2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Canım ya çok geçmis olsun ozelLer böyleyse devletteki hastaların durumu nasıl diye merak edip korkuyor insan gerçekten. İnşallah gönlüne sinen bir yer bulursunuz

Aslinda bildigimden diil. Tamamen sagdan soldan bakarak yapiorum. Internetten olcu buluyorum. Ona gore kesiyorum. Dikis bilgimden 3 gun gittigim ev tekstili kursundan. Duz dikisten baska bisi bildigim yok yani. Onda da makineyi 4 5 kere bozup kurcalayarak tekrar yapiorum. Tamamen sansa kadere benm 46 yasindaki annem kardesim istio die internetten bakarak sac ormeyi ogrendi biz daha neler ogrencez km bilir

Canım herhangi bir magnezyum tableti olur mu ya da sen hangisini kullandın söyleyebilir misin. Fibromiyalji olduğu söylendi bana yapacak birşey yok çekeceksin bu ağrıyı dendi Elimde bir tane magnezyum tablet var olmazsa içeyim herhalükara karşı. Senin geçti mı ağrıların peki ?

günaydın kızçeler :)

yesa canın palmers tummy butter stretch marks aldım kavanoz seninkinden. baya katı yap gibi ama sürmesi eziyet biraz sanki dimi. losyonu ve bunu bir kullanıyorum :) şimdilik çatlak yok gibi ama bakalım 7. aydan sonra belli olur ne hale geleceğimiz

kızlar kimse kilo almıyor. bende bi anormallik mi var aşırı yemiyorum arada kaçamaklar oluyor ama genelde acıkınca meyve kuruyemiş falan yiyorum ve 7 kilo aldım moralim bozuluyor artık

Aynen canım Ya ben de yazmıştım buraya zor sürüyorum diye ama su an daha iyi Oda sıcakliginda kendini buldu ürün :)

Ben de lierac ve bu ürün devam bakalım :)

Günaydın kızlar, ben de bi kaç gündür yoktum yazamadım. Ama az önce biriken bütün sayfaları okudum. Öncelikle @keskins canım çok üzüldüm, Allah sabır versin , tez zamanda kucağını doldursun inşallah.
Medical parkta sorun yaşayan arkadaşım , gerçekten de böyle durumlarda sabır falan kalmıyor , eşinin verdiği tepki olmasa ne olacaktı acaba, neyse ki doktorun iyimiş.
Cinsiyetini öğrenenler, öğrendim sanıp sonradan değişen arkadaşlarım sizler için hayırlı olsun, ben de buarada bişey almamak için kendimi zor tutuyordum ama desenini görünce dayanamayıp tulum ve tişört aldım oğluşuma. Dün yine bebek arabası modellerine baktık , karar veremeden çıktık , şu özelliklerin hepsinin bir arada olduğu bi araba yapsalar çok mu zor. Mesela hem hafif olsun, hem sağlam , hem Twist özelliği olsun, hem çift yönlü , puset yüksekliği iyi olsun, ayarlanabilsin vs.... :)

kızlar kimse kilo almıyor. bende bi anormallik mi var aşırı yemiyorum arada kaçamaklar oluyor ama genelde acıkınca meyve kuruyemiş falan yiyorum ve 7 kilo aldım moralim bozuluyor artık
Hayir canm anormallik yok. Kimisi cok kilo alir. Olabilir bunlar

Günaydınnn
Iki sabahtir siddetli mide yanmasiyla uyaniyorum hemen yastigimi yukseltiyorum hafifliyor reflü bende de başladı galiba hamd olsun ne diyim Allah beterinden korusun bebegim iyi olsun saglikla büyüsün bunlar gecici

gynaydin,bende kilo alanlardanim malesef 5 kilo almisim.hamilelikten once kilo alma hamileyken kilo alma ne olacak biz kadinlarin bu durumu :))cok saglikli beslendigim soylenemez malesef ama cok acikiyorum ve cok fazla ogun tuketiyorum ustelik ekmek olmadan doymamda mumkun degil malesef (

Canım bende 4 kilo aldım ama bu zayıflıkla da ilgili sen çok zayıfsan ondan da almıs olabilirsin. Bana dr um zayıf olan anne kilo alınca problem yok daha iyi olur zayıf daha halsiz olur dedi. Yani hiç genel bi kural yok su kdr alınacak diye zayıfların alması daha iyi bile. Kafana takma kiloları

Benim de 7 kg oldu canım :)
Kendini yalnız hissetme
Vücut su da tutuyor her bünye aynı değil, dert edecek bişey yok

Hayir canm anormallik yok. Kimisi cok kilo alir. Olabilir bunlar

inşallah yavaşlar bu durumum :)

aynıyız bende acıkıyorum. sağlıklı şeylerle bastırıyorum ama yine de kilolar kalıyor işte bize sonumuz hayrolsun yaa

yok canım ne zayıfı 70 kg oldum işte
sağ ol canım

Benim de 7 kg oldu canım :)
Kendini yalnız hissetme
Vücut su da tutuyor her bünye aynı değil, dert edecek bişey yok

evet su da tutmaya başladım ellerimden anlıyorum ama böyle bi açlık hali var sürekli. zaten zayıfta değildim şişman olmaya başlıycam artık.

yine de yalnız olmamak güzel

Canım klioyu kafana takma nasıl olsa emdirdikce vericeksin ama tabi şeker beyaz un ve tuzu azalt ve bol su iç birde bikerede çok değil az az ama sık sık yemek geerek bende bunda zorlanıyorum encok

Ben ilk hamileligimde 6 ayda hic kilo almadim sonrasi 22 kilo ile bitti
Bunda verdim yavas yavas aliyorum dikkat etmek lazim asil bundan sonra alicaz kilolari

Ben de etli butluydum şimdi tombik oldum :)
Olsun bebişler iyi olsun da biz geri veririz Allah'ın izniyle

triphop rekor ben de galiba canim 9 kilo almistim 15 gun once su an nedir tartiya cikmaya korkuyorum.
Normaldim ama hamileligi baya bi dobibolarak bitiricem galiba. Dr um karbonhidrati yeme mumkun oldugunca dedi ama aksi gibi canim hep hamurisi cekiyor

Arkadaşlar çarşamba günü dr randevum var bebegimin cinsiyeti öğrenemedim daha muaneden ne kadar önce çikolata meyve suyu alsam yine göstermicek diye endişeleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…