sanırım bızımkı de erkek doktor butun soyledıklerımı unutun erkek dedı ama ıste ınsan bılemıyor ıste uclu testte neyı detaylı yaptırdın kacırdım ben orayıYok canım ben uclu test sonucnda acil detaylı oldum onda kız çıktı ilk sayfaya baktiysan daha değişim yapamamisti arkadas öyle kaldı ama benimde niyeyse acabam oluyor bazen 11inde gidicem bakalım o zaman kesin kiz mi diyicem doktoruma detaylida olsa insan inanamiyor o kadar zaman sakladi minigim aman sağlıklı olsunlarda işte
hadı bakalım ınsallah hersey guzel gecer hepımıze saglıkla gelırler ınsallahBen bu cumartesi inşallah 20 arti 4 olacağım :)
Kızlar tahlilimde +++ enfeksiyon çıktı idrarda.. Bu yoğun enfeksiyon demekmiş. Doktor tek kullanımlık toz ve antibiyotik verdi 5 gün sonra kontrole gel dedi. Bol su iç dedi. Bir de 15 gün ilişki yasak dedi. İlişkiyle ne ilgisi var anlamadım..
bende gecen ıhlamur içtim grıp olmustum ıyı geldı kuzum vallaKızlar gribim ilerlemeden napabilirm nanelimon icebiliyormuyuz burnum akamiyor başıma agri yaptı ve halsizim sesim değişti ne iyi gelir ki
bende kendıme yenı geldım blantılardan artık ıstıyorum nasıpsseHepimizden guzel haberler gelsin insallah. Tam kafam rahatladi diyorum bi endise basliyo hayirlisiyla tamamlasaydik su hamileligi iyiydi yaw
Canim numismed vajinal yikama jeli var ben onu hamilelikten once de hergun bikez kullaniyorum vajinal temizlikte hic enfeksiyon problemi yasamiyorum masallah diyim. Sen de bir bak istersen bu sikintiyi cok yasiyorsan
Ben bir ay gittim. Kesinlikle oneririm. Ama ben bir ay devam ettikten sonra internette ki videolardan devam etme karari aldim fiyat olarak cok yuksek geldi hem de bir ay denemis oldum. Tatil donusu insallah basliyca tekrar
üçlü sonucunda omurilik açıklığı çıktı canım o yüzden doktorum detaylı istedi şükür onda birsey olmadığı anlaşıldı öyle bir stres atlatmistm 2 hafta falan oldusanırım bızımkı de erkek doktor butun soyledıklerımı unutun erkek dedı ama ıste ınsan bılemıyor ıste uclu testte neyı detaylı yaptırdın kacırdım ben orayı
bende içeyim canım iyi gelir insaAllah bana dabende gecen ıhlamur içtim grıp olmustum ıyı geldı kuzum valla
Kizlar bu durum benim de aklimi kurcaladi icime bi vesvese dustu. Ben ne zamandir oksurdugumde ya da hapsurdugumda idrar kaciriyorum zaten. Bu durum normalmis zaten artik mesaneye baski oldugundan dolayi takmamistim.
Ama sizi okuyunca sunu farkettim ki kacirdigimi hissettigimde sivi idrar yolundan degil de vajenden geliyor.
Icim rahat etmedi bugun tatilde oldigum icin devlet hastanesine gidecegim hersey yolunda desin de icim rahat etsin. Son muayenemin uzerinden de bi ay gecti zaten.
L Lilyumm_ canim senin randevun kacta?
