2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Ohhh canım. Ne güzel biz de park yatak alıp gittiği yere kadar onu kullanmayı düşünüyoruz artık ne kadar giderse sen de liseye kadar ben deyim askerlik hahaha

Ağrılarında en kisa zamanda geçer inşalah ya bilemedim ki ne iyi gelir inşallah kızlar yazar şimdi

Selam kızlar bende dün ayrıntılıdan iyi cıktım 3 hafta önce bebegimin kafasında koroid kistleri vardi ..tamamen kaybolmuş cok sükür bu kadar cabuk gecicegini tahmin edemezdim öldüm öldüm dirildim ...hersey normal cıktı ilk defa yüzünü gördüm tombik yanaklı bisidi
Allahımmm hepimize saglikla kucagimiza almak nasip olsun

Son düzenleme:
Ay maşallah ne güzel haber çok sevindim gözün aydın canım

14 agustosta gittim canim 17 haftalikti tam ggittiğimde 177 gram 17 cmdi. Boyunu fl degerini 7 ile carpinca bulabilirsin canim . ultrason kagidinda yazıyor

Cok sukur gozunaydin olsun
Biz hemen hemen ayniyiz sormasi ayip kac gr oldu seninki.

Ultrasonda yanılma payı çok yüksek kızlar
3200 bebepin 3750 doğdu.

Aksine kilolu doğmaz dedikleri Bebek küçükte olabiliyor. Hiç kg boyuna takılmayın doğunca göreceğiz.

Günaydın kızlar dün doktor kontrolüm ile beraber göz doktoruna da gittim damla damlattı akşam yazamadım . Kızlar bizim 5 ay sonra kızın pipisi çıktı vallahi şaka gibi . 2 ayrı doktora kontrole gidiyorum gebeliğin başından beri ikisi de kesin kız demişti . Dün erkek dediler .
Bebek çok sağlıklı şükür , onu duyduktan sonra kalan şeyler önemsiz . 238 gr olmuş miniğim . Ama kız diye bir çok eşyasını almıştım . Allah biliyor kendimi de alıştırmıştım . İlk günden beri de hep kız hissediyordum. Ama bunda da vardır bir hayır . Hala şoktayım . Garip bir his var içimde . Dün doktorum 3 lü 4 lü yü yaptırmayacağım dediğimde tamam ama afp yi yapalım dedi onun için kan verdim . 15 eylül De de ayrıntılı var . İnşllah en güzeli olur hepimiz için

Ayyyy çok garip yaaaaaa detaylı ultrasonda artık her şey açığa çıkar :)

Kizlar şuan amnio sonucum cikti.Allahima sukurler olsun ........Herşey normal bebeğim çok sağlikli ........

Hadi gözün aydın canım senin 1 : bi sayı var ya o kaç çıkmıştı

Emin değilim sen misin değil misin ama biri yazmıştı 1 700 lu bir değer çıkmış ve amino önermiş doktor. Sok olmuştum

250 nin altı risklidir hatta bazı doktorlar 200 baz alır da 700 ne alaka diye sasirmistim hatta Allah biliyor özel hastane para için mi falan diye de düşünmüştüm

1 /250 nin altina amnio ya da kanda kramazom oneriliyor.ama ben ikili test yaptirmadim daha once ben down sendromlu bir bebege hamile kaldigim icin bu gebelikte amnio zorunluydu.o yyzden yapildi.

1 /250 nin altina amnio ya da kanda kramazom oneriliyor.ama ben ikili test yaptirmadim daha once ben down sendromlu bir bebege hamile kaldigim icin bu gebelikte amnio zorunluydu.o yyzden yapildi.

Anladım cnm senin durum farklıymis

Sağlıkla al kucağına inşallah

Canim ben hala yuzustu uyuyorum. Esim gecen komtrolde doktora sikayet etti beni yuzustu yatiyo die. Doktor hicbi sakincasi yok bebek rahatsiz hissettiginde anne de rahatsiz hisseder zaten dedi.
Benimki psikolojik aslında canım ondan yatamiyorum birsey olur diye buyudklerinde dikkat etmek lazım zaten karnimizda buyucek istesekte rahat yatamicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…