Sagolasin canim
Bayramin 1. Gunu cok ayakta durdugum icin kanama basladi cok sukur suan leke dahi gelmiyor 3 gun yerimden kalkmadim artik plesanta yukari cikana kadar ki ins cikar cok cok dikkat edicem
kızlar ya bende mı saflık var anlamadım su takıp ettıgımız alısverıs konulu var ya ben onu bulamıyorum takıp de edıyorum ama kolaydan nasıl gırıyoruz sayfaya :)))
kızlar ya bende mı saflık var anlamadım su takıp ettıgımız alısverıs konulu var ya ben onu bulamıyorum takıp de edıyorum ama kolaydan nasıl gırıyoruz sayfaya :)))
Coook kotuyum. Randevum 2 bucukta. Sabah 7 de acildi gozum agridan. Uyanali 12 saat olmus gibi hissetmeme ragmen saat hala 10. Hem cok korkuorum hemde dayanamiorum bi an once kurtulmak istiorum
Günaydın kızlar 10 günden sonra işe gelmek rezalet bir duygu . Öğretmen arkadaşlardan bahsetmiyorum Bile . Bayram tatili o kadar güzel ve dinlenip uyuyarak geçti ki dün gece stresten uyuyamadım . Şu an üstümden kamyon geçmiş gibiyim . Evlatcığımda sağ olsun sabahtan beri tekmeleri ile bana işyerinde yardımcı oluyor :) Hepimize kolay gelsin . Ha gayret en azından bu hafta 4 gün sürecek :)
ayrıntılı ultrasona gıden var mı kızlar ne durumdasınız ben bu hafta 20+3 iken mı gıtsem yoksa haftaya az daha buyur 21+4 de mı gıtsem karar veremıyorum :)))
Allahtan bana iğne yapan izlem yapan hemşireler çok tatlıydı :)
Bebişimin nabzı 140 atıyordu bu arada karnımda ara ara hissettiğim sancıyı bebiş yapıyormuş ben gaz ya da enfeksiyon sanıyordum. Gerginlik ve sancı hissettiğim yeri gösterdim bebek orada çıktı
Kızlar bu arada ben 20.haftama kadar 2 kilo almıştım
Şuan 22.haftamdayım iki hafta içinde iki kilo almışım cok sasırdım halbuki yediklerimde ayni
Ayni dırumu yaşayan var mı
Karnımda cok büyüdü özellikle aksamları daha büyüyor
selam ,
karın büyümesi bende bir aydır var akşamları
sabah ve akşam göbek farkım 2 ay :)
bu hafta bi yerde okudum , bundan sonra haftalık 400 gr artışlar olması normalmiş ama tabi 2 kg biraz fazla olmuş olabilir.
birde doktorum bana , 20.haftadan sonra değişim ve büyüme olucak , ilk 20 haftada çocuk 300 gr oluyorsa geri kalanda 3 kg olucak. kilo artışları olucak , dikkat et demişti.
ayrıntılı ultrasona gıden var mı kızlar ne durumdasınız ben bu hafta 20+3 iken mı gıtsem yoksa haftaya az daha buyur 21+4 de mı gıtsem karar veremıyorum :)))
ayni durum bende de var esyalari salona attim. gozumde gormesin diyorum. iki gune anca yerlesirim. birde annem herseyi yikadi utuledi paketledi ayri ayri herkesin kiyafeti. ona ragmen yetistiremedim.
gecmis olsun canim. arada mideue vuruyo. benimde bayramin birinci gunu oyleydim. hicbirsey yemedigim haldr o hale nasil geldim bilmiyorum.
sana da gecmis olsun canim esine de. dikkat et kendine. hamilesin.
Hiç birşey olmamıştır korkma ben de dün yoruldum sonra akşam 3 saat bekledim hareket etmiyor diye sonra şimdiye kadarki en güçlü tekmesini çaktı resmen karnımdan blob diye su sesi geldi
ınsallah kuzum bu arada sana da mı erkek dedıler bıze de erkek dedı doktorumuz ama ayrıntılı ultrason netlesmeden ınanamayacagım galıba saglıkla gelsın de hıc onemlı degıl