2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ayyy canım kizin sana dayanamaz iki dk ya barısır o konuyu hoc dert etme :)

Diğer konu için de nemlendirici sur Bol bol bebe yağı falan iyi gelir inşallah
Tamam canim bide anladi kesin gonderirken alkol koydu yanima mikrop kapmasin falan diye sen once yak sonra alkol ver:) neyseki kizimiz buyuyomus detaylida guzel gecti.yavas yavas onun hazirliklarina baslicaz odasini boyamamiz lazim sonra mobilya bakalim yavas yavas icini dolduralim diyoruz. Canim sen mobilya baktinmi hala nerden alacagimi bilmiyorum

Kyamam canim ya gecmis olsn :)

A
ma bebeklerimiz etkilenmez korkma guzel annesi gayet iyi uyuyodur o

A

ma bebeklerimiz etkilenmez korkma guzel annesi gayet iyi uyuyodur o
Ah sagol canim ya ben onun icin rahat olsun derken. Esime hic caktirmadim panik atak zaten. Evett detayliyi bekleyenler varmi ben bugun girdim cok sukur biz iyiyiz kizlar darisi basiniza olsun. 1 ay sonra tekrar gorucem. Bu arada bebek gunlugu dolduran varmi

Bez konusunda komiliye olumsuz bakan ben de duymadım hiç Yagmureylul hatta o kadar kuru kalıyormuş ki çiş yaptığına inanamıyormuş bizimkiler. Belki yeni doğanı ilk etapta prima alırım ama sonra komiliye geçerim diye düşünüyorum.

Ben yazıyorum canım minik kelebeğime

Canım biz bebek odası almayacağız

Odasını boyadık bi de dolap aldik ( bi tarafı yüklük gibi oldu ihtiyacimiz vardı diğer tarafı bebetomuz için oldu)

Park yatak da aldığımız an tamamdır bu iş :)

yesa canımm kavuştun mu oğluşuna güzel haberlerle, gözün aydın Ay darısı benim ve detaylı bekleyen diğer arkadaşlarımızın başına inşallah

Kavuştum kavuştum canım pek çirkin oğluşum hahah ama çok güler yüzlü suratta hep bi güleryüz ifadesi. Bana değil de babasına benziyor sanki hahahah

Allaha Şükür doktor da güzel konuştu

Darısı tummmm bekleyen annelere hep güzel haberler almak dileğiyle :)

Guzel yapmissin canim bende odamada alicam ona odada yapicam gunduz orda gece benle kalir insaAllah. Ne guzel canim ben bir ay sonra net gorecem cok nazli ama uzunmus bizimkide babasi gibi dedi :)

Bende aldim ama baslamadim sadece bugunki boy ve kilosunu yazdim.biraz gec aldim aslinda baslari doldursam iyi olacak.
Canım ben de şu an kağıtlara yazıyorum güzel bir defter alamadım henüz. Başlardaki tarihleri de hep not etmiştim onları da yazacağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…