Benden iki tahlil istedi ablam ayak sisligimden ici rahat etmedigi icin. Ama birini acilde yapamiyorlardi. Ben de hem bi uzmana gidip eksik tahlili yazsin hem de bebisi kontrol etsin diye bugun randevu ayarlamaya calisacagim. Guzel haberlerle gelelim
Canım döndüm randevudan şimdi. Çok şükür bebeğim iyi 330 gr olmuş minik :) ben de kilo almışım 52 olmuşum ilk defa görüyorum hayatımda bu kiloyu :) onun dışında kanama alanı az da olsa var ve doktor heyet raporu verelim sana bir doktor daha görsün dedi, kanaatleri evde aktiviteler yapabileceğim fakat yine de ev işi yapamayacağım, okula devam edemeyeceğim yönünde oldu. Biraz tuhaf hissediyorum şu an kendimi nasıl anlatsam bilemiyorum okul tam olarak başlayınca gidememek biraz tuhaf gelecek bana. Ama düşünüyorum ev işine bile izin verilmezken okula nasıl verirlerdi ki bu riske atmak olurdu(kalabalık bir meslek lisesi öğretmeniyim) bu fikre alıştırmam gerek sanırım kendimi. Amniyon sıvısını sordum. Bu haftalardan sonra su kesesi açılırsa bacaklarından akar gider emin ol anlarsın dedi.Zorbuisler
Bendeki havadisler bu yönde... Kendimi garip hissediyorum
Bebis iyiyse canim sikinti yok hicbisey icin riske atmaya degmez. Inan bunu da 0 risk almak adina yapiyorlar zaten obur turlu inan evde bile hareket etmene izin vermezlerdi. Amniyon sivisi ile yaptiklari yorum bir nebze icimi rahatlatti.Canım döndüm randevudan şimdi. Çok şükür bebeğim iyi 330 gr olmuş minik :) ben de kilo almışım 52 olmuşum ilk defa görüyorum hayatımda bu kiloyu :) onun dışında kanama alanı az da olsa var ve doktor heyet raporu verelim sana bir doktor daha görsün dedi, kanaatleri evde aktiviteler yapabileceğim fakat yine de ev işi yapamayacağım, okula devam edemeyeceğim yönünde oldu. Biraz tuhaf hissediyorum şu an kendimi nasıl anlatsam bilemiyorum okul tam olarak başlayınca gidememek biraz tuhaf gelecek bana. Ama düşünüyorum ev işine bile izin verilmezken okula nasıl verirlerdi ki bu riske atmak olurdu(kalabalık bir meslek lisesi öğretmeniyim) bu fikre alıştırmam gerek sanırım kendimi. Amniyon sıvısını sordum. Bu haftalardan sonra su kesesi açılırsa bacaklarından akar gider emin ol anlarsın dedi.Zorbuisler
Bendeki havadisler bu yönde... Kendimi garip hissediyorum
Hahaha güldürdün canım beni çok sağolasınCanım su konusuna sevindim artık takılmamıza gerek yok cok sukur. Ayrıca raporun tadını cıkar bosver bu hamişlik ayları bizim simaracagımız aylar aslında biz stresli düşünceli geçiriyoruz (ornek:ben) bosver Allaha sukur her sey yolundaymış o kanama da gececek dinlenirsen yat uzan kocisine de ki; "Aaaay muz getir yok yok şeftali vazgectim armut amaaan hepsinden meyve tabağı yap alevlisinden olsun"
Sıvı yorumu beni de rahatlattı hep aklımdaydı çünkü inşallah sorunsuz tamamlarız bu süreci. Allah yardımcın olsun canım devlet hastanelerinin geneli bu şekilde ne yazık ki.. Güzel haberlerini bekliyoruz :)Bebis iyiyse canim sikinti yok hicbisey icin riske atmaya degmez. Inan bunu da 0 risk almak adina yapiyorlar zaten obur turlu inan evde bile hareket etmene izin vermezlerdi. Amniyon sivisi ile yaptiklari yorum bir nebze icimi rahatlatti.
Ben de devlet hastanesinde sira bekliyorum. Bulundugum yerde ozel hastane yok. Devlet hastanesine neden gelmedigimi tekrar anlamis bulunuyorum.
Bilgi olarak ne kadar detayli bilgi alirim bilemiyorum ama bi sorun yok dese ve eksik olan tahlilim icin yonlendirse kafi su an benim icin
Bakalim kismet bi sansimi deniyim. Olmadi mecbur ozelde artik.Cok gec kalmısın canım özelde bulabılırsın heran ama devletde biraz daha zor olabılır herhallde
Canım senin bi şikayetin var mıydı onun uzerine mi idrar tahlili yaptırdın? Bende de vardı taa 4 haftalıkken sonra tiklendim her seyi enfeksiyona yoruyorum zorla tahlil yaptırdım 1 bucuk ay filan oldu tertemiz cıktı yine de rahat olamıyorum
Coook kotuyum. Randevum 2 bucukta. Sabah 7 de acildi gozum agridan. Uyanali 12 saat olmus gibi hissetmeme ragmen saat hala 10. Hem cok korkuorum hemde dayanamiorum bi an once kurtulmak istiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?