2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ayni ben bende yuzustu yatip bacagimi kendime cekiirum. Gibegin yukarda rahat kalan yerinde kalio bebek ordan tekmelio. Uyandi heralde deyip devam ediorum

Ay ben de aynısını yapıyorum biliyo musun tabi birazcık farklı anlaşıyoruz sanırm hadi annecim tepki ver diyorum güzelce konusuyorum tepki yok hadi kız diyorum hala yok sonra sıkıştırırm bak diye topluyorm bacakları ve oynuyo iliskimz cok tehdit dolu

Özür dilerim yaa valla paylaşmayı çok istedim düşün koşa koşa gelip merhabadan sonra direkt yazdım. Bir daha paylaşmam
Canım belki aramızda alamayan olabilir ya da küçük bir yerde yaşayıp bulamayan olabilir. En güzeli yemek konuşmamak, paylaşmamak. Daha önce de yazılmıştı diye hatırlıyorum yaşadığın zevki herkes yaşasın istemeni anlıyorum da işte hamilelik :)

Sagol canim acaba dedim bebek hareketi degil mi boyle cok arada hissedince. Senin pipili kipirtilara basladi mi :)

Canım ben de korkuyodum da bi haftadır flan artık her gun hissetmeye basladım cok sukur 1hafta oncesinde tam senin dedigin gbiydim ama biraz oturup kendini dinlemeye calıs ayaktaysan genelde anlasılmıyo biraz da sabret insallah her gun hssetmeye başlarsın bazen tek sabahları bazen gun icinde 2dkkacık ama en azından her gun

İşte ben onu düşünemedim çok pişmanım

Bu arada biz de ayrıntılıya girdik. Kalbe tekrar bakmak istemisti tekrar gittik 1hafta sonra baktı cok onemli bisey yok doktorla konusun dedi doktora çıktık telaş yaptırmamak adına cok ayrıntılı da anlatmadı ya da ben anlayamadm bilmiyorum. Sanırım bebeğimin kalbinde bazı deliklerden şuphelenmiş. Kalpte normalde bi delik oluyo zaten bebeklerin anneden beslenmesine kapı gorevi goren fakat onun dısında baska deliklerden suphelenmis gorjntu net degilmis anlayamamış isterseniz bi bebek ekosu cektirin dediler ama bisey çıksa bile su an tedavi edilemeyeceginden gereksiz dedi doktor biz de istemedik zaten Allah buyuk icim rahat hic telaş da yapmadım insallah bisey çıkmayacak kimseyi de telaşa sokmak istemediğimden bi tek sizlerle paylasıyorum

Canim oyle bisey varsa bile gerekli bir tedavi yoksa bosu bosuna strese sokma kendini ki dr bile emin olamamis zaten.
Ki bence de hicbisey yoktur icin rahat olsun canim kotu seyler getirme aklina

Kalbi delik doğup yaşı dolana kadar kapanan bebekler bile var.

hele ki senin ki doğmadı.

hele ki delik olup olmadığı bile belli değil.

hiç stres yapmana değmez Allah ın izniyle hic bir şeycigi yoktur minik prensesin

Canim zaten hersey yokunda olsun da arada hisettirse de olur. Sadece bazen yasanilan durum normal midir diye ikilemde kaliyorum. Ayni tecrubeyi yasayanlari duyunca kafam daha rahat oluyor. Dun yine sagdan soldan ufak ufak bi tepikler yedim zaten galiba :))

İçin rahat olsun canım hiçbir şeyi yoktur bebeğinin. İyi yapmışsın eko çektirmemekle. İnşallah bir şey çıkmayacak zaten görüntü net değilmiş ki pikseldir o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…