- 18 Ağustos 2017
- 865
- 2.118
- 33
- 36
Yirmi haftaya kadar normal canim benimde 19 hafta cok hafif bisiler sanki hissediyorum ama bebek mi degil mi onu bile anlamiyorum 21. Haftadan sonra bisi hissetmesen bi doktora git ki o zamana kadar hissedersin buyuk ihtimal korkma cikolata tatli falan ye biraz daha hareketli oluyormus diyorlarMerhaba kızlar bugün 19+0 olduk ama ben hala hissetmiyorum hareketleri. Benim gibi hissetmeyen var mı bu haftalarda tedirgin oluyorum
Annemde kalicam bi hafta. Onlarla mi ugrasayim bide. Zaten canim burnumdaCanım bir hafta sabretmelisin biliyorum çok zor ama bu süreçte moralini yüksek tutmaya çalış. Bir bakmışsın ağrılar kuş olup uçmuş. Sinirini bozacak olay ve kişileri de görme bu süreçte(bknz. Kv) Rabbim acil şifalar versin ne diyeyim çok üzüldüm
Insallah canim tesekkur ederimCanım hiç korkma inşallah kurtulursun Allah acil şifalar versin
Inan cektirilecek bisi olsa acimicam cektiricem. Krem verdi surerken dokundukca acio. Krem zaten yakio. Zannedersin totomda ejderhalar alev ufuruyo. Minoset verdi ama ben agir migreni olan bi insanim minoset plus a bile bagisikligim var nerdeyse kesmiyo agrimi. Yaniom ki nasiAy yazık ya mesajı okuyunca gözümden yaş geldi ben de 8-12 Hafta arası diş apsesinden basimi duvara vuracak oluyordum en sonunda bir sabah gittim doktora ağlayarak yalvaririm anestezi falan istemiyorum çek disi mi dedim. 4 hafta anestezisiz kanal tedavisi yaptirdim. Allah sabır versin dayanilmayacak kadar çok acının ne demek oldugunu biliyorum ama en azından çaresi var agri kesici de mi vermedi?
Geçsin günler de çabucak kavuşalım miniklere :) çok merak ediyorum nasıl olacak nasıl bir his olacak. Çok ağlarım ben kesin kucağıma alacağım anı düşününce bile gözlerim doluveriyor...zaman hızlı mı geçiyor bilemedim ya eylül ayı bile geldi ne kaldı Doğuma
zaman hızlı mı geçiyor bilemedim ya eylül ayı bile geldi ne kaldı Doğuma
Ben ilk gebeliğim canım kız . ben ilk 17.haftanın basında hissetim ama sonra 18.ve 19.haftamda baya nettti hareketler.Dert etme herkesinki farklıymıs 22 .de hisseden de var 23. Hissedende.ilk gebelik gec olabılıyormus.iyiidr bebişin merak etmeMerhaba kızlar bugün 19+0 olduk ama ben hala hissetmiyorum hareketleri. Benim gibi hissetmeyen var mı bu haftalarda tedirgin oluyorum
Canım cok gecmis olsun Allahim tez vakitte sifani versin iyi olursun insaAllah hemencikAnnemde kalicam bi hafta. Onlarla mi ugrasayim bide. Zaten canim burnumda
Insallah canim tesekkur ederim
Inan cektirilecek bisi olsa acimicam cektiricem. Krem verdi surerken dokundukca acio. Krem zaten yakio. Zannedersin totomda ejderhalar alev ufuruyo. Minoset verdi ama ben agir migreni olan bi insanim minoset plus a bile bagisikligim var nerdeyse kesmiyo agrimi. Yaniom ki nasi
Aynı benimde canım düşününce bile gözlerim doluyor kucagima verdiklerinde aglayacagima eminimGeçsin günler de çabucak kavuşalım miniklere :) çok merak ediyorum nasıl olacak nasıl bir his olacak. Çok ağlarım ben kesin kucağıma alacağım anı düşününce bile gözlerim doluveriyor...
Insallah canim tesekkur ederimCanım cok gecmis olsun Allahim tez vakitte sifani versin iyi olursun insaAllah hemencik
Kesinlikle katılıyorum, ne ara 5.aya girdikzaman hızlı mı geçiyor bilemedim ya eylül ayı bile geldi ne kaldı Doğuma
Geçsin günler de çabucak kavuşalım miniklere :) çok merak ediyorum nasıl olacak nasıl bir his olacak. Çok ağlarım ben kesin kucağıma alacağım anı düşününce bile gözlerim doluveriyor...
