2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Benim de wbc değerim yüksek çıktı. İnternetten baktım bi çeşit enfeksiyonmuş baya telaş yaptım. Ayın 15inde doktor randevum var ona gideceğim inşallah bi sorun yoktur.
İnşallah canım. Biz anne adaylarının derdi telaşı hiç bitmeyecek galiba

Benim detaylı ekimin ilk haftası olucak daha ayarlamadim bir yer bende renkli görmek istiyorum yüzünü pazartesi gittiğimde doktorumdan rica edicem sadece yüzünü renkli gösterebilir mi diye sanırım her ultrason cihazinda var o özellik insaAllah olur merak ediyorum kuzumun az cok kime benzediğini

Benim teyzem son hamileliginin ilk 4-5 ayini asiri stresli gecirdigini cocugun bayagi bir muddet kolik oldugunu ve cok ugrastirdigini soyledi.
Ben niyeyse buna inaniyorum ha belki de sehir efsanesidir ama esas onemli olan dogdujtan sonra ki yaklasim insallah hepimiz cook guleryuzlu hicbiseye stres olmayan anneler olmayi becerebikiriz
Ya evet bende de var o durum iyice inceleyip ilk cumle agzindan dokulene kadar soguk terler dokuyorum

Canım benim TSH hamileligimin ilk zamanları 10 çıktı. Doktorum düşmesi gerek dedi. Teyzem dahiliyeci. Ona danışarak takip ediyoruz. İlaç kullanıyorum. 25 mg ile başladık. Şimdi 75 mg içiyorum. Teyzem de 2.5 civarı olması lazım diyor ama bi türlü düşüremedik o seviyeye. Hep 3.5 4 arasında. Salı günü yine bakılacak TSH a. Bakalım ne çıkacak

bir aydır böyleyim canım ya hangi arkadaş niki ne verirmisin
Canim hatirlamiorum ki hic
Aliexpressten 2 yildir duzenli alisveris yapiorum. Ama elektronik seyler almadim hic. Biberon gibi seyleri de ordan almaya guvenemem. Ama bebek cantasini ordan aldim mesela. Yada 4 parca cingirakli corap ve bileklik seti. Yuruyebe kadar süs niyetine giyecegi ayakkabilar. O tarz seyler yani

Pekala 3.5 4 arasına kadar düştüyse bu normal değil mi çünkü tsh ın normal değerleri 4 yazıyor illa 2.5 3 arası mı olmalıymış

Erkek bebekler 3 sayı ile öne geçmiş.

Bu arada cinsiyet öğrenmeyen var mı? Gerçi herkes öğrenmiştir artık ama kesinleşmeyen diyelim.
Evet ben varım bi dr kıza benzetti sabahına başka dr gittim sırtı dönük tu dr görmeden tahminde bulunamam dedi koza bemzetende baktı çıkıntı göremiyorum kız bence dedi anlamdım yani bu bebek ne kesinleşmesini sabırsızlıkla bekliyorum bebeğim çok inatçı göster miyor

Evet ya öyle olunca insanın canı sıkılıyor.
Bu gittiğinde artık anlarlar aslında kemik yapısından bile söylenebiliyor doktorlar ama garanti olmadan demek istememiştir yada dediği gibi Bebek çok inarçı

Bende alıyorum 3-4 senedir
Bazı ürünlerde gerçekten fiyat pahalı ama bulabildiğine işte hala da alıyorum hatta memnunun

Dr ilk defa böyle bi bebek görüyorum dedi çok inatçı bide evdekiler k.v falan inanmıyor sen cinsiyetini biliyorsun söylemiyorsun diyolar bende daha çok merak ediyorum inat ediyorum. Çikolata meyve suyu falan bu defa gösterecek diye yok yine gostermiyor bende kemik yapısına gore dr tahminde bulunur diye bekledim a bos artik biseyler almak istiyorum bebegime

Pekala 3.5 4 arasına kadar düştüyse bu normal değil mi çünkü tsh ın normal değerleri 4 yazıyor illa 2.5 3 arası mı olmalıymış

Teyzem 2.5 a düşmesi gerektiğini söylüyor. Bu yüzden sürekli ilacın dozunu arttırıyoruz. Hamilelik ilerledikçe ihtiyaç arttığı için ilacı arttirsak da henüz 2.5 a düşmedi. En son 3.18 di sanırım

Bu kadar beklemişsin az daha bekle kız dedilerse doktorlar zaten kemiğe göre falan söylemişlerdir.
Bide ilk hcg değerin yüksek miydi ?
Yüksek ise kız düşük ise erkek diyordu önceden gittiğim gir doktor

Ben kizimda yeni evliydim ekonomik sikintilarim vardi evliligim oturmamisti buromu kapatip gelmistim ancak surekli 3 saat yol gidip geliyordu isim cok stresliydi burom lapandigi icin onceki islerim beni cok bunaltiyordu sonuc mu kolik bebek cok cektim kizimdan ....sakin dingin mutlu bir hamilelik gecirmeye calisin tavsiyem

Umuyorum bu hamileliğin huzurlu ve sakin geçiyordur
Huzurlu sağlıklı hamilelik diliyorum

Konusu gecmisken bende anlatiyim annemde diyor bana stres yapma bebek etkilenir dogunca oda stresli olur diye esim yok ya yanımda o yüzden stres olmiyim sıkıntı yapmiyim diye zaten sirf bu yüzden aglamiyorum icime atıyorum uzulmemeye kafami dagitmaya çalışıyorum sık hasta oluyorum kuzum ondan etkileniyordur bir tek ama bilmiyorum babasının yoklugunu anlıyormu oda hissediyormu gittigi gün kasiklarim agrimisti onu yolcularken hissetti diye düşünmüştüm insaAllah dagitima gelince tam olarak tekmelerini hissedebilicez babasinin sesini duyucak elini koyunca tepki vericek mutlu olucak tabi bende neyse bu süreçte bencede etkileniyorlardir o yüzden stresten uzak tutmaliyiz kendimizi miniklerimiz sakin huzurlu olsunlar

Kolik ne acaba ?

Cahilligime ver lütfen

Kızlar burda birinin doktoru bebek aşağı da demişti.

Acaba kimdi o ?

Bi belirti hissetmiş miydi acaba. Benim kızım 3 gündür hep kasigin hemen üstünde atıyo. Yani baya aşağıda. Halbuki önceden göbek hizasında hissediyordum. Acaba benim ki de mi aşağı da?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…