- 4 Mayıs 2023
- 1.512
- 1.254
- 63
- 34
Gündüzi 3 saati geçtiği de oluyor ama öğlen uykusu da uzadı bu aradaKızlar benim bebeğimin uyanıklık süresi 3 saat oldu. Mümmmmkün değil bayılana kadar uyumuyor. Başka böyle olan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gündüzi 3 saati geçtiği de oluyor ama öğlen uykusu da uzadı bu aradaKızlar benim bebeğimin uyanıklık süresi 3 saat oldu. Mümmmmkün değil bayılana kadar uyumuyor. Başka böyle olan var mı?
Hiççççç iyi değilim kendi adıma hala bazen ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ağlıyor uyumak istiyor uyutamıyorum nasıl vakit geçireceğimi bilemiyorum günün yarısı ağlayarak geçiyor zaten herkes mi böyle bilmiyorum. Uykusuzluktan artık gözümde şişecek alan kalmadıKızlar genel olarak sorayım bı nasılsınız, neler hissediyorsunuz, alıştınız mı yeni hayatlarınıza önümüz arkamız sağımız, solumuz bebek oldu demi evet anneyiz ama herşeyden önce bir insanız o yüzden bizimde nasıl hissettiğimiz önemli yaaa ben bgn biraz içsel farkındalık yaşamaya çalışıyorum,zira stresten heryerim
kabarmaya başladı kızlar çok fenayım kendime gelmem lazım
Allah yardımcımız olsun yaaa cidden zorHiççççç iyi değilim kendi adıma hala bazen ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ağlıyor uyumak istiyor uyutamıyorum nasıl vakit geçireceğimi bilemiyorum günün yarısı ağlayarak geçiyor zaten herkes mi böyle bilmiyorum. Uykusuzluktan artık gözümde şişecek alan kalmadı
Ben yeni hayatima alistim ama eski kendimi de ozluyorum. Hatta bunu cok dusundugum bir gundeyim. Ailemden uzaktayim ve resmen cocuklar ve ben basbasayiz cogu zaman. Neden bu zorlugu cekiyorum diye düşünüyorum cok sacma geliyor. Eski kendimi de cok ozluyorum ama bi duygularimo bastirmis haldeyim, bastirmasam da yapacak bisey yok. Ne guzeldi 20 li yaslarim. Nerede o kendine bakan, guzel guzel giyinen, ozguvenli, calisan ureten kazanan, arkadaslariyla gezip tozan kiz? Resmen baska bir hayat gibi. Cok sukur yine de bugunumuze. O zamanlar da kimle evlenecegim, cocuklarim olur mu nasil olur diye dusundugum zamanlar olurdu. Dusundugum o hayati yasiyorum ama eskiden yasadigim hicbir seyin olmamasi bazen beni Uzuyor.Kızlar genel olarak sorayım bı nasılsınız, neler hissediyorsunuz, alıştınız mı yeni hayatlarınıza önümüz arkamız sağımız, solumuz bebek oldu demi evet anneyiz ama herşeyden önce bir insanız o yüzden bizimde nasıl hissettiğimiz önemli yaaa ben bgn biraz içsel farkındalık yaşamaya çalışıyorum,zira stresten heryerim
kabarmaya başladı kızlar çok fenayım kendime gelmem lazım
aylardır çoğumuzun aklındaki soru sanırım
Ah şu analarımız… Ne desem ben de “Eee annelik böyle bir şey” cevabını aldığım için hiç dertleşmiyorumAnnem telefonla bile nasılsın demiyor çünkü biliyor çok zor yapamıyorum dicem bakamıyorum dicem. Tek dediği biz de yalnız baktık çocuk. Artık arasın bile istemiyorum her araması kendimi daha değersiz kimsesiz hissettiriyo
Ben de aynı şekilde derse girdiğim anları özlüyorum bazen. Çok özenle hazırlanırdım ders günlerime. Bakımsız gitmezdim asla. Hemen iltifatlar gelirdi, kızlar yorumsuz bırakmazdıBen yeni hayatima alistim ama eski kendimi de ozluyorum. Hatta bunu cok dusundugum bir gundeyim. Ailemden uzaktayim ve resmen cocuklar ve ben basbasayiz cogu zaman. Neden bu zorlugu cekiyorum diye düşünüyorum cok sacma geliyor. Eski kendimi de cok ozluyorum ama bi duygularimo bastirmis haldeyim, bastirmasam da yapacak bisey yok. Ne guzeldi 20 li yaslarim. Nerede o kendine bakan, guzel guzel giyinen, ozguvenli, calisan ureten kazanan, arkadaslariyla gezip tozan kiz? Resmen baska bir hayat gibi. Cok sukur yine de bugunumuze. O zamanlar da kimle evlenecegim, cocuklarim olur mu nasil olur diye dusundugum zamanlar olurdu. Dusundugum o hayati yasiyorum ama eskiden yasadigim hicbir seyin olmamasi bazen beni Uzuyor.
