2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bu konuda bi bilgim yok canım ya benim ki bazen sıcak basıyor bazende çok soğuk oluyor

Kızlar kafama takılan birşey var destek Riva etsem benim bebeğim normal de çok hareketli bir bebek değildi en başından beti son zamanlar da da genelde gece çok oynardı yanlız dünden beri gece gündüz oynuyor. Ve hareketleri o kadar sert ki Canımı yakıyor acaba büyüdüğü için mi yoksa bir sıkıntı mı var salı günü kontrolüm var huzursuz oldum çocuk oyna sa kabahat oynamasa kabahat

Bence oynaması çok iyi birşey. Benimki son zamanlarda oynamıyor ki çok hareketliydi normalde. Doktor saymamı söyledi. Günde 15 hareket etmesi lazımmış. İçin rahat olsun oynamazsa kötü

Canim yeri daraldi artik iyice o yuzden hareketlerk daha sert hissediyoruz bence

Bence oynaması çok iyi birşey. Benimki son zamanlarda oynamıyor ki çok hareketliydi normalde. Doktor saymamı söyledi. Günde 15 hareket etmesi lazımmış. İçin rahat olsun oynamazsa kötü
Sağol canım haklısın aslında ama alışık olmadığım icin tuhaf geldi sanırım

Kızlar bizim fıstık geldi Rabbim hepimizinkini bagislasin bizlere, normal doğum yaptım, sizler de sağlıkla alın kucağınıza, müthiş bir duygu :*
Çok gğzel haber sağlıkla büyüsün inşallah..
doğumunu bi ara anlat bize nasıl başladı ne oldu mis gibi kuzuyu kokla

Haftamızda aynı bi korktum sanki

Kızlar bizim fıstık geldi Rabbim hepimizinkini bagislasin bizlere, normal doğum yaptım, sizler de sağlıkla alın kucağınıza, müthiş bir duygu :*

Aminnn, inşaallah.
Sanada hayırlı olsun.
Gözün aydınnn.
Rabbim analı babalı sağlıkla büyütsün inşaallah.
Valla hepimiz ocak annesiyiz guya ama zaten çok az kişi tutturabiliyor vaktini.
Yoksa geneli vakitsiz oluyormuş.
Hayırlısı ile biz ne zaman doğum yapcaz..
P.tesi geleydi bi.. durum a göre bende kendimi ayarlasamm. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…