2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Gecmis olsun canım sen baya şey atlatmissin cok dikkat etmek lazım hem usuttum hem stres bugün çıktı artmasin insaAllah duş alıp uyumaya calisicam biraz halim gelsinde

Ayaklarını sıcak tutmaya çalış bir de :) durumun kötüleşirse muhakkak acile git canım. Geçmiş olsun.
Aynen canım hem usutme oldu üstüne stresim etkiledi beni kusmam ve digerleri bir arada olmasi şundan endiselendirdi şimdiye kadar hic kusmadim digerleri olmayıp sadece kussam normal gelirdi buna hamd olsun dediğin gibi gecicek böyle böyle vücut iki cana yetmeye çalışınca demek ki durum bu üstünde durmamakla beraber takipteym sikayetlerimi corap falan da giydim sagol canım insaAllah kotulesmem iyi olurum

Canim hiç endiselenme bende öyle oldum salgın varmış serum yaptılar iyiyim çok şükür kimseyle görüşmüyorum da ne salginiysa artık Allah şifa versin canım
Bende anlamadım havalardan galiba canım doktora gidip geldim sadece o kadar disarida cikmiyorum Allah sifa bekleyen herkese sifa versin insaAllah

Birumut55 Canım senindemi daha belli olmadı cinsiyet
canım benim bana hep kiz dendi, ikili tarama da da kontroldede sonuna yanilma payı olabilir dendi ama kesin kız olarak konusuldu bizim zümra elifimiz olacak allahimizin izniyle .. salı günü 150 gramdı minnak kızcem:)
yaa ben buarada çok yoğun calisiyorum bugün de çalıştım mj lara bakamadim anca bakabildim nasilda günler geciyor ...
karnim baya büyüdü 5 kilo aldim bile iş çıkışı bir elbise daha aldım elbiseler daha rahat geliyor birde dayanamadim 38 beden tunik aldim karnim çıkıyor altinda pantolonu var idareten bayramda giyerim sonrasinsa bu 5. ci elbisem oldu günlük giymeye calistigim için mecburen degisik giyiyorum etekdende pantolon danda daha rahat oluyor..

Ben evde yapmayı deneyecem canım çünkü fiyatları yüksek geldi bana bakalım artık hayırlısıyla
Senden de liste beklerim en gerekli olanlar için
Benim listem su sekilde
Yaninda cizgi olanlar alinanlar
Bebk telsizi
Burun aspiratoru
Kuvet kova masrafa ve kuvet ayagi~
Alt degistirme~
Canta
Hastane cikis seti~
Kalin battaniye~
Zibinlar tulumlar coraplar
Emzirme onlugu
Bebk icin onluk
Agiz bezi
Atesolcer~
Gogus pompasi ve torbasi
Gogus pedi ve kalkani
Gogus kremi
Biberon
Havlu~
Travel set
Oto koltugu
Kanguru
Sepet besik
Ahsap oyun parki
Mama sandalyesi
Hali perde
Yorgan~
Yastik~
Nevresim~
Donence
Pijama takimi
Terlik tac set
Emzirme sutyeni
Cop kutusu
Hediyelik bebek sekeri~
Cam sebil ve bardak~
Islak mendil
Bebk bezi
Bebek yagi
Pisik kremi
Sampuan
Bakim seti
Deterjan
Ayaklarinin alti yanan var mi acaba
Bugun benmkide yaniyo

O zaman hamilelikte normal mi canim sende de varsa

Ya yemeyi asiri abartmadikca ve saglik acisindan problem olmadigi muddetce ben cok asiri takmiyorum kilo alma mevzusunu. Bebek olunca dogumla emzirmeyle az biraz dikkat etmeyle verilir. Beni gordugunde kilolu demezsin bu aldigim kilo ile su an balik etli oldum o yuzden saglik acisindan zararli olacagini dusunmuyorun

triphop 72 kiloydum bu halimden bayaga zayiftim suan 90 kiloyum allahtan yazdan hamile kaldim sicaktan yiyemiyorum bile birsey kisa şisecegiz :))) napalim bebisler saglikli olsun yeter

Gecmis olsun kizlar bende tatildeyken ishal olmustum 15 yildir cola icmemistim ishal gecsin diye cola ictim ve sabaha birseyim kalmamisti deneyin bence sizde

Belli olmadı diyince öyle sandım canım kizlarimiz sağlıkla dogsun insaAllah benim kizimin adida Elif olcak kismetse ben hala tereddutteyim tabi erkege donermi acaba diye saglikli olsun yeter ki öyle oluncada adı belli
Bende hamile pantolonu esofmani tunik falan aldım normalde ferace giydigim için altina pantolon rahat oldu bakalım sonra sonra nasıl olucak

Gecmis olsun kizlar bende tatildeyken ishal olmustum 15 yildir cola icmemistim ishal gecsin diye cola ictim ve sabaha birseyim kalmamisti deneyin bence sizde
bende senelerdir icmiyorum kola ve icmek istemem doğrusu canım muz yedim ise yaradı ama sicaklar fena ya soguk terler dökuyorum

Cuma günü yemin torenine gidicez esimin yanına cok mutluyum şuan ilac gibi gelicek onu görmek şu son günler kötü gecti persembeden beri toparlanamdim esimin destegiyle sevgisiyle iyi olucam daha da kızımın babası canım benim kac gündür iyi birsey yazabilmek nasip oldu cok şükür

Lohusa sepeti biliyorum erken ama dayanamadim gecelik tac terlik ic camasiri falan aldim....
Bedenini kac aldın canim geldi mi kargon ben son zamanlar alicam çünkü o zaman ki halim nasıl olcak bilmiyorum dar falan gelir sabahligim var ceyizime aldim hic giymedim pembe cicekli kızım olucak kismetse ona uygun bir gecelik pijama takımı alırım diye düşünüyorum hastanede giymeye

Geçmiş olsun kesinlikle sikayetinizi yapın malesef insana değer ve saygı yok ... Paramızla rezil oluyoruz malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…