- 21 Kasım 2016
- 1.374
- 1.411
- 63
benim acıma olmuyor ama bazen irkiliyorum sert vurduğundaAynen benim de göbek deliğimin altına vuruyor bazen ama acı şeklinde hissediyorum bazı hareketlerini.. Dün acıyan yerimi gösterdim bebek oradaydı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim acıma olmuyor ama bazen irkiliyorum sert vurduğundaAynen benim de göbek deliğimin altına vuruyor bazen ama acı şeklinde hissediyorum bazı hareketlerini.. Dün acıyan yerimi gösterdim bebek oradaydı
Benim kızımda da aşağıdaydı günler geçtikçe çıkar yukarı dedi ama hiç çıkmadı öylede Doğum yaptım aşağıda olmasının tek zararı yürüyüşlerini etkiliyor benim kızımda hiç etkilemedi ocak ayında karda inerdim sahile 1 saat yürürdüm mutlaka çimdi biraz etkiliyor çok yürüyemiyorum
kafamı karıstırıyorlar :)))))evet canım![]()
Gunaydin kizlar ben yine hastanelerdeyim. Bugun annemin yillardir doktoru olan adama geldim. Meger dunki doktor halt etmis. Ufak bi operasyon gecirmeden gecmez dedi doktor. Bekliyorum. Cok korkuyorum. Daha once dikis attirmak icin bile anestezi almadm. Lokal yapicaklar ama inanilmaz korkuorum. Ama canm o kadar yanioki kacip gidemiorum da. Agzim yuzum yara doktu. Bana cok dua edin
Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda geçer Rabbim şifa versinGunaydin kizlar ben yine hastanelerdeyim. Bugun annemin yillardir doktoru olan adama geldim. Meger dunki doktor halt etmis. Ufak bi operasyon gecirmeden gecmez dedi doktor. Bekliyorum. Cok korkuyorum. Daha once dikis attirmak icin bile anestezi almadm. Lokal yapicaklar ama inanilmaz korkuorum. Ama canm o kadar yanioki kacip gidemiorum da. Agzim yuzum yara doktu. Bana cok dua edin
çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versinGunaydin kizlar ben yine hastanelerdeyim. Bugun annemin yillardir doktoru olan adama geldim. Meger dunki doktor halt etmis. Ufak bi operasyon gecirmeden gecmez dedi doktor. Bekliyorum. Cok korkuyorum. Daha once dikis attirmak icin bile anestezi almadm. Lokal yapicaklar ama inanilmaz korkuorum. Ama canm o kadar yanioki kacip gidemiorum da. Agzim yuzum yara doktu. Bana cok dua edin
Yok kullanmadim.babam sonra geldi doktorun elinden aldi beni. Ankaraya gidioruz mevlut topbasa. Protologmus.Merak etme hiçbirşey olmaz çok şükür kurtuluyorsun inşallah ömür boyu bir daha sana uğramaz. Kan sulandırıcı ya da pıhtılaşma ilacı kullanmıyordun di mi
Yok kullanmadim.babam sonra geldi doktorun elinden aldi beni. Ankaraya gidioruz mevlut topbasa. Protologmus.
Babam da pat diye ameliyat mi yapilir dedi senin gibi. Insallah bi an once kurtulurumİlaçları sordum çünkü tedirgin oldum hemen operasyona alacak diye kolonoskopide bile bi gece önceden yatırıp hazırlıyorlar.. Uzmanına gitmek en iyisi.. Bizi haberdar et durumundan tekrar geçmiş olsun
akşam deniycem bunuKizlar bebişleriniz oynadıkça kumanda koyun karniniza tuşlu tarafi teninize değsin.
Bebiş vurdukca oyle sallaniyor ki![]()
Kizlar bebişleriniz oynadıkça kumanda koyun karniniza tuşlu tarafi teninize değsin.
Bebiş vurdukca oyle sallaniyor ki![]()
Yok kullanmadim.babam sonra geldi doktorun elinden aldi beni. Ankaraya gidioruz mevlut topbasa. Protologmus.
Gormemisim canim galiba. Benm etrafimda da gidip memnun olan cok. Ama kotu tecrubeleri olan da yok diil. Bakalim nasil olcakMesaj yoğunlugundan yakalayabildin mi bilmiyorum ama ben Mevlüt Topbaş hocayı en başta önermistim sana canm. Insallah ömür boyu kurtulmaya gidiyorsun içini ferah tut pek çok yakınım Mevlüt hocaya duaci :))