2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Mutlu olmaya calis hamileliginin tadini çikar

Umuyorum bu hamileliğin huzurlu ve sakin geçiyordur
Huzurlu sağlıklı hamilelik diliyorum
Şükür ki ilk gebeligimde sahip oldugum bsna o zaman kocaman gelen dertlerimin hiç biri yok.siz siz olun ozellikle ilk gebeligini yasayanlar hic biseyi dert etmeyin ekonomik sikintilar..vs.... hepsi gelip geciyor onemli olan saglikli bir bebek sahibi olabilmek ne alisveris ne 3 boyutlu gormek ne istedigini alabilmek hepsi bos hamileligin tadini cikarip sahip olabildiklerimizle yetinmek cok onemli iş sikintilari hepsi geciyor gidiyor .....mutlu edin kendinizi şükürle yasayin .......ben 34 yasindayim hayat bana bunu ogretti herbir asamanin yasanmasi gerekiomus

Ben ben ben

Kızımda da öyleydi , şimdide öyle zaten dışarıdan bakınca da anlaşılıyor.
Eski kadınlar şöyle der Bebek aşağı indiğinde Doğum yaklaşmış demek yani Bebek kanala inmiş hazır demek bana bugün 2 kişi dedi Eminönü'nde daha var deyince şok oldular.
Resmini atarım az sonra hatta

Ben az önce steteskopla bebeğimin kalp atışlarını dinledim :) Harika bişey

Bende istiyorum dinlemek ama bulamadım steteskop

gebeliği öğrendiğimde düşüktü canim

Erkek olabilir mi ?
Bide ben erkek diyim iyice karışsın

Muazzam bi his dinlemek :)
Bide suda yüzüyor gibi fışır fışır suyun sesi de geliyor tam mucize

cennet35 miş ikiz kız annesi :)
Ayrı güzel ve ayrı zordur heralde :/
adım geçmiş geldim hemen :) ilk subat annelerine yazdım diye orda kaldım ama sizide takip ediyorum sessiz olarak ikiz olduğu için ocağın 15 i gibi doğar dedi doktorum 3 yaşında bi oğlum var şimdide tek yumurta ikiz kızlara hamileyim aranıza alırsanız burayada yazarım :)

Maşallah :)
Fotokopi gibi benzer olacaklar ne güzel :)
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

gel gel sen kesin ocak annesisin
Benimde ilk doğumumda şubat annesiydim Ocak'ta doğurdum bunda da diyorum Aralık olursa şaşırmam 1

Maşallah size ya ben ikiz olmasını isterdim açıkçası Rabbim bakımda kolaylık versin inşallah

Peki canım bebesin hareketlerini aşağıda mi hissediyorsun yani doktor söylemeden evvel kendin hissettigin bir belirtin var mıydı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…