Benimki de aynı nereye dönsem o tarafı tekmeliyo ama rahatsız olduğunu düşünmedim hic anası gibi oyuncudur dedim hala kafama gore yatıyorum nasılsa ilerde yatamıcam
Ayni ben bende yuzustu yatip bacagimi kendime cekiirum. Gibegin yukarda rahat kalan yerinde kalio bebek ordan tekmelio. Uyandi heralde deyip devam ediorum
Ben kizimda kesin normal dogururum diyordum ne sporlar yuruyusler nefes egzersuzleri yaptim sonuc aniden suyum patladi benek donmedi sanci baslamadi bi turlu tipis tipis sezeryan oldum dolayisiyla dogum seklinde aslinda benek karar veriyor hadi normal dogum icin gittin oyle 1 2 saatte dogmuyor sanci basladiktan sonra en az 7 8 saat sonra dogum gerceklesiyor rahat ol akisina birak
Ayni ben bende yuzustu yatip bacagimi kendime cekiirum. Gibegin yukarda rahat kalan yerinde kalio bebek ordan tekmelio. Uyandi heralde deyip devam ediorum
Trendyol'da Premium care 1 ve 2 numara ekonomik set 3 adet ıslak mendil ve alt değiştirme matı hediye toplam 104TL'ydi. Fiyatı uygun diye ben aldım siparişim geldi belki vardır hala. Şimdilik daha bez almayacağım memnun kalırsam devam ederim bende :)
Kizlar ben 1 haftadir bebek hareketi olduunu zannettigim biseyler hissediyorum ama mesela 1 gun iki kez hissederken ardindan gelen 2 gun hic bisey hissetmiyorum. Normal mi?
Kizlar ben 1 haftadir bebek hareketi olduunu zannettigim biseyler hissediyorum ama mesela 1 gun iki kez hissederken ardindan gelen 2 gun hic bisey hissetmiyorum. Normal mi?
Canım düzenli derken her gun hissetmekten mi bahsediyorsun yoksa gün de belirli bi sayisi mi var hareketinin. Ben hic saymadm ama her gun oynuyor hissediyorum cok rahat
Canim sebin haftanda kan basinci yukseldigi icin olabilicek bisey bu. Ama cok kaniyosa bi doktoruna danis bence. Bi arkadas daha vardi ocak basinda dogum yapacak burun kanamasi yasayan. O gorurse daha net cevaplar sorunu
Canım düzenli derken her gun hissetmekten mi bahsediyorsun yoksa gün de belirli bi sayisi mi var hareketinin. Ben hic saymadm ama her gun oynuyor hissediyorum cok rahat
Normalmis canim.
Anladigim kadariyla her hamilekik farkli okdugu gibi bu aykarda bebislerin hareketleri de az cok degisiyor. Ben sadece bebek hareketi olup olmadigindan emin olamamistim ama o galiba