Renkliyle renksiz detayli arasinda cok fark var mı ben dünkinden pek memnun kalmadm ya da ne biliyim cok anlamıyorum ama icime sinmeyen birsey var bacak ve kollari haftasina göre kısa dedi hersey iyi onda sıkıntı çıkmış oldu kafama takmamaya çalışıyorum bunu ultrasondan farkeder falan diyip gecistirdim burdan baktım aynı seyi yaşayan hamilelerin hicbir sorun olmamış sağlıkli şekilde almislar kucaklarina kul yapimi bir ultrason cihazi ve yanlis olcumler olabilen birsey icin kendimi tekrar strese sokmicam ama 24.haftada ayni yere gitmek gelmiyor icimden renkliye gitsem daha mi net görünür hersey diyorum onlar daha mi gelisik oluyor yoksa ayni cihaz bir ayarini acip mi renkliye ceviriyorlar
Doktorumdan degilde detaylida icime sinmemisti canım ama ben cok takintili bir hale geldim ondan böyle oldum bebeğim sağlıklı bir yanım buna inanıyor biliyorum Allahim icime ferahlik versin beni vesveseden cikarsin insaAllahE benimkinede dr uzun dedi bacaklari cok uzundu suan boyu 25.6 cm bende bunu mu takayim canim neden olumsuzluklar ariyorsun belki minyon olacak senin fistik
Dun bana drum renkli acti ayni cihaz uzerinden bi tusa basiyor renkli oluyor agzini burnunu yani yuzunu net goruyorsun gerisi cokta belli olmuyor uzunlugu kisaligi renksizde daha iyi anlasiliyor bence. Takma relaks ol icine sinmediyse baska dr bul kendine dun beni drum oyle rahatlatti ki egitim ve arastirma hastnesine bi daha gitmemeyi dusunuyorum.
Doktorumdan degilde detaylida icime sinmemisti canım ama ben cok takintili bir hale geldim ondan böyle oldum bebeğim sağlıklı bir yanım buna inanıyor biliyorum Allahim icime ferahlik versin beni vesveseden cikarsin insaAllah
Cok guzeller bayildim bende ama ben bu cibinligi takamam korkarim kafasina duser diye :))Kızlar bu beşik ve cibinlik nerde vardır acaba çok beğendim
Saol canim..368 gr olmuş bilmiyorum az mı fazla mi sormadim ayrintili sonucunda haftasiyla uyumlu fetus yaziyor
Aa neden düşsün canım mothercareden almışlar takım olarak ama ben bulamadım nette :/Cok guzeller bayildim bende ama ben bu cibinligi takamam korkarim kafasina duser diye :))
Resim bekleriz artık canımBugun bebegime alt acma ortusu diktim. Ay cok seker oldu yaa
Hemmen atiorumResim bekleriz artık canım
Çok güzel canım nasıl yaptın acaba anlatır mısınHemmen atiorumEki Görüntüle 2035214
Son ay +-500 gr olabilir aslında yani 3350 gr de olabilirdi bebeginizYok canim neden az olsun gayet iyi
Sadece hemen hemen ayniyiz ya merak ettim benimki dun 408 grdi.
İlk oglumda doguma girerken 3850 felan olctuler 4250 cikti pek guvenmiyorum bu olcumlere :)))
Hemmen atiorumEki Görüntüle 2035214
Canım ya normal olan şeyler hamilelikte ve evlat söz konusu olunca anormal hale geliyor demek ki sağlıkla atlatalim insaAllah şu günleri güzel hatirlamak istiyorum kendime zehir ediyorum işte evet biraz rahatlamaya ihtiyacim var sanırım sagolasin hepimiz iyi olalim uzulmeyelim hic insaAllahBanada ayrintilida cift plesanta var dediler kendi druma gidince bi guzel kufrettik onlara beraber dusun bende panik atak kaygi bozuklugu ne ararsan var bi tetanos asisini bile zorla yaptirdim ölürüm diye korktum takintinin alasi bende var yani :))) rabbim omur versin saglik versin gerisi hallolur ins. Cik gez biraz alisveris yap aklini dagit rahatla iyi ol uzme kendini
Eline saglik süper görünüyor canım güzel gunlerde kullanirsin insaAllah bayıldım desenineHemmen atiorumEki Görüntüle 2035214
Neyse sağlıklı olsunlarda tek temennim o❤O gobekten bende de var bende 4 gundur falan hissediorum
Canım ya normal olan şeyler hamilelikte ve evlat söz konusu olunca anormal hale geliyor demek ki sağlıkla atlatalim insaAllah şu günleri güzel hatirlamak istiyorum kendime zehir ediyorum işte evet biraz rahatlamaya ihtiyacim var sanırım sagolasin hepimiz iyi olalim uzulmeyelim hic insaAllah
Aynen canım normalde sakin bir insanim ama hamilelik beni degistirdi simdi şu testler hissetmeye başlayınca harekrtleri takip etmeler doguma yakın sanci takipleri her asamasi ayri heyecanda olsa stresliymis sagligimiz yerinde olsun yeter ki bebeklerimiz iyi olsun doğumdan sonrada bitmicek bunlar sende evham yapma canım benim gibi aklina takiliyorsa beklemeden doktoruna ara sor bence bekleme gidene kadar gunlerini zehir etme bende daha hissediyorum diyemem pit pit gibi oluyor ya da bana öyle geliyor sadece gergin bebegin oldugu bölge iyi olsunda hissetmeyi beklerim gözümde degil şuan doğrusuAynen kuzum biçok anne hamileliğimde boyle sıkıntılar acılar yaşıyor maalesef ama sonradan hep gereksiz üzüldüklerini anlıyorlar kendimizi hic üzmeyelim inşallah :) mesela ben pek hissetmesem de gobegimin altında en azından gazmış gibi bi hareketlilik hissediyorum simdi uyuşuk gibi bikac gundur endişelenmeyim diyorum neticede normalde de hissetmemiştim kırk yılda bir hissediyodum ama bilemedim doktora da gitmek istemiyorum evham yapmayım diyorum ayrıntılıya gidicez bi bucuk hafta sonra.
Aynen canım nazlilar baya saglikli olsunlarda dogduklarinda totosunu bacagini gidisini öper minik isirir acisini cikaririzGünlerimi zehir edecek kadar takmam da yine de bi pıtlasa icim rahatlayacak :) bizim kızlar cidden nazlı herhalde bi an once anne sozu dinlemeyi öğretmek lazmkızım pıt yap cabuk anneye
Canim kafama gore yaptim vallaÇok güzel canım nasıl yaptın acaba anlatır mısın
Elyaf koydum canim iki katAyy cok hos olmus canıımm :)) icine bisey doldurdun mu
tesekkur ederim canimEline saglik süper görünüyor canım güzel gunlerde kullanirsin insaAllah bayıldım desenine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?