınıza, müthiş bir duygu :*

Hade gözün aydın canım. Rabbim analı babalı büyütsün. Darısı bize..
Ayy heyecanlandım bugün iki tane normal doğum haberi aldık..

Günaydin kizlar evet bende heycanlandim bebişler gelmeye başladıkca...saat 3 den beri oturuyom hic uyumadi benimki benide uyutmadi tepinip duruyor karnimda ..hangi yana yatsam o tarafdan ittiriyor resmen güclendi de sıpa..kendimi bile salladim bi ara uyusun diye ama yok...acaba rahatsiz mi diye endişe ediyorum ...gercekten bu bebişler hareketli olsa da kabahat olmasada kabahat

Canım sen ve bebiş nasılsınz inşallah iyisinizdir
Çok şükür iyiyiz bebişimizde iyi çok şükür hastaneden çıkacağı günü bekliyoruz teyzesi sizin dualarınızla en yakın zamanda çıkıcak inşAllah çıksın haber edicem sizlere inşAllah

Kızlar bizim fıstık geldi Rabbim hepimizinkini bagislasin bizlere, normal doğum yaptım, sizler de sağlıkla alın kucağınıza, müthiş bir duygu :*

Canım maşallah kordon dolonmasi vardı demi sürec nası ilerledi uygun zamanda yazabilirsen çok sevinirim seni ve kızını öpüyorummm:)

Bebişin keyfi yerindedir ondan uyumuyordur canım sen endişe etme bide son zamanlar lavoba ihtiyacı heycan sıcak basması derken gece uykuları gitti iyice

Hayirli mubarek olsun. Allahim sagliginizi afiyetinizi eksik etmesin. Bebeginizle nice guzel gunler gostersin. Ne mutlu size, gozunuz aydin olsun. Rabbim arkamizdan hayir dua edecek evlatlar yetistirmemiz konusunda hepimize yardim etsin. İnsaallah bize de nasip olur guzel dogumlar.

Canım hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla inşallah bi ara dogumu anlat bnmde beklenen tarih 5 i gözüküyor heyecanlanıyorum böyle olunca normal yapman da güzel olmus

Masaallah, gozunuz aydin olsun. Cennet kokulu bebeginizin daha nice guzel gunlerini gostersin Rabbim, saglikla sihhatle afiyetle insaallah. Hayirli, mubarek olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…