- 7 Eylül 2016
- 704
- 781
- 103
kızlar ben manikür de pedikür de agda da yaptırıyorum. ama kendi aletlerimi kullandiriyorum. bir de yillardir yaptirdigim kiza gidiyorum kanatmiyor. bebeklerimizin şuanda göbek bagı yok, kanimızdan beslendigi icin kan yoluyla mikrop kapmamamız cok önemli sanirimBu haftalar riskli haftalar tabi bilmem ki ben de pedikür yaptirsam mı acaba diyorum
Bende kısmetse ocakta kucağıma alacağım sağlıkla devam edip sağlıkla kucağımiza alalim insaAllah
24 yasindayim ilk bebeğim sat 15 nisandi tahmini olarak 19-20cikan yerler oldu bende 19unu baz aldim istanbuldayim hala doktor arayisindayim yarın idareten bir doktora gidicem ilk olarak bakalım hayırlısı
Aynen canım hosbuldum ve cok bunalmistim hamile kalana kadar girmicektm hamd olsun geldim nasip bu zamanaymis gerçekten bosverdim istemedim bu ay korunmadim ama istekli degildim geldi minigim sağlıkla gelsin annesinin kucagina insaAllah o topikten yoldasimla burda bir araya geldiğime cok sevindim
Anadolu yakasindayim canım evet pendik tuzla kartalda falansa gidebilirm ancaBu arada ben evlenip şehir dışına yerleştiğim için kendi doktoruma doğum yaptıramayacağım İstanbul'da ama sana şiddetle tavsiye ederim çok anlayışlı bilgili ve kibar bir doktordur. Anadolu yakasında oturuyorsan önerebilirim kendi doktorumu. İnternetten de araştırabilirsin. Ben ara kontrollere gidiyorum hala fırsat buldukça
Anadolu yakasindayim canım evet pendik tuzla kartalda falansa gidebilirm anca
Bomba gibi :)selam anneler nasılsınız
selam anneler nasılsınız
Canım kendi aletlerinle yaptır Allah korusunBu haftalar riskli haftalar tabi bilmem ki ben de pedikür yaptirsam mı acaba diyorum
Haklısın ama benim aletlerim de iyi değil kikızlar ben manikür de pedikür de agda da yaptırıyorum. ama kendi aletlerimi kullandiriyorum. bir de yillardir yaptirdigim kiza gidiyorum kanatmiyor. bebeklerimizin şuanda göbek bagı yok, kanimızdan beslendigi icin kan yoluyla mikrop kapmamamız cok önemli sanirim
İyiyiz çok şükür şimdilik pek bişey yok arada kasık ve bel ağrısı oluyorselam anneler nasılsınız
Aletlerim de kaliteli değil kiCanım kendi aletlerinle yaptır Allah korusun
Bulunduğum yerden otobüs var ama sürekli git gel heleki bulantili zamanlarda zor olur canım cok teşekkür ederim arayisa devam insaAllah denk gelirim ilgili bir doktora yarini bir atliyim hayirlisiylaBağdat caddesinde Caddebostanda klinik. http://www.drfatihesen.com/ kendi web sitesi var. Ben gerçekten çok memnunum ama sana kolay olmayacaksa yol, o civarlardan bakabilirsin tabii. Ben iyi doktor bulmak zor olduğundan bir öneride bulunayım dedim :) Bende seninle burada karşılaştığıma çok sevindim :)
Kizlar agda yapiyor ya da yaptiriyor musunuz?
Dra sordum bi sakincasi yok dedi ama tereddut ediyorum hep.
Kızlar arnıDa spor yapan var mı.ben yoga pilates yapıyorum.egzersiz yapmadan duramıyorum.dr gitmedim ama kendimi daha mutlu hissediyorum böyle
Bugün doğum günüm ve az önce öğrendim hamile olduğumu . Beklemiyordum hiç 1 yaşında oğlum var nasıl hissettiğimi bile bilmiyorum şoktayım napicam diyorum hep kendime
Amin daha 1 yıl oldu doğum yapalı ama unutmuşum gittiniz mi doktora kalp atışları duyulur dimiMutlu yıllar
Doğum günü hediyen sağlıkla gelsin..
Amin daha 1 yıl oldu doğum yapalı ama unutmuşum gittiniz mi doktora kalp atışları duyulur dimi
Bulunduğum yerden otobüs var ama sürekli git gel heleki bulantili zamanlarda zor olur canım cok teşekkür ederim arayisa devam insaAllah denk gelirim ilgili bir doktora yarini bir atliyim hayirlisiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?