2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Renkliyle renksiz detayli arasinda cok fark var mı ben dünkinden pek memnun kalmadm ya da ne biliyim cok anlamıyorum ama icime sinmeyen birsey var bacak ve kollari haftasina göre kısa dedi hersey iyi onda sıkıntı çıkmış oldu kafama takmamaya çalışıyorum bunu ultrasondan farkeder falan diyip gecistirdim burdan baktım aynı seyi yaşayan hamilelerin hicbir sorun olmamış sağlıkli şekilde almislar kucaklarina kul yapimi bir ultrason cihazi ve yanlis olcumler olabilen birsey icin kendimi tekrar strese sokmicam ama 24.haftada ayni yere gitmek gelmiyor icimden renkliye gitsem daha mi net görünür hersey diyorum onlar daha mi gelisik oluyor yoksa ayni cihaz bir ayarini acip mi renkliye ceviriyorlar

14 agustosta gittim canim 17 haftalikti tam ggittiğimde 177 gram 17 cmdi. Boyunu fl degerini 7 ile carpinca bulabilirsin canim . ultrason kagidinda yazıyor
12.25 çıktı canım fl ile carpinca ama onceki mesajimi okursan orda yazdm bana fl ve hl kısa dedi yani boyu dahami fazla bilmiyorum kilosuda haftaya göre az geriden geliyor yani bu sonuçlara göre benimki

Bunla alakalı söylemiştim.
3 sene önce dayımın 3. Evladı dünyaya geldi
37.hafta da bir bacağı diğerinden kısa dediler:
O zamana kadar öyle çok özür buldular ki biz bunu duyunca aman bu olsun yürümesi zorlaşiır ama çok şükür dedik:
Doğduğunda ben 16 günlük lohusaydım. Ben bile gittim çocuğun ilk ayağına baktım şimdi tam bir dana Ultrason %100 doğru değil yani öyle çokşey yaşadık ki bu ultrason yüzünden

Güvenim kalmadı ultrasona artık canım ya doktora bile gitme hevesim kaçtı birsey cikarsa diye simdiden bir sonraki kontrol icin endiseleniyorum Allahim bir yanim diyor hicbirsey yok gayet sağlıklı bebeğim inanma şu cihazlara diye bir yanımda korkuyor şükür omurilik beyin diger organlar iyi çıktı hamd olsun ama bunlar eklendi stresimi hafifletti sadece yok etmedi beynim durdu artık

Bakabilir misiniz buna ozellikle detayliya girenler?

12.25 çıktı canım fl ile carpinca ama onceki mesajimi okursan orda yazdm bana fl ve hl kısa dedi yani boyu dahami fazla bilmiyorum kilosuda haftaya göre az geriden geliyor yani bu sonuçlara göre benimki
senin bebegin bence gayet saglikli. Ama sen cok evhamlisin seliforcuum. Bu stresin bebegi hic olumlu etkilemez. Diyelim kolu bacagi kisa. Aldircak misin bebegi? Ki bence kisa falan degil. Her bebek ayni olcak die bisi yok. Bazi insanin gobdesi bacagina gore uzundur. Kimisininde bacaklari leylek gibi olur masallah. Hic yok mu etrafinda boyle insanlar. Genetik faktor bunlar. Sen ve kocan uzun kollu bacaklisinizdir mesela ama kocanin dedesi daha uzun govdelidir . Olamaz mi boyle seyler. Hasta da olsa saglikli da olsa bunlar bizim bebeklerimiz degil mi? Uzme kendini boyle herseye lutfen. Iyi dusun ki iyi oksun. Yerim ben.onun minnak kollarini bacaklarini

tabi gidiyoruz ama geri yada ileri çıkınca yada sorun çıkınca onun bir cihaz olduğunu unutmamak lazım yanılma payı mutlaka var.
Kızımda down sendromlu çıktı 4 lü test yeniledik testi bir kez daha yapıldı sonuç iyi çıktı.

Asla aldirmam öyle birsey olsa bilmiyorum gerçekten niye böyle oldum aptal bir test allak bullak etti beni canım hormonlar esimin yokluğu bu test derken sacma sapan hale geldim birde üstüne detaylidaki eklendi cok haklisin hem bebeğime hem kendime ediyorum silkelenmeliym kafamdan atmaliym kusura bakmayin sizleride yazıp sıkıyorum üzüyorum ama gerçekten kimseye anlatip dertlesemiyorm

Benim biraz kendime gelmem lazim galiba canım beynim allak bullak herseyi takiyorum o bir cihaz ve sadece Allah bilir ne olduğunu bunu tekrarlamam gerek kendime

Hayir. Bizi kesinlikle skmiosun. Ama iyi de olsa kotu de olsa allahtan. Ben allahtan saglikli sihhatli evlat diliyorum de gerisini bosver. Tadini cikar. Esinden ayri kalman zor olabilir ama iyi yonunden bak ne kadar ozleyeceksiniz birniribizi. Dondugunde yeni evlenmis gibi tekrar baslicaksiniz. Bardaga dolu taraftan bak birazck jersey daha kolay olsun senin icin

Evet canım o dolu tarafina bakmak onu basarmaliym
Anne olucam ve ben daha güçlü duramıyorm acileeen duzelmem gerek cok teşekkur ederim rahatlatici cevaplarn için

Kızlar bu beşik ve cibinlik nerde vardır acaba çok beğendim

Eklentiler

• Screenshot_2017-08-19-15-43-41-095.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 82
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…