- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
İnhibin a değerin kac cikmisti canim 4lude bakar misin
Benim biraz kendime gelmem lazim galiba canım beynim allak bullak herseyi takiyorum o bir cihaz ve sadece Allah bilir ne olduğunu bunu tekrarlamam gerek kendime
Ben de cok dikkat etmeme ragmen 3 kilo aldim.gece yemiyorum,aksam 6 dan sonra yemiyorum tatli asla yemiyorum.doktorum toplamda 7 8 kilo almalisin dedi nasil olacak bilemiyorum.kızlar kimse kilo almıyor. bende bi anormallik mi var aşırı yemiyorum arada kaçamaklar oluyor ama genelde acıkınca meyve kuruyemiş falan yiyorum ve 7 kilo aldımmoralim bozuluyor artık
Lohusa sepeti biliyorum erken ama dayanamadim gecelik tac terlik ic camasiri falan aldim....
bedenen her yerim ayrı ayrı yanıyor..Ayaklarinin alti yanan var mi acaba
Smdi xl giyiyosak napalimyazıyı okuyunca aklıma geldi.
Pijama yada gecelik bu ikisi için naçizane fikrimi vermek istiyorum şimdi Doğum şeklimiz bekli değil çoğumuz normal istiyor bekliyoruz
Ama kesin sezeryan istiyorum diyenlerin pijama takımı almamasını öneririm. Lastik kısmı dikişe denk geliyor rahatsız ediyor.
Bide kendinize xl don alın Doğumdan sonra lazım
Tatlim henuz gelmedi.amnio sonucum iyi gelirse kendimi şimartacagim demistim ben L aldim.ama internet sitesi deki numarayi arar boyunu kilonu verirsen yardimci oluyorlarmis.boyum uzun su an 68 kiloyum. E daha 5 ay var L olur.dedim ama taclar terlikler cok guzel zaten camasir mecbur alacaktim almisken birde lohusa takimi alayim dedim.zaten kizimin dogumundan kalma 2 tane var bir daha kullanmadim.Bedenini kac aldın canim geldi mi kargon ben son zamanlar alicam çünkü o zaman ki halim nasıl olcak bilmiyorum dar falan gelir sabahligim var ceyizime aldim hic giymedim pembe cicekli kızım olucak kismetse ona uygun bir gecelik pijama takımı alırım diye düşünüyorum hastanede giymeye
Canim benim ilki sezeryan bu da sezeryan olacak .yazıyı okuyunca aklıma geldi.
Pijama yada gecelik bu ikisi için naçizane fikrimi vermek istiyorum şimdi Doğum şeklimiz bekli değil çoğumuz normal istiyor bekliyoruz
Ama kesin sezeryan istiyorum diyenlerin pijama takımı almamasını öneririm. Lastik kısmı dikişe denk geliyor rahatsız ediyor.
Bide kendinize xl don alın Doğumdan sonra lazım
Smdi xl giyiyosak napalim
Canim benim ilki sezeryan bu da sezeryan olacak .
Sezeryan olacaklara kesinlikle gecelik tavsiye ediyorum hatta bu lohusa takimlarindan en az 3 tane lazim oluyor eve cikinca da giyiliyor.emzirme yerleri falan oluyor super rahat birde benim gogusler fena buyudu sutyen alisverisi zorunluydu.o yuzden onden alisveris yaptim.Canim benim ilki sezeryan bu da sezeryan olacak .
benim sezeryan olmadı ama bende gecelik demiştim.Sezeryan olacaklara kesinlikle gecelik tavsiye ediyorum hatta bu lohusa takimlarindan en az 3 tane lazim oluyor eve cikinca da giyiliyor.emzirme yerleri falan oluyor super rahat birde benim gogusler fena buyudu sutyen alisverisi zorunluydu.o yuzden onden alisveris yaptim.
Benim en yakin arkadasim hic kilo almadi gebeliginde cunku normalde epey kilolu belli olmuyor bebeklerimiz saglikli olsun da kilolarin onemi yok veririz.ilkinde 1 gecelik 2 pijama aldim.gecelikleri sadece hastane ilk gunlerde giydim.dikis yeri baya altta ve cok kucuktu pijama giymeme engel olmadi hiç.....Xxl o zaman
İlkinde pijama mı giydin rahat ettin mi bilmiyorum.
Darisi basima insallah canm❤ İlk bebegim heycanla bekliyorum18+1 canım
Benim en yakin arkadasim hic kilo almadi gebeliginde cunku normalde epey kilolu belli olmuyor bebeklerimiz saglikli olsun da kilolarin onemi yok veririz.ilkinde 1 gecelik 2 pijama aldim.gecelikleri sadece hastane ilk gunlerde giydim.dikis yeri baya altta ve cok kucuktu pijama giymeme engel olmadi hiç.....
Ya cahilce gelebilir ama gecelik ve pijama arasındaki fark ne biri alt ust biri elbise gibi mi? Ve sezaryen olunursa acaba ne kadar sure giyilemiyo alt
Altli ustlu takim pijama tek bir parca elbise olsn gecelik.dikis yerin tam pijamanin degdigi yere gelirse yaklasik 40 gun sanirim giyilmez pijamaYa cahilce gelebilir ama gecelik ve pijama arasındaki fark ne biri alt ust biri elbise gibi mi? Ve sezaryen olunursa acaba ne kadar sure giyilemiyo alt
Benim en yakin arkadasim hic kilo almadi gebeliginde cunku normalde epey kilolu belli olmuyor bebeklerimiz saglikli olsun da kilolarin onemi yok veririz.ilkinde 1 gecelik 2 pijama aldim.gecelikleri sadece hastane ilk gunlerde giydim.dikis yeri baya altta ve cok kucuktu pijama giymeme engel olmadi hiç.....
Canm ben az su icer biraz da tuzlu bisi yersem yanar. Gebelikten once de oyleydi. Tuz kullanmiyorum normalde. Ama tuzlu bisi olunca da yememezlik etmiyorumtuzlu bisiler yediysen ondan yaniyodur
Benim çok yanıyor ki normalde yaz kış ayakları soğuk biriydim
Canım dolapta soğuttuğum kolonyayı ayak tabanlarıma püskürtüyorum ben tabanlarımda yanma hissettiğimdeAyni bende oyleydim canim. Simdi sanki ince ince igne batar gibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?