2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Gözün aydın Allah anali babalı büyütmek nasip etsin

Canım femur boyu milimetrik bı olcum ve o bı aralığı kapsıyor kaç cm çıktı ki.kafana takma o kadar gerilik önemli değil baştan beri geriden mı geliyordu ki

Aminn bebeğin ile mutlu sağlıklı bir hayat dilerim

Tuh en başta çok almanın dejavantaji
Ben yalnızca bir paket almıştım
Zeytinyağı denedin mi bebegine
Ben krem kullanmadım daha heo yagliyorum
Aynen öyle hayır bi de eğer sorun primaysa mesela cidden bittik çünkü 2-3-4 numaraya kadar yığınla bez var gerçi karışık ama en çok prima

Canım gaz sancısının çaresi yok düzenli beslenecen bol bol rezene ve bitki çayları içecen bebisi emzirdikten sonra gazını cikaracn masajla kolik olsa bunlarda boş çekeceksin yani 1 2 yıl Allah yardımcımız olsun günde iki üç kere bir çay kaşığı rezene verebilirsin canim

canım benim gözünüz aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah sanada geçmiş olsun rabbim saglikla huzurla musmutlu büyütün inşallah miss kokulunu

Gozun aydin canim saglikla buyusun :)

Canım femur boyu milimetrik bı olcum ve o bı aralığı kapsıyor kaç cm çıktı ki.kafana takma o kadar gerilik önemli değil baştan beri geriden mı geliyordu ki
Son 3 haftadır 46 cm çıkıyor canım. Hiçbir gelişme yok. İstanbulda hizmet hastanesime gidiyorum doktor bugün çatı muaynesi yaptı bebek çok yukarıda dedi ineceğini düşünmüyorum dedi. 38+1 haftalığım

Hayirli olsun canim saglikla buyusun

Hay Allah sana da çok geçmiş olsun. Gerçekten çok acayip bir durum doğum ne zaman olacağı hiç anlasilmiyor. İnşallah saglikla sihhatle kolayca gelirler.

Mutlulukla sağlıkla büyüt inşallah canım :)

Bugun doktora gittim sadece nstde sancim var mi diye bakti doktor ve bi dahakine suyun sancin gelirse gel dedi. Siz son günlerde ne sıklıkta gittiniz ben son haftama girdim korkuyorum artik

Evet canım korkmaya haklısın ama iyi ki var sezaryen mecbur olunca insan kurtulayım da ne olursa olsun diyor
Normal doğumda sancı çekiyorsun zmanin nasıl geçtiğini bile anlamadan sonradan çok rahatsın ama sezaryende ağrılar sonradan başlıyor inşallah geçecek hepsi

Evet canım planlı olacağı için hiç korkma rahat ol sancisiz keyfini çıkar sonradan ağrıları düşünme gecicek inşallah bebislerimiz iyi olsun da her şeyi unutuyoruz sağlıkla büyüsün gelsin seninki inşallah

Emsin canım ama bak doymuyorsa mama ver bol sütlü günlerimiz olur inşallah

Ay biz mahvolduk teyzesi ya
Canım dediğin gibi eğer sorun bezdeyse bezi degistir ama sanmıyorum küçücük bebeğe bez neden pişik yapsın ki öncelikle beslemene dikkat et portakal gibi gaz yapıcı şeyler acı ve yağlı yemekler yeme bebeğe günde iki üç çay kaşığı kadar rezene ver kendinde iç altını su ve pamukla temizle
Pişik kremini sür düzelir ama gecmezse eski usule dön canım normal pamuklu bez al onları kes kullan altinada çöp poşeti koy sizdirmasin diye inan en etkili yöntem
Şimdi ben kv gitsem asla izin vermez hazır bezlere iki ay sürekli pamuklu kumaş bez kullandirir yazık bebek pişiyor bu kimyasallarda diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…