Tamam canim bide anladi kesin gonderirken alkol koydu yanima mikrop kapmasin falan diye sen once yak sonra alkol ver:) neyseki kizimiz buyuyomus detaylida guzel gecti.yavas yavas onun hazirliklarina baslicaz odasini boyamamiz lazim sonra mobilya bakalim yavas yavas icini dolduralim diyoruz. Canim sen mobilya baktinmi hala nerden alacagimi bilmiyorumAyyy canım kizin sana dayanamaz iki dk ya barısır o konuyu hoc dert etme :)
Diğer konu için de nemlendirici sur Bol bol bebe yağı falan iyi gelir inşallah
Kyamam canim ya gecmis olsn :)Masallah canim sen bunu bile alabilmissin mutlu ol benim inatci banamisin demedi ayrintilimizi yaptik ama sonradan acilacagima iyice kapandi hatta en son secde pozisyonundaydi sen dusun ahahahah.
Bu arada kizlar evde oldugumdan cok yazamadim nasil gidiyor hamilelik. Bide ben agdaya gittim kadin hamileyim diye ozen gosterir sandim ama aksine oda hamileyim cabuk bitsin diye cart cart cekti neymis uzun sure yatmayimmis suan heryerim yaniyo sivilceler cikti bide ayiptir solemesi sertlesti yanmis gibi sanki daha oncede yaptirdim boyle olmamisti.bana küstu galiba daha az hareket ediyo bide bugunde gostermedi kendini nasil suclu hissettim kendimibidahakine agdacimi degistirsemmi diyorum resmen yakmis heryerimi dokunamiyorum sizinde oyle oliyomu
ma bebeklerimiz etkilenmez korkma guzel annesi gayet iyi uyuyodur oMasallah canim sen bunu bile alabilmissin mutlu ol benim inatci banamisin demedi ayrintilimizi yaptik ama sonradan acilacagima iyice kapandi hatta en son secde pozisyonundaydi sen dusun ahahahah.
Bu arada kizlar evde oldugumdan cok yazamadim nasil gidiyor hamilelik. Bide ben agdaya gittim kadin hamileyim diye ozen gosterir sandim ama aksine oda hamileyim cabuk bitsin diye cart cart cekti neymis uzun sure yatmayimmis suan heryerim yaniyo sivilceler cikti bide ayiptir solemesi sertlesti yanmis gibi sanki daha oncede yaptirdim boyle olmamisti.bana küstu galiba daha az hareket ediyo bide bugunde gostermedi kendini nasil suclu hissettim kendimibidahakine agdacimi degistirsemmi diyorum resmen yakmis heryerimi dokunamiyorum sizinde oyle oliyomu
Ah sagol canim ya ben onun icin rahat olsun derken. Esime hic caktirmadim panik atak zaten. Evett detayliyi bekleyenler varmi ben bugun girdim cok sukur biz iyiyiz kizlar darisi basiniza olsun. 1 ay sonra tekrar gorucem. Bu arada bebek gunlugu dolduran varmiA
ma bebeklerimiz etkilenmez korkma guzel annesi gayet iyi uyuyodur o
Ben yazıyorum canım minik kelebeğimeAh sagol canim ya ben onun icin rahat olsun derken. Esime hic caktirmadim panik atak zaten. Evett detayliyi bekleyenler varmi ben bugun girdim cok sukur biz iyiyiz kizlar darisi basiniza olsun. 1 ay sonra tekrar gorucem. Bu arada bebek gunlugu dolduran varmi
Bende aldim ama baslamadim sadece bugunki boy ve kilosunu yazdim.biraz gec aldim aslinda baslari doldursam iyi olacak.Ben yazıyorum canım minik kelebeğime
Tamam canim bide anladi kesin gonderirken alkol koydu yanima mikrop kapmasin falan diye sen once yak sonra alkol ver:) neyseki kizimiz buyuyomus detaylida guzel gecti.yavas yavas onun hazirliklarina baslicaz odasini boyamamiz lazim sonra mobilya bakalim yavas yavas icini dolduralim diyoruz. Canim sen mobilya baktinmi hala nerden alacagimi bilmiyorum
yesa canımm kavuştun mu oğluşuna güzel haberlerle, gözün aydın Ay darısı benim ve detaylı bekleyen diğer arkadaşlarımızın başına inşallah
Canım biz bebek odası almayacağız
Odasını boyadık bi de dolap aldik ( bi tarafı yüklük gibi oldu ihtiyacimiz vardı diğer tarafı bebetomuz için oldu)
Park yatak da aldığımız an tamamdır bu iş :)
Guzel yapmissin canim bende odamada alicam ona odada yapicam gunduz orda gece benle kalir insaAllah. Ne guzel canim ben bir ay sonra net gorecem cok nazli ama uzunmus bizimkide babasi gibi dedi :)Kavuştum kavuştum canım pek çirkin oğluşum hahah ama çok güler yüzlü suratta hep bi güleryüz ifadesi. Bana değil de babasına benziyor sanki hahahah
Allaha Şükür doktor da güzel konuştu
Darısı tummmm bekleyen annelere hep güzel haberler almak dileğiyle :)
Canım ben de şu an kağıtlara yazıyorum güzel bir defter alamadım henüz. Başlardaki tarihleri de hep not etmiştim onları da yazacağım :)Bende aldim ama baslamadim sadece bugunki boy ve kilosunu yazdim.biraz gec aldim aslinda baslari doldursam iyi olacak.
Biz daha hiç isim bakmadık ama Duru ismi hoşuma gidiyor.
Maşallah pek cici :)Kizlar kizim elini yuzunden cekmek bilmedi dun anca bole gorebildim
Amin Amin inşallahBenmde 22+3 e geliyor. Hayirlisiyla saglikla sihhatle bunuda atlatiriz insallah.
yeğenim sleepy tavsiye etti hesaplı ve iyi diyorBez konusu açılmışken prima kullanmak istemiyorum ama başka muadili ne olur bilemedim
Komili kullanan beğenen çok siz ne düşünüyorsunuz
yeğenim sleepy tavsiye etti hesaplı ve iyi diyor
Güvenle içebiliyoruz canım :) ıhlamuru da öyle :)Kızlar hamilelikte zencefil içebiliyor muyuz ?
Gribim gittikçe artıyor
Güvenle içebiliyoruz canım :) ıhlamuru da öyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?