- 23 Mayıs 2017
- 458
- 454
- 23
Senin için daha zor çocuklar için de zor olur ilk çocukta en azından bi kendini düşünüyorsun erkekler bi şekilde başının çaresine bakıyor biran önce bitsin bu bulantılarBennn
Ahhh canim.disin ikide minik kus var bende yiyemiyorum.yapamiyorum....yedigimi.cikariyorum cok zor
İlacı doktor verdi ilaç bebeğe zarar vermez genel olarak sorun olur mu diye tedirgin oldumSanırım değil.
Benden de istenildi ama bu isimleri bulamadım sonucumda. ..
Merhaba canım, herşeyin hayirlisi.
Zamanı geldiğinde olur bebisin.
Duasız bırakma bizide. Sende sağlıkla kal.
Aminn. Hayırlı olsun.
Sağlıklı gebelikler inşaallah.
Zaten doktorun ona göre ilaç vermiştir.
Benimde zehirli guatr vardı.
Gebelik yoktu. Yani vardı ama benim için sadece bi şüphe ve bi ihtimaldi.
Emin olmayana kadar ilaç almadım.
Sonra gebelikten emin olunca doktoruma gittim.
Gebelik var , dedim.
Kan degerlerime bakıldı.
Sonuç iyi çıktı. .
O da beni takibe aldı. 15 gün. .
15 gün sonra endokrin e gittim.
Kan tahlili yaparak.
Sonuç normal e dönmüştü...
Her hangi bir ilaç kullanmadım yani.
Sadece günlük beslenmeye ek olarak kaysi , incir , ceviz fln tükettim.
Gelende Rabbimden gidende...
Bebisimin gelişi ile hastalığım yok oldu gitti ^_^
Sizinde eğer doktor gebeliginizi bilerek ilaç verdiyse korkmayın.
Zaten kendi başına karar vermez.
Geçer inşaallah
Valla ben halı kaldırmak ne kelime agır poset alsam karnım agrıyo hemen
Ben ailemden uzakta oturuyorum akraba olarak Yok kimse komşudan da isteyemem böyle idare edicem mecburenBenim içim almıyor yemek istemiyorum.
Yok mu çevrende güzel yemek yapacak birisi sana yapsa da yesen.
benim burada 25 plakalari gorunce sevinmem gibi oldu. ulkemin her yeri ayni. ama iste memleket olunca ve de uzakta olunca erzurumu duyunca gozler doluyor.Ben de senin erzurumlu olduğunu başka bir konu da görünce oldukça sevinmiştim :)
kiz rizeye gidecegime erzuruma gecerim annemin yanına. erzurum rizeden de beterdirSen tayinini hamileliklerde rizeye aldir nerdeyse kar yagacak o derece soguk gunes gordugumuz yok.
Sen tayinini hamileliklerde rizeye aldir nerdeyse kar yagacak o derece soguk gunes gordugumuz yok neredeyse.
Evet cok dusuk cikmis degerin deger dusuk olunca bebek sagliksiz mi oluyormus yoksa dusuk tehlikesimi oluyormus
İns her sey yolunda gider ve saglikli evlatlar sahibi oluruz.
Sağlık olsun gelip gidebilmek önemli. Şimdi uzaklar bile yakın:)benim burada 25 plakalari gorunce sevinmem gibi oldu. ulkemin her yeri ayni. ama iste memleket olunca ve de uzakta olunca erzurumu duyunca gozler doluyor.
Benimde 20 ocak dun bende gittim dr aynıyız Allah sağlıklısı kucağımıza almayı nasip eder İnşallahAa ayniyiz :) benim kesen dün 13 mm di yolk kaç diye sormayı unuttum haftaya çarşamba kalp atışı için gideceğim inşallah duyarım . Sen ne durumdasin
Bi Rize gelini mi var burda yoksa :)kiz rizeye gidecegime erzuruma gecerim annemin yanına. erzurum rizeden de beterdir
Arada çok yorulunca oluyor ama ilk 4 ay çok önemli çok dikkat etmek gerekir ağır işlere kalkışma bence
kiz rizeye gidecegime erzuruma gecerim annemin yanına. erzurum rizeden de beterdir
Değer düşükse genelde boş gebelik olurmuş ama boş değil yolk var
Yok canim rizeli benimBi Rize gelini mi var burda yoksa :)
Burasi daha yagmurlu diye soyledim neyse ki son zamanlarimiz kisa gelicek yazin koca gobus hic cekilmiyor
Kimyasali planli yapmistim eylulde hamis kal mayista dogur kisa dogmasin demistim hep allah kafama gecirdi onu :))) sen mi plan yaparsin al sana plan :)))
İns bos degildir canim benim kimyasalda 15 idi bunda 14 cikti cok sukur kalbi atiyor ins seninkide saglicakla buyur kalbi atar.
Benimde 20 ocak dun bende gittim dr aynıyız Allah sağlıklısı kucağımıza almayı nasip eder İnşallah
bu yaza kaldi gibi benim memlekete gitme isi. dogumdan sonra artik nasip olursa.Sağlık olsun gelip gidebilmek önemli. Şimdi uzaklar bile yakın:)
Selam kızlar benimde sat 21 Nisan dün test yaptım beta 1436 çıktı yani adetim 5 gün geçmişti ama doktor keseyi görmedi. Ben 3 ay öncede kimyasal gebelik geçirdim o yüzden biraz paniğim, kese tam ne zamanlar görünüyor ?
Nasıl hissediyorsun kendini bana bir korku geldi..Ben varım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?