2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

E benimkinede dr uzun dedi bacaklari cok uzundu suan boyu 25.6 cm bende bunu mu takayim canim neden olumsuzluklar ariyorsun belki minyon olacak senin fistik
Dun bana drum renkli acti ayni cihaz uzerinden bi tusa basiyor renkli oluyor agzini burnunu yani yuzunu net goruyorsun gerisi cokta belli olmuyor uzunlugu kisaligi renksizde daha iyi anlasiliyor bence. Takma relaks ol icine sinmediyse baska dr bul kendine dun beni drum oyle rahatlatti ki egitim ve arastirma hastnesine bi daha gitmemeyi dusunuyorum.

Doktorumdan degilde detaylida icime sinmemisti canım ama ben cok takintili bir hale geldim ondan böyle oldum bebeğim sağlıklı bir yanım buna inanıyor biliyorum Allahim icime ferahlik versin beni vesveseden cikarsin insaAllah

Doktorumdan degilde detaylida icime sinmemisti canım ama ben cok takintili bir hale geldim ondan böyle oldum bebeğim sağlıklı bir yanım buna inanıyor biliyorum Allahim icime ferahlik versin beni vesveseden cikarsin insaAllah

Banada ayrintilida cift plesanta var dediler kendi druma gidince bi guzel kufrettik onlara beraber dusun bende panik atak kaygi bozuklugu ne ararsan var bi tetanos asisini bile zorla yaptirdim ölürüm diye korktum takintinin alasi bende var yani :))) rabbim omur versin saglik versin gerisi hallolur ins. Cik gez biraz alisveris yap aklini dagit rahatla iyi ol uzme kendini

Son düzenleme:
Saol canim..368 gr olmuş bilmiyorum az mı fazla mi sormadim ayrintili sonucunda haftasiyla uyumlu fetus yaziyor

Yok canim neden az olsun gayet iyi
Sadece hemen hemen ayniyiz ya merak ettim benimki dun 408 grdi.
İlk oglumda doguma girerken 3850 felan olctuler 4250 cikti pek guvenmiyorum bu olcumlere :)))

Yok canim neden az olsun gayet iyi
Sadece hemen hemen ayniyiz ya merak ettim benimki dun 408 grdi.
İlk oglumda doguma girerken 3850 felan olctuler 4250 cikti pek guvenmiyorum bu olcumlere :)))
Son ay +-500 gr olabilir aslında yani 3350 gr de olabilirdi bebeginiz

Canım ya normal olan şeyler hamilelikte ve evlat söz konusu olunca anormal hale geliyor demek ki sağlıkla atlatalim insaAllah şu günleri güzel hatirlamak istiyorum kendime zehir ediyorum işte evet biraz rahatlamaya ihtiyacim var sanırım sagolasin hepimiz iyi olalim uzulmeyelim hic insaAllah

Aynen kuzum biçok anne hamileliğimde boyle sıkıntılar acılar yaşıyor maalesef ama sonradan hep gereksiz üzüldüklerini anlıyorlar kendimizi hic üzmeyelim inşallah :) mesela ben pek hissetmesem de gobegimin altında en azından gazmış gibi bi hareketlilik hissediyorum simdi uyuşuk gibi bikac gundur endişelenmeyim diyorum neticede normalde de hissetmemiştim kırk yılda bir hissediyodum ama bilemedim doktora da gitmek istemiyorum evham yapmayım diyorum ayrıntılıya gidicez bi bucuk hafta sonra.

Aynen canım normalde sakin bir insanim ama hamilelik beni degistirdi simdi şu testler hissetmeye başlayınca harekrtleri takip etmeler doguma yakın sanci takipleri her asamasi ayri heyecanda olsa stresliymis sagligimiz yerinde olsun yeter ki bebeklerimiz iyi olsun doğumdan sonrada bitmicek bunlar sende evham yapma canım benim gibi aklina takiliyorsa beklemeden doktoruna ara sor bence bekleme gidene kadar gunlerini zehir etme bende daha hissediyorum diyemem pit pit gibi oluyor ya da bana öyle geliyor sadece gergin bebegin oldugu bölge iyi olsunda hissetmeyi beklerim gözümde degil şuan doğrusu

Günlerimi zehir edecek kadar takmam da yine de bi pıtlasa icim rahatlayacak :) bizim kızlar cidden nazlı herhalde bi an once anne sozu dinlemeyi öğretmek lazm kızım pıt yap cabuk anneye
Aynen canım nazlilar baya saglikli olsunlarda dogduklarinda totosunu bacagini gidisini öper minik isirir acisini cikaririz
Bende karnımi tutup diyorum hadi bebeğim hissettir kendini pit yap ama yok doğsunda o ayaklari napcam ben yicem

Çok güzel canım nasıl yaptın acaba anlatır mısın
Canim kafama gore yaptim valla 80 e 45 yaptim olcusunu. Benm alacagim besigin komodinin ustu o amacla kullanilio o yuzden onun olcusune gore yaptim. Once buyuk parcayi kestim. Dikis seysini de icine koydum 165 cm kestim omu ikiye katlayip diktim somra. Onu dikmeden kenardaki cepleri yaptim. Onlarin da olcusu yok islak mendili ortasina koydum 3er cm kalacak sekilde biraktim yanlardan cift tarafli ceplerin arka kismi. Onune de eni onun olcusunde boyu da islak mendil boyunda cebin onunu kestim. Tersten cebi 3 taraftan diktim cevirdim. Iki cebi alt acma parcasinin icine yerlestirdim tersten de onu diktim. Yine tersten 2 kat elyaf diktim icine. Oldu sana alt acma ortusu

Ayy cok hos olmus canıımm :)) icine bisey doldurdun mu
Elyaf koydum canim iki kat
Eline saglik süper görünüyor canım güzel gunlerde kullanirsin insaAllah bayıldım desenine
tesekkur ederim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…