2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
bende çok üşüyen biriydim 22 derece bile olsa ara ara yakıyordum kombiyi.. şimdi yanmadan 19-20 derecede durabiliyorum ama bana ii şimdilik üşümemek güzelmiş.. yaz olsa zor olurdu ama..

Aynen Yazın hamileliğin son aylarını geçirenleri tebrik ediyorum

canım benim ben diyemem herkez gönlünden geçmiş yapti allah razı olsun..
bende gittim hazır aliverdim sağlık olsun sağlıkla kucagimiza aliriz bebislerimizi inşallah

Makinanın elde yıkama programında ve çift durulama ile :)

Deterjan sabun tozu

Yumuşatıcı yok

Canım cok sevindim rabbim analı babalı büyütsün insa darısı basımıza

Yanlız
Ben de gurbettey,m kıyafetlerini yıkadım ütüledim bazı siparişlerini yeni verdim onlar da gelince hazırlayacağım tek başına olunca içim hep tedirgin hep hazır değil gibi hissediyorum
yanlız olunca gercekten öyle oluor hep birseyler eksik gibi olmamıs gibi güvensiz hissediyor insan canım öyle iyi anlıyorumki

Ben de yünlü programında bebek deterjanıyla yıkadım, hiç sorun olmadı. 30 derece 800 devir 40 dakikalık bir program

Geçmiş olsun allah uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin bebeğine darisi bütün annelere bizde bebeklerimizi kucağımiza alırız hayırlısıyla inşallah

sanırım yönetmeliğe göre götürmemiz gerekmiyormuş etik olarak isterseniz getirin dediler. bende bir daha doktora gitmek istemedim zaten 37 hafta çalışabilir raporu da getirsek bizi mecbur izne ayırmak zorundalar..

Evet canım ben 32 de izne çıktım. rapor fln da götürmedim şirkete. istemediler.
37.haftada çalışamaz raporu ister kurumlar. yesa onu demiş aman karıştırmayın 32de çalışabilir alıyoruz, 37. Haftada çalışamaz alıyoruz. Mesela ben 32de çalışabilir aldım 18 aralığa kadar çalışabilir yazıyordu, 18 aralıkta da çalışamaz raporu alıp kuruma götürücem

Aynen öyle

32 de ister çalışabilir ister calisamaz raporu götürün siz bilirsiniz

37 de ben çalışacağım diye bas bas bağırsak da yasak zaten :).

Ama işte Hymphcim bazı kurumlar 37 de gerek yok getirmene demişler

Bazıları mesela bizim kurum 50 kere soyledi getir diye

Ama söyle bi şey var mesela hepimiz sgk dan almayacağiz maaslari bazı kurumlar yatirmaya devam ediyormus

O yüzden genelleme yapmayalim herkes kendi kurumuna sorsun ona göre davransin:)

konuşmalardan 37de de çalışabilir raporu geçiyo gibi anladım o yüzden söyleyeyim dedim o çalışamaz raporu diye. Hatta benim 1 hafta geriden geliyo doktor en son tarihte hala doğum olmamışsa başka bir rapor veririz doğum iznini ona göre uzatırız dedi. Bir sürü rapor var mutlaka öğrenmek gerekli. Ama tabi kurumdan kuruma değişir istenen belgeler

Aynen canım :) bakalım artık sonlara geldik şaka maka çalışamaz raporları gündemde artık :)

Ben bagkur lu olmama ragmen mali musavirimin verdigi bilgi rapor alacaksin simdi sgkya teslime gerek yok 37 de izin alinca bir rapir daha sonra dogum raporu ile basvuru yapiosun dediler normalde sistem goruyo ama analik izin parasi icin rapor zorunlu nerde calisirsaniz calisin hangi kuruma bagli olursaniz olun 32 de calisabilir 37 de calisamaz birde dogum raporu bu benim zorunlu alnam gereken raporlar

Bence doktorunun dediği gibi üniversite hastanesine git bir konuş bence

Evet canım mesela bizim kurum maaşları kendi yatırıyor sistemden de görüyorlar o yüzden rapor getirmenize gerek yok dediler ama hepsi bir değil demekki

Söylediğiniz şeylerin aynısı var bende. Kasiklarimda sürekli tekmeler midemde kafası elleriyle yanlarımı tırmaliyor. 32.haftadan beri teRS duruyo ve hala da donmus değil. Sizinki de ters duruyordur büyük ihtimal
Tersti daha ince ama dondu daha geçen hafta salı gittim dönüktü ters değildi benimki arada kramp gibi oluyor bide bi anda karnıma şancı giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…