2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Ben bez başı 35 kuruşa buldum canım en ucuzu şu an kipa :) dün aldım 108 tane 1 numara :) 35 kuruştan daha uygunu yoktu trendyol joker e bebek diğer bir çok yere baktım :)

Ben bez başı 35 kuruşa buldum canım en ucuzu şu an kipa :) dün aldım 108 tane 1 numara :) 35 kuruştan daha uygunu yoktu trendyol joker e bebek diğer bir çok yere baktım :)

Kipaya bakmak hiç aklıma gelmemişti 130 tane falan var bir kutuda benim. Bende doğumdan sonra hala uygun olursa kipadan alırım artık :)

Kipaya bakmak hiç aklıma gelmemişti 130 tane falan var bir kutuda benim. Bende doğumdan sonra hala uygun olursa kipadan alırım artık :)

Aynen canım al al kipa beni de şaşırttı

Bu arada kipa daki bebek kıyafetlerini de çok övmüşler pek bilen yokmuş ama alanlar inanılmaz memnunmus o kadar yıkamaya hiç bir şey olmadı diyorlardı

Dün baktım 1 tulum beğendim ama fiyat pahali gelince almadım ara ara bakmak lazım ama:)

Biraz ters kalıyor bana kipa ama denk gelirsem bakacağım bende :)

Günaydın kızımın en güzel teyzeleri :) Biz geceleri dönmekten uyuyamıyoruzz ne tarafımaa dönsem ordan tekmeliyo bnde rahatsız oldu düsüncesiyle devamlı yer değistirorım sonuc da verimsiz bir uyku.Varmı yatış ppzisyonunda zorluk çeken baska türümün tek örneği benmiyim ?

Benimkide ole birakmiyo nereye donsem vuruyu :)

Kizlaarrr bebeğinize isim buldunuzmu ??
Değişebilir ama Ahmet Enes düşünüyoruz canım
Bende öyleyim canım, hatta bazen hareketleri uyandırıyor beni sonra da uykum kaçıyor.

Diger boylar da ayni mi canim yoksa 1 numaraya ozel mi bu

Biz de %90 bi degisiklik olmazsa Dağhan dusunuyoruz.
Soyle de enteresan bir tesadufumuz var;
Dağhan Oguzkaan in 6 cocugundan biri. Ve her cocugun yani Turk boyunun bir mukaddes hayvani var. Daghanin ki ise üçkuş. Esimin hamileligimi ilk ogrendiginde aldigi hediye de u kus tan olusan bir kolye. Biri ben biri o biri bebis niyetine almis ama degisik ve hos bir tesaduf oldu :))

Benimki de aynı nereye dönsem o tarafı tekmeliyo ama rahatsız olduğunu düşünmedim hic anası gibi oyuncudur dedim hala kafama gore yatıyorum nasılsa ilerde yatamıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…