Trendyol'da Premium care 1 ve 2 numara ekonomik set 3 adet ıslak mendil ve alt değiştirme matı hediye toplam 104TL'ydi. Fiyatı uygun diye ben aldım siparişim geldi belki vardır hala. Şimdilik daha bez almayacağım memnun kalırsam devam ederim bende :)
Ben bez başı 35 kuruşa buldum canım en ucuzu şu an kipa :) dün aldım 108 tane 1 numara :) 35 kuruştan daha uygunu yoktu trendyol joker e bebek diğer bir çok yere baktım :)
Ben bez başı 35 kuruşa buldum canım en ucuzu şu an kipa :) dün aldım 108 tane 1 numara :) 35 kuruştan daha uygunu yoktu trendyol joker e bebek diğer bir çok yere baktım :)
Yok canım daha seçenekler var eleyemedik. Babamız Barış, Özgür,Sarp diyor ben de Alp veya Cem. Neden bu kadar kısa veya iki isim değil derseniz , soyadımız çoooook uzun ne yazık ki
Yok canım daha seçenekler var eleyemedik. Babamız Barış, Özgür,Sarp diyor ben de Alp veya Cem. Neden bu kadar kısa veya iki isim değil derseniz , soyadımız çoooook uzun ne yazık ki
Günaydın kızımın en güzel teyzeleri :) Biz geceleri dönmekten uyuyamıyoruzz ne tarafımaa dönsem ordan tekmeliyo bnde rahatsız oldu düsüncesiyle devamlı yer değistirorım sonuc da verimsiz bir uyku.Varmı yatış ppzisyonunda zorluk çeken baska türümün tek örneği benmiyim ?
Günaydın kızımın en güzel teyzeleri :) Biz geceleri dönmekten uyuyamıyoruzz ne tarafımaa dönsem ordan tekmeliyo bnde rahatsız oldu düsüncesiyle devamlı yer değistirorım sonuc da verimsiz bir uyku.Varmı yatış ppzisyonunda zorluk çeken baska türümün tek örneği benmiyim ?
Biz de %90 bi degisiklik olmazsa Dağhan dusunuyoruz.
Soyle de enteresan bir tesadufumuz var;
Dağhan Oguzkaan in 6 cocugundan biri. Ve her cocugun yani Turk boyunun bir mukaddes hayvani var. Daghanin ki ise üçkuş. Esimin hamileligimi ilk ogrendiginde aldigi hediye de u kus tan olusan bir kolye. Biri ben biri o biri bebis niyetine almis ama degisik ve hos bir tesaduf oldu :))
Benimki de aynı nereye dönsem o tarafı tekmeliyo ama rahatsız olduğunu düşünmedim hic anası gibi oyuncudur dedim hala kafama gore yatıyorum nasılsa ilerde yatamıcam