Yeri gelmisken icimi dokmek istedim sadece.
Camı üstten açıp perdeyi çekseniz ince ince serin hava girebilir aslındaBenim biyuk oglum bu sekilde alisti ve uzeri acik yatar. Yalniz evimizde bir oda var ve evin en sicak odasi. Galiba yalitimi iyi. Kalorifer kapali odada ama hala 24-25 derece. Bu oda da bebisimin odasi oldu. Isisi nasil duser sizce?![]()
Sana söz yine baharlar gelecek…Ben de aynı şekilde derse girdiğim anları özlüyorum bazen. Çok özenle hazırlanırdım ders günlerime. Bakımsız gitmezdim asla. Hemen iltifatlar gelirdi, kızlar yorumsuz bırakmazdıBir de gençlerle olmak çok iyi geliyordu. En son çıkan geyikleri onlardan duyardım mesela. Kakari kikirimiz eksik olmazdı
![]()
Yatak hemen pencerenin önünde ama bir deneyim teşekkürlerCamı üstten açıp perdeyi çekseniz ince ince serin hava girebilir aslında![]()
Aynıyız artık ağzıma bile açmıyorum ben de onu aramıyorum bu yaşıma kadar ilk defa bu kadar anneme ihtiyacım olmuştu söyleyince ben de ben suçlu oluyorum en iyisi hiç konuşmamakAh şu analarımız… Ne desem ben de “Eee annelik böyle bir şey” cevabını aldığım için hiç dertleşmiyorum
Aynen anlattığınoz gibi, günden güne düzelir umuduyla beklerken, günden güne da ha da huysuzluk ağlamaları artıyor, 6. Ayın bitmesini bekliyorum umutla, düzelecek inşallahHiççççç iyi değilim kendi adıma hala bazen ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ağlıyor uyumak istiyor uyutamıyorum nasıl vakit geçireceğimi bilemiyorum günün yarısı ağlayarak geçiyor zaten herkes mi böyle bilmiyorum. Uykusuzluktan artık gözümde şişecek alan kalmadı
Annem telefonla bile nasılsın demiyor çünkü biliyor çok zor yapamıyorum dicem bakamıyorum dicem. Tek dediği biz de yalnız baktık çocuk. Artık arasın bile istemiyorum her araması kendimi daha değersiz kimsesiz hissettiriyo
Ben bu kadar iyimser olamıyorum ya bu konudaBu dediği kendini değersiz hissetmen için değil aslinda. Sana yalnız olmadığını söylemeye çalışıyor ama kendi dilince. Bir nevi "incinmişsin dedi" muhabbeti gibi ama tersi
Şöyle düşün hani bazı anne kuşlar yavru kuşları yuvadan atar ya uçmayı öğrensin diye. Öyle işte.
Aramızda kuşak, eğitim farkı var. Söylediği cümle kendince olması gereken.
Derler ya hep " anne olunca anlarsın", aynen öyle. Biz de onların kuzusuyuz kafamızda kırlar olsa da. İsterler mi kötü olalım. Kendince seni güçlendirmeye çalışıyor. Yoksa içlerinde hissettikleri tam olarak dedikleri gibi " ben yanarım yavruma, yavrum yanar yavrusuna"
Doğduğundan beriBebek arabasını kendine değil de dışarı dönük kullanan var mı? Ne zaman başladınız?
İyi oldu içini döktünBen yeni hayatima alistim ama eski kendimi de ozluyorum. Hatta bunu cok dusundugum bir gundeyim. Ailemden uzaktayim ve resmen cocuklar ve ben basbasayiz cogu zaman. Neden bu zorlugu cekiyorum diye düşünüyorum cok sacma geliyor. Eski kendimi de cok ozluyorum ama bi duygularimo bastirmis haldeyim, bastirmasam da yapacak bisey yok. Ne guzeldi 20 li yaslarim. Nerede o kendine bakan, guzel guzel giyinen, ozguvenli, calisan ureten kazanan, arkadaslariyla gezip tozan kiz? Resmen baska bir hayat gibi. Cok sukur yine de bugunumuze. O zamanlar da kimle evlenecegim, cocuklarim olur mu nasil olur diye dusundugum zamanlar olurdu. Dusundugum o hayati yasiyorum ama eskiden yasadigim hicbir seyin olmamasi bazen beni Uzuyor.
Yeri gelmisken icimi dokmek istedim sadece.