Canım ben decavit ve krillom omega 3 kullanıyorum yalnızca. Birde kanım düşmüştü kan yapı başladık 5. vatan sonra değerlerim yükselince onu da biraktikBu arada doktorum osteocare e devam dedi.efa mom balikyagi ile birlikte sizler ne kullaniyorsunuz
Teşekkür ederim canım :) bana da şimdiden öyle hediyeler geldi ki kıyafet olarak doğuma az kalaya kadar kıyafet almayı dusunmuyorum. Önce gelenlere bakıcam ne eksik varsa onu alicam. 0-6 aylık beşik hediye geldiği için doğumdan 6. aya kdr da başka bir beşik almayı dusunmuyorum. Hatta ben odasına normal tek kişilik bir yatak alicam odasında benimde yatmam oturmam gereken zamanlar olur diye 6. aydan sonrada yanlarına bariyer ve koruma koyup onda yatırmayi bile düşünüyorum
Magnezyumumada bakıldı değerlerim herşeyim normal ama hamileliğinin 2. ayından itibaren günlerim rezil geçiyor resmen hamileliğin tadina varamadım hergun dayanılmaz bir boyun sırt ağrısı çekiyorum malesefkeşke biri çıksa dese bende de oldu şunu kullandım geçti o kadar ağızdan çıkacak her öneriye muhtacım su an inan.
Bu arada inşallah seninde ayrıntılı ultrason sonucun çok güzel gelir :)
Ay maşallah ne güzel haber çok sevindim gözün aydın canımSelam kızlar bende dün ayrıntılıdan iyi cıktım 3 hafta önce bebegimin kafasında keroid kistleri vardi ..tamamen kaybolmuş cok sükür bu kadar cabuk gecicegini tahmin edemezdim öldüm öldüm dirildim ...hersey normal cıktı ilk defa yüzünü gördüm tombik yanaklı bisidi
Allahımmm hepimize saglikla kucagimiza almak nasip olsun
Saol allah razı olsun canimAy maşallah ne güzel haber çok sevindim gözün aydın canım
Boyunu soylemdi canım kilosu 140gr yazıyordu boyunada baktm kagida ama göremedim sadece 16+6 yazıyor sanırım boyuna göre olan o hafta yani 1 hafta falan geri galiba çünkü bu yapildiginda 17+6ydim yalniz aklima geldi şimdi 10unda kendi doktoruma gittigimde 142gr demisti bu doktor 140dedi alicagina vermis olamaz heralde ultrasondan farkediyor diye düşünüyorum kötü düşünmek istemiyorum sen en son ne zaman gittin o zamankinde boyu ve gramı kac yazıyor canım
Selam kızlar bende dün ayrıntılıdan iyi cıktım 3 hafta önce bebegimin kafasında koroid kistleri vardi ..tamamen kaybolmuş cok sükür bu kadar cabuk gecicegini tahmin edemezdim öldüm öldüm dirildim ...hersey normal cıktı ilk defa yüzünü gördüm tombik yanaklı bisidi
Allahımmm hepimize saglikla kucagimiza almak nasip olsun
Saol canim..368 gr olmuş bilmiyorum az mı fazla mi sormadim ayrintili sonucunda haftasiyla uyumlu fetus yaziyorCok sukur gozunaydin olsun
Biz hemen hemen ayniyiz sormasi ayip kac gr oldu seninki.
Ah ah.. 7-8 hafta oldu doktor harici dışarı çıkmayalı.. geçecek inşallah canım sabır..Selam herkese
Eşimle kızım avm gitti ben yine tek başıma evdeyim. çok sıkıldım dışarı çıkamamaktan
Günaydın kızlar dün doktor kontrolüm ile beraber göz doktoruna da gittim damla damlattı akşam yazamadım . Kızlar bizim 5 ay sonra kızın pipisi çıktı vallahi şaka gibi . 2 ayrı doktora kontrole gidiyorum gebeliğin başından beri ikisi de kesin kız demişti . Dün erkek dediler .
Bebek çok sağlıklı şükür , onu duyduktan sonra kalan şeyler önemsiz . 238 gr olmuş miniğim . Ama kız diye bir çok eşyasını almıştım . Allah biliyor kendimi de alıştırmıştım . İlk günden beri de hep kız hissediyordum. Ama bunda da vardır bir hayır . Hala şoktayım . Garip bir his var içimde . Dün doktorum 3 lü 4 lü yü yaptırmayacağım dediğimde tamam ama afp yi yapalım dedi onun için kan verdim . 15 eylül De de ayrıntılı var . İnşllah en güzeli olur hepimiz için
Kizlar şuan amnio sonucum cikti.Allahima sukurler olsun ........Herşey normal bebeğim çok sağlikli ........
1 /250 nin altina amnio ya da kanda kramazom oneriliyor.ama ben ikili test yaptirmadim daha once ben down sendromlu bir bebege hamile kaldigim icin bu gebelikte amnio zorunluydu.o yyzden yapildi.Hadi gözün aydın canım senin 1 : bi sayı var ya o kaç çıkmıştı
Emin değilim sen misin değil misin ama biri yazmıştı 1 700 lu bir değer çıkmış ve amino önermiş doktor. Sok olmuştum
250 nin altı risklidir hatta bazı doktorlar 200 baz alır da 700 ne alaka diye sasirmistim hatta Allah biliyor özel hastane para için mi falan diye de düşünmüştüm
1 /250 nin altina amnio ya da kanda kramazom oneriliyor.ama ben ikili test yaptirmadim daha once ben down sendromlu bir bebege hamile kaldigim icin bu gebelikte amnio zorunluydu.o yyzden yapildi.
Benimki psikolojik aslında canım ondan yatamiyorum birsey olur diye buyudklerinde dikkat etmek lazım zaten karnimizda buyucek istesekte rahat yatamicazCanim ben hala yuzustu uyuyorum. Esim gecen komtrolde doktora sikayet etti beni yuzustu yatiyo die. Doktor hicbi sakincasi yok bebek rahatsiz hissettiginde anne de rahatsiz hisseder zaten dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?