2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canim oyle bisey varsa bile gerekli bir tedavi yoksa bosu bosuna strese sokma kendini ki dr bile emin olamamis zaten.
Ki bence de hicbisey yoktur icin rahat olsun canim kotu seyler getirme aklina

İnsallah öyledir ya Rabbim buyuk icim rahat gibi doktor da cok ılımlı sıcak konustu ama emin degiller tabi insallah yanlıs görmüşlerdir ben her sey yolunda olarak varsayıyorum oyle de cıkacak Allahın izniyle. Daha once öğrenciyken kardiyoloji EKO da çalışmıştım 1 yıl orda ogrendiklerimden kalp atışı falan da gayet normal görünüyordu kalbinde kacak da gözükmüyordu keske ordaki doktorlarım olsa hemen onlara da gösterirdim Kayserideykendi ne yazık ki

Erkek bebekler 3 sayı ile öne geçmiş.

Bu arada cinsiyet öğrenmeyen var mı? Gerçi herkes öğrenmiştir artık ama kesinleşmeyen diyelim.
Benim hala kesinleşmedi canim ya 2 kadın doğumcu 2 radyolog gördü kimi kiz dedi kimi erkek:) Hiçbiri 100de 100 demedigi icinde haftayaki kontrole kaldi :)

yenidoğanlarda üfürüm dedikleri bir şey oluyor.
ama büyüdükçe geçiyor canım inşallah senin de öyle olur takma kafana mutlaka düzelecek bir şeydir.

oglumda son ayimda berbattim bunda birde daha erken cikti göbeğim. bunu hic dusunesim gelmiyo nasil olurum diye
Ikinci hamilelikte daha çabuk cikiyormus hic durmadan 15 gundur kosturuyorum bacaklarimda cok agrim var halk dilinde apiş arasi olarak geçen bolgemde et kesigi gibi agriyor.Çalisanlar icin cok zor hamilelik gercekten

Zencefil bal karışımı iyi gelir. Zencefil çayını yine aynı şekilde ballı içebilirsin. Karabiber, bal, ılık süt çok iyi geliyor onu da tavsiye edebilirim. Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canım, zencefil evde yok ama alırım şimdilik nane limon yaptım, sanıyorum ki bi zararı yok onun da..

Kızlar boğaz ağrısı için önerebilceğiniz doğal bi yöntem var mı?
sirkeyle gargara da yapabilirsin canim. bal.ile zencefilde iyi gelir.

Ikinci hamilelikte daha çabuk cikiyormus hic durmadan 15 gundur kosturuyorum bacaklarimda cok agrim var halk dilinde apiş arasi olarak geçen bolgemde et kesigi gibi agriyor.Çalisanlar icin cok zor hamilelik gercekten
valla canim o.agridan bende de var. ilkim erkekti bu kiz cinsiyetten dolayi mi farklilik var yoksa ikinci oldugu icin mi yoksa ilki sezeryan oldugi icin mi sebebini bilmiyorum ama alt taraflarfa tarif edemeyecegim hatta kalkarken cok zorlanarak kalktigim bir ağrı
resmen surahi nineyim ..

Ayin 18 inde okul açılıyo. ama bende o enerji yok. giris kattaki sinif düştü cok şükür. nobettende muaf oluyorum.. bunlar artılarım olacak.ama yine de gözüm de çalışmak cok buyuyo.ilk gebelikle kiyaslayinca bu ikincisi benim cok ağrılı geciyo.. ikinci donemde enerjimizin en fazla oldugu donem olmasi gerekiyo ama.benim.enerji eksilerde resmen...

Yarın ki kontrolümuz icin bugünden anneanneye gidiyoruz bebeğim otobüsü sevicek galiba evde hareket yoktu kaç gündür net hissetmiyordum öksür öksür helak olduk bindigimden beri bir kıpırtı var kuzum benim özledim zaten meraklaniyorum kac gündür yarın görünce rahatlicam insaAllah

guzel haberlerle gel canim. benimde sali devlette persembe ozelde randevum var. ozele sakliyorum heyecanımı.

guzel haberlerle gel canim. benimde sali devlette persembe ozelde randevum var. ozele sakliyorum heyecanımı.
insaAllah hepimiz canım
Ne güzel iki kere görmüş olacaksın ikiside ayrı heyecan bende heyecanliym sanki ilk defa görücekmisim gibi

Benimkide 1. Sinifa baslayacak git gel bu halde nasil olacak bende dusunuyorum birde sen o kadar cocukla ugrasacaksin allah kolaylik versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…