2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Merhaba kızlar bugün 19+0 olduk ama ben hala hissetmiyorum hareketleri. Benim gibi hissetmeyen var mı bu haftalarda tedirgin oluyorum
Yirmi haftaya kadar normal canim benimde 19 hafta cok hafif bisiler sanki hissediyorum ama bebek mi degil mi onu bile anlamiyorum 21. Haftadan sonra bisi hissetmesen bi doktora git ki o zamana kadar hissedersin buyuk ihtimal korkma cikolata tatli falan ye biraz daha hareketli oluyormus diyorlar )

Annemde kalicam bi hafta. Onlarla mi ugrasayim bide. Zaten canim burnumda

Canım hiç korkma inşallah kurtulursun Allah acil şifalar versin
Insallah canim tesekkur ederim

Inan cektirilecek bisi olsa acimicam cektiricem. Krem verdi surerken dokundukca acio. Krem zaten yakio. Zannedersin totomda ejderhalar alev ufuruyo. Minoset verdi ama ben agir migreni olan bi insanim minoset plus a bile bagisikligim var nerdeyse kesmiyo agrimi. Yaniom ki nasi

zaman hızlı mı geçiyor bilemedim ya eylül ayı bile geldi ne kaldı Doğuma
Geçsin günler de çabucak kavuşalım miniklere :) çok merak ediyorum nasıl olacak nasıl bir his olacak. Çok ağlarım ben kesin kucağıma alacağım anı düşününce bile gözlerim doluveriyor...

Merhaba kızlar bugün 19+0 olduk ama ben hala hissetmiyorum hareketleri. Benim gibi hissetmeyen var mı bu haftalarda tedirgin oluyorum
Ben ilk gebeliğim canım kız . ben ilk 17.haftanın basında hissetim ama sonra 18.ve 19.haftamda baya nettti hareketler.Dert etme herkesinki farklıymıs 22 .de hisseden de var 23. Hissedende.ilk gebelik gec olabılıyormus.iyiidr bebişin merak etme

Canım cok gecmis olsun Allahim tez vakitte sifani versin iyi olursun insaAllah hemencik

Geçsin günler de çabucak kavuşalım miniklere :) çok merak ediyorum nasıl olacak nasıl bir his olacak. Çok ağlarım ben kesin kucağıma alacağım anı düşününce bile gözlerim doluveriyor...
Aynı benimde canım düşününce bile gözlerim doluyor kucagima verdiklerinde aglayacagima eminim

Çok güzel bir duygu gerçekten bende ağlarım diyordum ama son hafta kala öyle bir grip oldum ki çok yaklaştırmayın hastayım dedim sadece
O yüzden güzel hamileler şimdi hasta olmaktan korkmayın ama son hafta şakın hasta olmayın

Ay ben de iki gündür niye zaman geçmiyor diyorum daha yarisindayiz çoook var doğuma

Bana çok hızlı geçiyor , bazen hamile olduğumu unutuyorum Karışık geçiyor günler

Kesinlikle katılıyorum, ne ara 5.aya girdik

Evet zaman çok hızlı

Su bir gun cok iciyorsam ikinci gun cok icemiyorum ama icmeye calisiyorum
Armut plesantanin yukari cikmasini sagliyorsa agacini yerim :)))

Benim kızımda da aşağıdaydı günler geçtikçe çıkar yukarı dedi ama hiç çıkmadı öylede Doğum yaptım aşağıda olmasının tek zararı yürüyüşlerini etkiliyor benim kızımda hiç etkilemedi ocak ayında karda inerdim sahile 1 saat yürürdüm mutlaka çimdi biraz etkiliyor çok yürüyemiyorum

Herkesler enfeksiyondan yakınıyor ne yazık ki benimde hamileliğimin başından beri devam ediyor. Fitil kullandım toz kullandım etki etmedi. Çamaşır değiştiriyorum, su içiyorum, çamaşırlarımı ütüluyorum ama yinede değişen birşey Yok. Allahtan kaşıntı ve yanma geçti ama şu yeşil akıntı bir türlü geçmiyor. Kafayı yiyeceğim.

Soyle mesajları gormek mutlu ediyor beni ya, ben de uff cok az kaldı diye strese giriyorum iste bunlar hep dogum korkusu

ooo ne guzel, ben samsun geliniyim ama k.v.dem giresunlu hersene gidiyoruz allahim nasip ederse samsuna ev yapacağız yazlari samsundan giresuna gezmeye geliriz yaylalara cikariz :)
karabük bartin samsun giresun maşallah karistirmisiz..
benim annem babam vefat etti 2 yil arayla kayin pederin anne babası vefat etti bizde büyük olarak heryil giresuna kayınvalide nin annesi babasina ziyâret ediyoruz hem gezip tatil yapiyoruz güzel oluyor ..

ayrıntılı ultrasona gıden var mı kızlar ne durumdasınız ben bu hafta 20+3 iken mı gıtsem yoksa haftaya az daha buyur 21+4 de mı gıtsem karar veremıyorum :)))
pers2mbeye randevu aldim.canim 21+4 oluyorum. insallah dr yonlendirir.

Sağol canım dikkat ediyorum ama arada soğuk su falan ictim birde kaptim bir yerden galiba insaAllah cok yormadan geçer
azicik dikkat ettin mi gecer canim. sıkma canını...

enfeksiyon kapma yollarindan birisi canim iliski. o yuzden yasaklamistir.

bol bol dinlen canim. mumkunse eve de misafir alma. eger gelirlerse de 3sin ilgilensin bir zahmet.

Su bir gun cok iciyorsam ikinci gun cok icemiyorum ama icmeye calisiyorum
Armut plesantanin yukari cikmasini sagliyorsa agacini yerim :)))
bu mesaja güldüm. karnimizdakiler icin yapamayacagimiz sey yok. ye deseler agaci da yiyecez.

yeşil akintiya dikkat et canim. suyum.miktarini artır olmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…