Ay ben de iki gündür niye zaman geçmiyor diyorum daha yarisindayiz çoook var doğuma
Kesinlikle katılıyorum, ne ara 5.aya girdik
Aynen ben de çok sulugözlüyüm, ağlamadan bi iş yapamam herhalde ilk günlerGeçsin günler de çabucak kavuşalım miniklere :) çok merak ediyorum nasıl olacak nasıl bir his olacak. Çok ağlarım ben kesin kucağıma alacağım anı düşününce bile gözlerim doluveriyor...
canım bol su ve armut yeyın dıyorlar ama ne kadar dogru armut kısmı bılmıyorum cok gecmıs olsun
Su bir gun cok iciyorsam ikinci gun cok icemiyorum ama icmeye calisiyorum
Armut plesantanin yukari cikmasini sagliyorsa agacini yerim :)))
Geçsin günler de çabucak kavuşalım miniklere :) çok merak ediyorum nasıl olacak nasıl bir his olacak. Çok ağlarım ben kesin kucağıma alacağım anı düşününce bile gözlerim doluveriyor...
ooo ne guzel, ben samsun geliniyim ama k.v.dem giresunlu hersene gidiyoruz allahim nasip ederse samsuna ev yapacağız yazlari samsundan giresuna gezmeye geliriz yaylalara cikariz :)Bir giresun gelini de benim....
Ben kendim karabukluyum eşim pirazizli işim el verdigi olcude yazlari pirazizde kaliyorum giresun cok guzel bir yer ...yazliga gidiyorum dedigimde herkes ege akdeniz bekliyor ama karadeniz yazin harika bu yaz bir de ben gittigim de hep serindi cok rahat bir yaz gecirdim.
pers2mbeye randevu aldim.canim 21+4 oluyorum. insallah dr yonlendirir.ayrıntılı ultrasona gıden var mı kızlar ne durumdasınız ben bu hafta 20+3 iken mı gıtsem yoksa haftaya az daha buyur 21+4 de mı gıtsem karar veremıyorum :)))
azicik dikkat ettin mi gecer canim. sıkma canını...Sağol canım dikkat ediyorum ama arada soğuk su falan ictim birde kaptim bir yerden galiba insaAllah cok yormadan geçer
enfeksiyon kapma yollarindan birisi canim iliski. o yuzden yasaklamistir.Kızlar tahlilimde +++ enfeksiyon çıktı idrarda.. Bu yoğun enfeksiyon demekmiş. Doktor tek kullanımlık toz ve antibiyotik verdi 5 gün sonra kontrole gel dedi. Bol su iç dedi. Bir de 15 gün ilişki yasak dedi. İlişkiyle ne ilgisi var anlamadım..
bol bol dinlen canim. mumkunse eve de misafir alma. eger gelirlerse de 3sin ilgilensin bir zahmet.Gittim geldim doktora. Sancili bi muayeneden sonra hamile oldugum.icin hicbisey yapamiycaani sadece ilac yazabiliceni ama bu ilacin acimi dindirmeyecegini bi hafta sonra kuculterek kaybettirecegini bu surecte bu acilari cekmek zorunda oldugumu soyledi. Bi hafta boyunca yatarak dinlenmem hatta mumkunse simide oturmam gerektigini soyledi. Gelirken koprulerden falan gecmedik allahtan yoksa atlicaktim hirsimdan asagi.
bu mesaja güldüm. karnimizdakiler icin yapamayacagimiz sey yok. ye deseler agaci da yiyecez.Su bir gun cok iciyorsam ikinci gun cok icemiyorum ama icmeye calisiyorum
Armut plesantanin yukari cikmasini sagliyorsa agacini yerim :)))
yeşil akintiya dikkat et canim. suyum.miktarini artır olmazsa.Herkesler enfeksiyondan yakınıyorne yazık ki benimde hamileliğimin başından beri devam ediyor. Fitil kullandım toz kullandım etki etmedi. Çamaşır değiştiriyorum, su içiyorum, çamaşırlarımı ütüluyorum ama yinede değişen birşey Yok. Allahtan kaşıntı ve yanma geçti ama şu yeşil akıntı bir türlü geçmiyor. Kafayı yiyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?