Bana çok garip geliyor kendi dogurmafigin bir çocuk hakkında birşey istemek. Ha gönlünden torunu olarak en iyisi olsun istersin ama eşinin başının etini yiyecek kadar istemesi de vay vay ama herkesinki bir farklı işte çeşit çeşit oyen baştan beri normal doğum istiyor
karışmıyor ama o normal istiyor illaki
bana birşey demez ama eşimin vay haline
Brnimkide 38+2 oluyor cnmhanımlar
ilk sezeryan doğum tarihini hangi gününüze verdi doktorlar
benim doktor 38+4 gibi düşünüyor
sizce iyi mi yoksa bekleyeyim mi?
Aaaa nst esnasında hiç söylemediler bana uyarmaları gerekmez miSırtüstü bebeğe giden kan akışı yavaşlıyor ya ben hiç uzanamam zaten sırtüstü nefesim çıkmaz en iyisi sol yana dönmek
İnşallah vaktinde sağlıkla gelir bebeğin. İlk doğumla arasında kaç yıl var acaba? Ssvd’yi savunan bir doktor mu? Allah gönlünden geçtiği gibi gerçekleştirsin inşallah
Bizim ismimiz ecenur olucak nasip olursa teyzesi. Oglumun adi enes ona uysun isyedik. Kvnin ismine bayildim ama ciddenKız anneleri isimler netleşti mi biz halen isim bulamadik eşim Alya olsun diyor ama sırf kv ismi diye bana güzel gelmiyor ne olacak bizim kız isimsiz kalacak galiba
Aaaa nst esnasında hiç söylemediler bana uyarmaları gerekmez mi
Canım beni de sırt üstü yatırıyorlar inan kan ter icinde kalıyorum en son ya sağa ya sola dönüyorumAaaa nst esnasında hiç söylemediler bana uyarmaları gerekmez mi
İsmiyle büyüsün canımBizim ismimiz ecenur olucak nasip olursa teyzesi. Oglumun adi enes ona uysun isyedik. Kvnin ismine bayildim ama cidden
İsmiyle büyüsün canım
aman sende
Ne cinsmis bunlar ya bilmiyorlar mı sırtüstü yatamıyoruz bana da hep soluna dön derlerCanım beni de sırt üstü yatırıyorlar inan kan ter icinde kalıyorum en son ya sağa ya sola dönüyorum
Aynen canım bende bir kadının döndüğünü görünce dönmüştüm yoksa bekliyordum kurbanlık koyun gibi sırt üstü :) ama geçen dönemedim de nst cihazı kayıyordu bir bağırdım doğumhanede nerdesiniz çözün şunu diye hepsi basımda.. benim gibi sakin insanın içinden canavar çıktı öyle kan ter icinde kalıncaNe cinsmis bunlar ya bilmiyorlar mı sırtüstü yatamıyoruz bana da hep soluna dön derler
yarın gideceğim doktora canımBrnimkide 38+2 oluyor cnm
Bir sürü faktör var doğumda malum. Bebek sağlığı, kilosu, anne sağlığı, anne psikolojisi vs. O yüzden şu doğrudur şu yanlıştır yorumunu yapamıyorum ben. Sırf anne psikolojisi bile -eğer normal doğumu kaldıramayacaksa- yeterli sebep bence.Canım inşallah 30 ay doktorun ssvd destekçisi fazlasiyla ssvd gecmisi olan bir doktor. Inşallah çok arzu ediyorum bir sancılar gelse o sürece girsek diye heyecan içindeyim hangisi daha kolay yazacağım size ama sezeryan da günlerce normal de 1 gün çekiyoruz çok daha fazladır ama Aĺah büyüktür inşallah hayirli olan ne ise o olsun hepimiz içinama kızlar şunu söyleyeyim face de ssvd grubuna üye olduktan sonra farkettim ki çok zor da kalmadıkça yani mecburi olmadıkça sezeryan hiç sağlıklı değil, biliyordum ama detaylar detaylar. En azından sezeryan olacaksa bile bebek gelmek istediği zaman sezeryan olunması çok daha makul anaa tercih meselesi tabi ki
Kız kaç oldun tam dogur da kurtul sıra bize gelsinAynen canım bende bir kadının döndüğünü görünce dönmüştüm yoksa bekliyordum kurbanlık koyun gibi sırt üstü :) ama geçen dönemedim de nst cihazı kayıyordu bir bağırdım doğumhanede nerdesiniz çözün şunu diye hepsi basımda.. benim gibi sakin insanın içinden canavar çıktı öyle kan ter icinde kalınca
yarın gideceğim doktora canım
bakalım bana hangi günü verecek az kaldııııı
ahahah canımBana çok garip geliyor kendi dogurmafigin bir çocuk hakkında birşey istemek. Ha gönlünden torunu olarak en iyisi olsun istersin ama eşinin başının etini yiyecek kadar istemesi de vay vay ama herkesinki bir farklı işte çeşit çeşit oy
Hayır csnım benim sezeryan ama 39 haftadan önce almayı doğru bulmuyorum diyor doktorum bana da kuzu kuzu beklemek kalıyornormal doğuma müsait mi vucudun onu mu bekliyor yani doktorun?
Bana da 39+4 e gun verdi.hanımlar
ilk sezeryan doğum tarihini hangi gününüze verdi doktorlar
benim doktor 38+4 gibi düşünüyor
sizce iyi mi yoksa bekleyeyim mi?
canım yurtdışı ile buranın imkanları çok farklıKız forumda okudum çatı darlığı normal doğuma engel değil diyor yurtdışında herkes doğuruyormus bir araştır istersen
ooo senin ki bayağı farklıymış canımBana da 39+4 e gun verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?