2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Benimki de aynı nereye dönsem o tarafı tekmeliyo ama rahatsız olduğunu düşünmedim hic anası gibi oyuncudur dedim hala kafama gore yatıyorum nasılsa ilerde yatamıcam
Ayni ben bende yuzustu yatip bacagimi kendime cekiirum. Gibegin yukarda rahat kalan yerinde kalio bebek ordan tekmelio. Uyandi heralde deyip devam ediorum

Daha cok haftalar var önümde sağlıkla o günlere geleyimde sağlıkla kucagima alaymda neyse babasi sonra yanımızda olsun vardir bundada bir hayır
Ben kizimda kesin normal dogururum diyordum ne sporlar yuruyusler nefes egzersuzleri yaptim sonuc aniden suyum patladi benek donmedi sanci baslamadi bi turlu tipis tipis sezeryan oldum dolayisiyla dogum seklinde aslinda benek karar veriyor hadi normal dogum icin gittin oyle 1 2 saatte dogmuyor sanci basladiktan sonra en az 7 8 saat sonra dogum gerceklesiyor rahat ol akisina birak

Be
Be de cok erken biliyorum ama dayanamadim aldim bir de chicco dan tulumlar aldim yine trendyoldan

Dünden beri iki defadır burnum baya bi kanıyor sizdede hic oldumu arkadaşlar çok halsiz düşüyorum burnum kanadiktan sonra
Canim sebin haftanda kan basinci yukseldigi icin olabilicek bisey bu. Ama cok kaniyosa bi doktoruna danis bence. Bi arkadas daha vardi ocak basinda dogum yapacak burun kanamasi yasayan. O gorurse daha net cevaplar sorunu

Canım düzenli derken her gun hissetmekten mi bahsediyorsun yoksa gün de belirli bi sayisi mi var hareketinin. Ben hic saymadm ama her gun oynuyor hissediyorum cok rahat

Hareketlerini sayma durumu canım

Onu 26 dan 28 den sonra yapacak misiz

Ama daha küçükler bugün hissettim yarın hissetmedim eşittir sorun diye bir şey yok bence

Bi de ilk gebelik olunca normal :)

Sabah Mehter marşı dinlettik kulaklık ile o zaman biraz hareketlenmë oldu hahaha:)

Mozart falan dinletince pek sevmiyor :)
Hahah

Bende senin gbiyim canim. Acaba normal mi?
Normalmis canim.
Anladigim kadariyla her hamilekik farkli okdugu gibi bu aykarda bebislerin hareketleri de az cok degisiyor. Ben sadece bebek hareketi olup olmadigindan emin olamamistim ama o galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…