2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar hazırlıklar nasıl gidiyor başladınız mı ben daha cinsiyeti öğrenemedim hiç bir şey alasım yok
Bende daha bi çorap bile almadim cinsiyeti belli değil dediğin gibi bisey alaşım yok sadece netten bakmakla kalıyorum cuma günü detaylı var inş bi problem çıkmaz hemde cinsiyetini gösterir senin kontrol ne zaman

Kızlar hazırlıklar nasıl gidiyor başladınız mı ben daha cinsiyeti öğrenemedim hiç bir şey alasım yok
ben cinsiyeti 12 haftada öğrendim ama bisey almamıştim bugün ilk cicileri netten siparis etmiştim geldi çok güzel minicikler devamı gelir artık alışverişin sende inşallah ogrenirsin cinsiyeti başlarsin almaya

Benimkide 1. Sinifa baslayacak git gel bu halde nasil olacak bende dusunuyorum birde sen o kadar cocukla ugrasacaksin allah kolaylik versin.
oy Allah kolaylik versin canim. Bu sene zaten sıkıntılı bir süreç. cocuklar düz yaziya geciyolar.insallah kolay bir sekilde atlatirsiniz. Benimkiler bu sene 3. sınıf. kolay senem cok şükür. ama sinif mevcudum 40 a vurdu. sınıfa girince kendimi nasil hissederim bilmiyorum.

ben bugun itibariyle cogu işini hallettim canim. kiyafetlerimizi yikadik utuledik posetledik sardik sarmaladik kaldirdik. park yatagini yıkadım. nevresim takimlarini gecirdim. Allahim saglikli bir sekilde de kullanmayi nasip eder insallah.

ben cinsiyeti 12 haftada öğrendim ama bisey almamıştim bugün ilk cicileri netten siparis etmiştim geldi çok güzel minicikler devamı gelir artık alışverişin sende inşallah ogrenirsin cinsiyeti başlarsin almaya

Canım sen zaten hamilelik başından itibaren iki kez doktora gitmiştin değil mi ?

Bi daha gitmeyi düşünüyor musun ? Ayy ben olsam çatlardım meraktan illa giderdim

ben bugun itibariyle cogu işini hallettim canim. kiyafetlerimizi yikadik utuledik posetledik sardik sarmaladik kaldirdik. park yatagini yıkadım. nevresim takimlarini gecirdim. Allahim saglikli bir sekilde de kullanmayi nasip eder insallah.

Ayyyy ne güzel telaşeler

Hayırla kullanmak nasip olsun inş

Kızlar bende bu haftalarda alışverişe başlayacağım, bi besik bi sifonyer tamamdır..kendi odamı düzenleyeceğim, bebek benimle kalır ilk 2 yıl yani aynı odada..
Tecrübeli anneler bilirler..bebeğin beşiği benim odamda olacak ya,gündüzleri oturma odasında neye koyuluyor bebek.yani şu sepeti besiklerden almak istemiyorum.cunku 6 ay dayaniyormus. Evim küçük çok bi kıvır zivirla doldurmak da istemiyorum. Koltuğun üzerine mi uzatıyorsunuz yoksa şu sallanan ana kucağı gibi şeyler rahat mı, ne kadar kullanılır. Birde bebeğin omurgası için uygun mu.bazen gün boyu puset tarzı şeylerde tutan anneler görüyorum. Bebek orda güven duyuyor sanırım. Ama gün boyu da öyle tutulmaz. Tavsiyeleriniz neler kızlar?

Hahaha elele verelim direnelim
Riskli tarih bizimkiler ama olsun ihtimal her zaman var :)
Yılbaşı gecesi bile olabilir Allah nasip ederse

Bende ayni durumdayim zaten benimkinin eşi yukari cikmazsa 1-2 hafta erken alacaklar aralik istemiyorum hatta dayansa 9 ocak istiyorum diger oglum 9 agustos diye ama iste. sonunda saglicakla gelsinler diyor insan.

Puset ve ana kucaginda durmayabilir bunu bebeklerimiz kendi seciyor yani bebegine gore alabilirsin sonrasinda. Ya da babbynest miydi adi neydi tam hatirlamiyorum uzun yatak seklinde olan onlardan alabilirsin

Bende ayni durumdayim zaten benimkinin eşi yukari cikmazsa 1-2 hafta erken alacaklar aralik istemiyorum hatta dayansa 9 ocak istiyorum diger oglum 9 agustos diye ama iste. sonunda saglicakla gelsinler diyor insan.

Ben de 8.01.18 olsun istiyorum ama çok zor gibi :/
Dediğin gibi sağlıkla gelsinler de yapacak birşey yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…