2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Dünden beri iki defadır burnum baya bi kanıyor sizdede hic oldumu arkadaşlar çok halsiz düşüyorum burnum kanadiktan sonra
Hamilelikte yaşanan bir olaymıi benim arkadasımında cok kanardı
Doktoruna danış cnm yine de
Sen birde farklı biryere gidecektin bebiş için naptın

Bebeğin hareketlerini 16.haftadan beri hissediyorum ben özellikle aksamları faaliyete geçiyor gece bazen dörtte uyanıyorum o saatte bile ayakta sıpa

Dünden beri iki defadır burnum baya bi kanıyor sizdede hic oldumu arkadaşlar çok halsiz düşüyorum burnum kanadiktan sonra

Canm benimde burnum kaniyor bende anlamadim tansiyonumu olcuyorum
Normal cikiyor.
benimde zaman zaman kanıyor hamilelikte olabilir demişti doktorum kan dolaşımı arttığı için..eğer çok şiddetli olursa kulak burun boğaza git demişti ama gidicek kadar rahatsız olmadım daha ..kan sulandırıcı da kullanıyom ben baya kanıyor o yüzden ...korkmayın kızlar

Canım bu arada senin bebeğin de vardı ya sonra kayboldu benim bebeto da varmış bi taraf tamamen kaybolmuş diğeri de çok az kalmış kaybolur dedi doktor :) ben de içimden biliyorum o arkadaşınki de kaybolmuştu dedim :)

evet canım endişelenme geçiyor çok şükür en son ayrıntılıya gittiğimde radyoloji doktoru görmedi bile ben söledim kafasındakiler duruyomu diye o da aynı şeyi sölemişti geçmiş demekki ama geçiyor zaten onlar dedi :)

Aynen canım sen yazınca arastirmistim eğer sen yazmasaydin arastirmasaydim endişe ederdim.ama şu an biliyorum ki sıkıntı yok:)

Be imevde hep prima kullanıyor premium care ve en sıvı kakalarda bile sızdırma problemi ile karsilasmamislar

Ama sen de sleepy den memnun kalırsın inşallah o da güzeldir
insaAllah memnun kalırım canım sans isi ve bebise bagli aslında bakalım deneyip görücez

Aynen canım erken ve gereksiz sekilde bu düşüncelere girmiştim attim kafamdan saglikla olsnda nasipte hangisi varsa artık

Canim sebin haftanda kan basinci yukseldigi icin olabilicek bisey bu. Ama cok kaniyosa bi doktoruna danis bence. Bi arkadas daha vardi ocak basinda dogum yapacak burun kanamasi yasayan. O gorurse daha net cevaplar sorunu
bir aydır böyleyim canım ya hangi arkadaş niki ne verirmisin

Hamilelikte yaşanan bir olaymıi benim arkadasımında cok kanardı
Doktoruna danış cnm yine de
Sen birde farklı biryere gidecektin bebiş için naptın
Tekrar gidince sorucam dun gittim dr normal usg ile nasıl boyle bisey söyledi dedi detaylı ya girimce kesin belli olr dedi bide o dr çıkıntı göremiyorum kız bence dedi emin değilim bende dün gittim sırtı dönük tu dr gormeden tahminde bulunamam dedi simdi kız mi onu bile bilmiyorum sevinemedim bile bu bağırsak olayindan

Bende kan sulandırıcı kullanıyorum canım ayni rahatsızlık bende de var

Kizlar kizim elini yuzunden cekmek bilmedi dun anca bole gorebildim
Masallah canim sen bunu bile alabilmissin mutlu ol benim inatci banamisin demedi ayrintilimizi yaptik ama sonradan acilacagima iyice kapandi hatta en son secde pozisyonundaydi sen dusun ahahahah.
Bu arada kizlar evde oldugumdan cok yazamadim nasil gidiyor hamilelik. Bide ben agdaya gittim kadin hamileyim diye ozen gosterir sandim ama aksine oda hamileyim cabuk bitsin diye cart cart cekti neymis uzun sure yatmayimmis suan heryerim yaniyo sivilceler cikti bide ayiptir solemesi sertlesti yanmis gibi sanki daha oncede yaptirdim boyle olmamisti.bana küstu galiba daha az hareket ediyo bide bugunde gostermedi kendini nasil suclu hissettim kendimi bidahakine agdacimi degistirsemmi diyorum resmen yakmis heryerimi dokunamiyorum sizinde oyle oliyomu

Canım bence de değiştir

Ben her ay gidiyorum çok memnunum böyle olmuyor ilk gün tabii ki de kızarıklık fslannn0rmal ama 2. Gün o da kalmıyor

Canım bence de değiştir

Ben her ay gidiyorum çok memnunum böyle olmuyor ilk gün tabii ki de kızarıklık fslannn0rmal ama 2. Gün o da kalmıyor
Ah tatlim koltuk altim ayri yaniyo orayi hic sorma ayip olcek ama kizkizayiz :) ya resmen yakmis sivilce olmus kipkirmizi kirmizilik gitmemis ve asagi dogru resmen kabuk tutmus yumusak bi deri degil bisi olmaz demi korkumdan doktorada demedim. Insan anlayisli olur sicak sicak yapti cart cart cekti ben daha hassas olmasini beklerdim yakip atmis beni resmen inan daha simdi tekmikledi teyzesi yaa küsturdum kizimi resmen

Ayyy canım kizin sana dayanamaz iki dk ya barısır o konuyu hoc dert etme :)

Diğer konu için de nemlendirici sur Bol bol bebe yağı falan iyi gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…