2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım bana baby nest yaparmisin

Eklentiler

• Screenshot_2017-08-20-13-20-12-246.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 58
Gecmis olsun canım iyi atlatmıssın .Heryer ticarethane işini hakkıyla yapanı bulmak okadar zorki .rabbim bizi iyi insanlarla karşılstırsın

H Hayrosgiller cok cok geçmiş olsun cnm
Sana.ve bebeğinde bir sıkıntı yok çok şükür
Klima çarpmıştır büyük ihtimalle yediğin tavuklada karışınca ...
Malesef hastaneler ticarethaneye dönüşmüş
Gerekli yerlere şikayet edin kesinlikle

Hamileliğim boyunca bugün ilk defa kustum kac gündür iyi değildim zaten acısı çıktı yemek yedim yerken bir ateş bastı midem yanmaya başladı afedersiniz tuvalete zor attim kendimi ne yediysem çıkardım rahatladım biraz olsun başımda çok ağrıyordu hafifledi soğuk terler atıyordum oda geçti biraz kusarken zorlanmadım şuan kasıklarımda da bir ağrı gerginlik yok heralde etkilenmemiştir bebeğim inşaAllah

Valla senden korkulur dikiş makinen var mı ki bende uğraşıp yapmak istiyorum beceremezsem alicam mecbur
Var gecen yil almistim. Bu babynest sandigin kadar kullanisli sandigin kadar guzel bisi diil ama onu bil de ole al. Gecen yil arkadas dogum yapti aldi. Ne koyacak yer bulabiliyo ne bisi. Bide agzi yuzu kayiyo iki gunde.

Canım klioyu kafana takma nasıl olsa emdirdikce vericeksin ama tabi şeker beyaz un ve tuzu azalt ve bol su iç birde bikerede çok değil az az ama sık sık yemek geerek bende bunda zorlanıyorum encok

onu ben de yapamıyorum saldırıyorum yemege. bi anda karnım kazınıyo sanki. şeker ve beyaz un zaten kullanmıyom şükür ama işte yapcak bi şey yok. bebişler iyi olsun da veririz bi şekilde

Ben ilk hamileligimde 6 ayda hic kilo almadim sonrasi 22 kilo ile bitti
Bunda verdim yavas yavas aliyorum dikkat etmek lazim asil bundan sonra alicaz kilolari

peki cok mu zayıftın. son 3 ayda 22 kg mı aldın yani? nasıl oldu bu canım? eğer öyleyse bittim ben de alırım bi 22 daha heralde

Ben de etli butluydum şimdi tombik oldum :)
Olsun bebişler iyi olsun da biz geri veririz Allah'ın izniyle

aminn :)
aynen bende dobik oldum

benim canım hafta da 2 falan patates kızartma cekiyo onun dışında sağlıklı besleniyorum ama işte alıyorum kiloları. olsun dert etmeyelim napalım bünyeyle alakalı olabilir biraz da. kilo almaya müsait zaten benim bünyem :/

Var gecen yil almistim. Bu babynest sandigin kadar kullanisli sandigin kadar guzel bisi diil ama onu bil de ole al. Gecen yil arkadas dogum yapti aldi. Ne koyacak yer bulabiliyo ne bisi. Bide agzi yuzu kayiyo iki gunde.
Nasil yani canım evde kullanışlı olmaz mı ana kucağı daha mı kullanışlı ağzı yüzü kayıyor derken açıklar mısın

Nasil yani canım evde kullanışlı olmaz mı ana kucağı daha mı kullanışlı ağzı yüzü kayıyor derken açıklar mısın
O alt ucu hep gorundugu gibi yuvarlak durmuyo mesela. Hemen sivrilesiyo. Cinku orasi birlesim yeri ordan bagliosun. Bide cocuk gun icinde onun.icinde uyumaya alisirsa gece besiginde uyumak istemiyo. Evde ana kucagina bence gerek yok. Zaten surekli uyuyacagi icin cok firsati olmayacak

Hafif derece ishal, bir kere kusma ve arada soguk ter atma napmaliyim bugün hic iyi hissetmiyorum kendimi bana bir akıl verin halsizim birde oturmaya halim yok sürekli yatıyorum

Hafif derece ishal, bir kere kusma ve arada soguk ter atma napmaliyim bugün hic iyi hissetmiyorum kendimi bana bir akıl verin halsizim birde oturmaya halim yok sürekli yatıyorum
Geçmiş olsun Bende 3. gün geçmeyen ishalim üzerine bugün acile gittik ama doktor gebesin pek bişi yapamayiz sadece su kaybını önlemek için serum verebiliriz dedi. Bi serum yiyip eve geldim.

Geçmiş olsun Bende 3. gün geçmeyen ishalim üzerine bugün acile gittik ama doktor gebesin pek bişi yapamayiz sadece su kaybını önlemek için serum verebiliriz dedi. Bi serum yiyip eve geldim.
Sana da geçmiş olsun canım kendimi iyi hissetmezsem daha fazla o durumda giderim acile ama hamileyken serumdan baska birsey yapmazlar gerci bu durumda ne yapılır onu da bilmiyorum zaten

Selifor merhaba, bence hemen endişe etme ama kendini takip et..şu aralar salgın varmış doktor birçok hamile kadınının bu sikayetle başvurduğunu söyledi. Eğer artarsa belirtiler gidersin..bence çok şiddetliydi.
Yediğin bişey dokunmuş olabilir veya usutmus olabilirsin

Canım yaşadığın strese vücudun tepki veriyor eğer üşütmediysen. Bir kere kusma demişsin ama günde 5-6 kere kusanlar var hamileyiz çünkü :) zaten doktorlar hamilelikte günde iki kere kusmayı normal görüyorlar. İshal için kuru kahve içine limon suyu sıkıp bir kaşık yutmanı öneririm. Suyu bol içmeyi ihmal etme tabii. Ben üç gündür kusmuyorum diye sevinçliyim ki öncesinde günde 1-2 kere mutlaka oluyordu. Şu an çıkarmıyorum ama çıkarsam panik olur muyum? Hayır çünkü hamileyiz bir kabız, bir aşırı olmayan ishal, bir mide yanması, bir baş dönmesi, bir halsizlik, bir ateş basması... Günlerimiz bu şekilde geçecek. Aşırıya kaçmadığı müddetçe sorun yok. Lütfen kendini fazla dinlememeye çalış bebeğini de kendini de üzme

Ben evde yapmayı deneyecem canım çünkü fiyatları yüksek geldi bana bakalım artık hayırlısıyla
Senden de liste beklerim en gerekli olanlar için

Canim hiç endiselenme bende öyle oldum salgın varmış serum yaptılar iyiyim çok şükür kimseyle görüşmüyorum da ne salginiysa artık Allah şifa versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…