- 31 Ağustos 2016
- 385
- 485
- 103
- 30
gebeliği öğrendiğimde düşüktü canimBu kadar beklemişsin az daha bekle kız dedilerse doktorlar zaten kemiğe göre falan söylemişlerdir.
Bide ilk hcg değerin yüksek miydi ?
Yüksek ise kız düşük ise erkek diyordu önceden gittiğim gir doktor
Mutlu olmaya calis hamileliginin tadini çikarKonusu gecmisken bende anlatiyim annemde diyor bana stres yapma bebek etkilenir dogunca oda stresli olur diye esim yok ya yanımda o yüzden stres olmiyim sıkıntı yapmiyim diye zaten sirf bu yüzden aglamiyorum icime atıyorum uzulmemeye kafami dagitmaya çalışıyorum sık hasta oluyorum kuzum ondan etkileniyordur bir tek ama bilmiyorum babasının yoklugunu anlıyormu oda hissediyormu gittigi gün kasiklarim agrimisti onu yolcularken hissetti diye düşünmüştüm insaAllah dagitima gelince tam olarak tekmelerini hissedebilicez babasinin sesini duyucak elini koyunca tepki vericek mutlu olucak tabi bende neyse bu süreçte bencede etkileniyorlardir o yüzden stresten uzak tutmaliyiz kendimizi miniklerimiz sakin huzurlu olsunlar
Surekli nedensiz hiç durmadan aglayan bebek neden agladigini unutup agladigina agliyor bir dongu korkunc bisey allah kimseye yasatmasin
Şükür ki ilk gebeligimde sahip oldugum bsna o zaman kocaman gelen dertlerimin hiç biri yok.siz siz olun ozellikle ilk gebeligini yasayanlar hic biseyi dert etmeyin ekonomik sikintilar..vs.... hepsi gelip geciyor onemli olan saglikli bir bebek sahibi olabilmek ne alisveris ne 3 boyutlu gormek ne istedigini alabilmek hepsi bos hamileligin tadini cikarip sahip olabildiklerimizle yetinmek cok onemli iş sikintilari hepsi geciyor gidiyor .....mutlu edin kendinizi şükürle yasayin .......ben 34 yasindayim hayat bana bunu ogretti herbir asamanin yasanmasi gerekiomusUmuyorum bu hamileliğin huzurlu ve sakin geçiyordur
Huzurlu sağlıklı hamilelik diliyorum
Kızlar burda birinin doktoru bebek aşağı da demişti.
Acaba kimdi o ?
Bi belirti hissetmiş miydi acaba. Benim kızım 3 gündür hep kasigin hemen üstünde atıyo. Yani baya aşağıda. Halbuki önceden göbek hizasında hissediyordum.
benim ki de mi aşağı da?
Ben az önce steteskopla bebeğimin kalp atışlarını dinledim :) Harika bişey
gebeliği öğrendiğimde düşüktü canim
Ben ben ben
Kızımda da öyleydi , şimdide öyle zaten dışarıdan bakınca da anlaşılıyor.
Eski kadınlar şöyle der Bebek aşağı indiğinde Doğum yaklaşmış demek yani Bebek kanala inmiş hazır demek bana bugün 2 kişi dedi Eminönü'nde daha var deyince şok oldular.
Resmini atarım az sonra hatta
Bende istiyorum dinlemek ama bulamadım steteskop
Erkek olabilir mi ?
Bide ben erkek diyim iyice karışsın
Muazzam bi his dinlemek :)
Bide suda yüzüyor gibi fışır fışır suyun sesi de geliyortam mucize
Maşallah kocaman olmuş göbiş:)
Maşallah kocaman olmuş göbiş:)
adım geçmiş geldim hemen :) ilk subat annelerine yazdım diye orda kaldım ama sizide takip ediyorum sessiz olarak ikiz olduğu için ocağın 15 i gibi doğar dedi doktorum 3 yaşında bi oğlum var şimdide tek yumurta ikiz kızlara hamileyim
adım geçmiş geldim hemen :) ilk subat annelerine yazdım diye orda kaldım ama sizide takip ediyorum sessiz olarak ikiz olduğu için ocağın 15 i gibi doğar dedi doktorum 3 yaşında bi oğlum var şimdide tek yumurta ikiz kızlara hamileyimaranıza alırsanız burayada yazarım :)
adım geçmiş geldim hemen :) ilk subat annelerine yazdım diye orda kaldım ama sizide takip ediyorum sessiz olarak ikiz olduğu için ocağın 15 i gibi doğar dedi doktorum 3 yaşında bi oğlum var şimdide tek yumurta ikiz kızlara hamileyimaranıza alırsanız burayada yazarım :)
Maşallah size ya ben ikiz olmasını isterdim açıkçasıadım geçmiş geldim hemen :) ilk subat annelerine yazdım diye orda kaldım ama sizide takip ediyorum sessiz olarak ikiz olduğu için ocağın 15 i gibi doğar dedi doktorum 3 yaşında bi oğlum var şimdide tek yumurta ikiz kızlara hamileyimaranıza alırsanız burayada yazarım :)
Çok sevimli
Göbüşün tatliligindan başka bişeye odaklanamadim maşallah ya
Amin canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımMaşallah :)
Fotokopi gibi benzer olacaklar ne güzel :)
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Ben ben ben
Kızımda da öyleydi , şimdide öyle zaten dışarıdan bakınca da anlaşılıyor.
Eski kadınlar şöyle der Bebek aşağı indiğinde Doğum yaklaşmış demek yani Bebek kanala inmiş hazır demek bana bugün 2 kişi dedi Eminönü'nde daha var deyince şok oldular.
Resmini atarım az sonra hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?