2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar gribim ilerlemeden napabilirm nanelimon icebiliyormuyuz burnum akamiyor başıma agri yaptı ve halsizim sesim değişti ne iyi gelir ki

Ben detayliya 24.haftada gitmiş olcam kızlar ki son gittigim bir dahakini 24.te dedi sorun olmaz heralde büyümüş olur baya

meltem_kaya Canım geçmiş olsun dikkat et bende yüksek çıkmıştı ilac vermediler bol su ic dediler 20 gun kadar sonra tekrarladim geçmişti yeniden yaptirmam lazım sık olabiliyormus benimde belirtim yoktu yüksek olmasina rağmen yanma vs olmadı dikkat etmek lazım ama yine de oluyor demek ki

sanırım bızımkı de erkek doktor butun soyledıklerımı unutun erkek dedı ama ıste ınsan bılemıyor ıste uclu testte neyı detaylı yaptırdın kacırdım ben orayı

Canım senin bi şikayetin var mıydı onun uzerine mi idrar tahlili yaptırdın? Bende de vardı taa 4 haftalıkken sonra tiklendim her seyi enfeksiyona yoruyorum zorla tahlil yaptırdım 1 bucuk ay filan oldu tertemiz cıktı yine de rahat olamıyorum

bende kendıme yenı geldım blantılardan artık ıstıyorum nasıpsse

sanırım bızımkı de erkek doktor butun soyledıklerımı unutun erkek dedı ama ıste ınsan bılemıyor ıste uclu testte neyı detaylı yaptırdın kacırdım ben orayı
üçlü sonucunda omurilik açıklığı çıktı canım o yüzden doktorum detaylı istedi şükür onda birsey olmadığı anlaşıldı öyle bir stres atlatmistm 2 hafta falan oldu
emin sekilde soylediyse yanilmaz sanırım canım sağlıkla gelsinler

bende gecen ıhlamur içtim grıp olmustum ıyı geldı kuzum valla
bende içeyim canım iyi gelir insaAllah bana da

Canım döndüm randevudan şimdi. Çok şükür bebeğim iyi 330 gr olmuş minik :) ben de kilo almışım 52 olmuşum ilk defa görüyorum hayatımda bu kiloyu :) onun dışında kanama alanı az da olsa var ve doktor heyet raporu verelim sana bir doktor daha görsün dedi, kanaatleri evde aktiviteler yapabileceğim fakat yine de ev işi yapamayacağım, okula devam edemeyeceğim yönünde oldu. Biraz tuhaf hissediyorum şu an kendimi nasıl anlatsam bilemiyorum okul tam olarak başlayınca gidememek biraz tuhaf gelecek bana. Ama düşünüyorum ev işine bile izin verilmezken okula nasıl verirlerdi ki bu riske atmak olurdu(kalabalık bir meslek lisesi öğretmeniyim) bu fikre alıştırmam gerek sanırım kendimi. Amniyon sıvısını sordum. Bu haftalardan sonra su kesesi açılırsa bacaklarından akar gider emin ol anlarsın dedi. Zorbuisler
Bendeki havadisler bu yönde... Kendimi garip hissediyorum

Hatırlar mısınız gecenlerde bir mesajım vardı ablam okuyunca hareketlendi demistim ondan sonra 1hafta yukarda ve her gun hissediyordum 2-3 gundur sanki aşağıya indi ve hareket hissetmiyorum belki bi iki nadir olabilir onlar da net degil normal mi ki acaba hep stres bu hamişlik de ya

Canım su konusuna sevindim artık takılmamıza gerek yok cok sukur. Ayrıca raporun tadını cıkar bosver bu hamişlik ayları bizim simaracagımız aylar aslında biz stresli düşünceli geçiriyoruz (ornek:ben) bosver Allaha sukur her sey yolundaymış o kanama da gececek dinlenirsen yat uzan kocisine de ki; "Aaaay muz getir yok yok şeftali vazgectim armut amaaan hepsinden meyve tabağı yap alevlisinden olsun"

Bebis iyiyse canim sikinti yok hicbisey icin riske atmaya degmez. Inan bunu da 0 risk almak adina yapiyorlar zaten obur turlu inan evde bile hareket etmene izin vermezlerdi. Amniyon sivisi ile yaptiklari yorum bir nebze icimi rahatlatti.
Ben de devlet hastanesinde sira bekliyorum. Bulundugum yerde ozel hastane yok. Devlet hastanesine neden gelmedigimi tekrar anlamis bulunuyorum.
Bilgi olarak ne kadar detayli bilgi alirim bilemiyorum ama bi sorun yok dese ve eksik olan tahlilim icin yonlendirse kafi su an benim icin

Hahaha güldürdün canım beni çok sağolasın su konusuna ben de sevindim kafamıza bunu takmamış oluruz en azından. Zaten takacak yer arıyoruz

Sıvı yorumu beni de rahatlattı hep aklımdaydı çünkü inşallah sorunsuz tamamlarız bu süreci. Allah yardımcın olsun canım devlet hastanelerinin geneli bu şekilde ne yazık ki.. Güzel haberlerini bekliyoruz :)

Canim ufak sancilar oluyordu gaz olabilir diyordum ama bebek acitiyormus iki hafta once kendi doktorumun genel olarak tüm tahlilleri istemesiyle çıkmıştı ilk başta tek kullanimlik toz vermisti. O zamanda simdi de yanma sancı olmadı bende. Sadece bu sabah normal kahvaltı ederken birden midem bulandı tuvalete koştum bi uşüme geldi. Ben zaten tetenoz için gidecektim bugün gitmişken yaptırdım.

Coook kotuyum. Randevum 2 bucukta. Sabah 7 de acildi gozum agridan. Uyanali 12 saat olmus gibi hissetmeme ragmen saat hala 10. Hem cok korkuorum hemde dayanamiorum bi an once kurtulmak istiorum

Çıkınca bize de haber ver merak ettim insallah bir an önce kurtarirlar seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…