2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar şöyle normal bişey isteyen varsa fiyat gayet iyi bence şişkinlik filan da olcak doğumdan sonra bu yapışmaz üste gibi

Eki Görüntüle 2053664 Kızlar şöyle normal bişey isteyen varsa fiyat gayet iyi bence şişkinlik filan da olcak doğumdan sonra bu yapışmaz üste gibi
Aynen canim ya ben de böyle basit biseyler almayi düşünüyorum. En azindan bir takim böyle olsun.. Kendimi biliyorum para versem de giymem.. Bir dünya gecelik takimlarim var tullu dantelli ama ben kocamin tişört ve şortlari ile takılıyorum evin icinde onlari giyip yatiyorum rahatima düşkünüm ben cok kadınsı giyemem evimin icinde

Ben de canım zaten üşürüm kesin kış günü biraz kalın bişeyler olsa iyi olur bunun da bedeni kalmamış xl var sadece şansa

Bakarlar canim. Ilgilenen doktora hamile.oldugunu belirt mutlaka :)

Bende aynisini dusunuyorsum eskisehirin sogugunda pancoyla yine zature.olurum heralde.

Parol yut geçer dediler ve gönderdiler eve başka bişi yapayız hamilelikte dediler

Kızlar ya çok sinirlerim bozuldu gece gece kaynım ve eltimle kavga etmiştik 1 yıl önce ikisiyle konuşmuyorum kocama diyorum konuşma eltimle muhattap olma diyorum yine de arada muhattap oluyor çıldırıyorum ya ağlıyorum şuan sinirden ya kaynım niye bana hal hatır sormuyor değil mi kafayı yicem ya bir akıllanmadı gitti bnm kocam üstelik haklı olan da bnm yani ya yeter tak dedi artık boğucam hepsi bir kaşık suda o da bilerek konuşma başlatıyor kocamı davet ediyorlar eşim de ben şehir dışındaysam gidiyor nadiren valla uyuz oluyorum ya ne diye şımartıyor anlamıyorum

Parol yut geçer dediler eve gönderdiler hamileyim diye bişi yapamazlarmış

Canım ben ateşlenmiştim idrar enfeksiyonundan dolayı. Özel hastanede serum vermişlerdi ateş düşürücü, doktoruma sormuştum bi sakıncası yok demişti. Eğer çıkarsa parol al diye bana da dediler. Senin çok yüksek değil mi acaba? Kaç çıkmıştı ateş?

Boşver canını sıkma. Bu eşler bazen bizim gördüğümüzü göremiyor. Benim eşimde merhametlidir iyi niyetlidir ben bazen uyarırım, çok iyi niyetli davranıyorsun diye. o da biliyorum ama ben böyleyim diyor kızamıyorum da.

Günaydın kızlar

An itibariyle kızçem kalk kahvaltı yapalım diyor galiba küçük küçük dokunuyor minik sevgilim

Gunaydin herkese, yarin 11.00de detayli ultrasonum var an itibariyle geri sayim basladi. Aslinda riskli gebelik oldugu icin hem yarin hem de 28 Ekimde yapilacak ama yarinkinde %90 iyi olup olmadigi belli olur.

Kizlar isbir yatak hangi modeli onerdiler? Ben internet siparisiyle alabilicem buyuk ihtimal Birdilimkek nemesis

Zaten isbir yatakta bebek modelleri yaysiz ve viskosuz oluyormus. 3 model arasinda ki fark ikisinin kılıfı cikarip yikanabiliyor digeri yikanmiyor. Kilifi yikananlar arasinda fark yok.
Parol yut geçer dediler ve gönderdiler eve başka bişi yapayız hamilelikte dediler
Banada aynini dedilerdi

Bebek arabası için daha kaliteli bir marka düşünüyorum,eşim tüm ana kucaklarını tek tek incelemiş hemen hemen hepsi aynı özelliklere sahip o yüzden çok pahalı olmasına gerek görmedim.
Sitede bir komşum geçen yıl ikizlerinikucağına aldı canım tam 37 haftalıkken, üstelik aşağıdaydı onun bebekleri,benim ilk hedefim 28e ulaşmak sonra da çıtayı yükseltirim inşallah :) bez almaya başlmayı düşünüyorum şimdiden,bir de hediye getireceklere söyliycem kıyafet yerine bez alsınlar :)))

tam uyku saatine denk gelmiş olabilirsin, seninle beraber o da yorulmuştur. şu an bazen çok hareketliler bazen hiç kıpırdamıyorlar zaten içeride. sen içini ferah tut. mesela ben akşam ve sabah saatlerinde hiç bişi hissetmiyorum ama gece 10-11 arası en hareketli zamanı.

Gunaydin herkese, yarin 11.00de detayli ultrasonum var an itibariyle geri sayim basladi. Aslinda riskli gebelik oldugu icin hem yarin hem de 28 Ekimde yapilacak ama yarinkinde %90 iyi olup olmadigi belli olur.

hadi senin en kritik saydığın gün bugün, çok iyi geçsin inşalah. haberlerini bekliyoruz.

canım bizde konusmuyoruz eltimle o sebeple kaynımda benle konusmuyor ama bizimki biri abisi biri de yengesi diye mecburen konusuyor ki eltim bizim mağazada calısmaya basladı temmuzdan beri orda mecburen dipdibeler benle konusmadıgı halde yok bez yok ıslak mendıl ıvır zıvır hakkında akıl verıyormus bızım kı de bak o bunu kullanmıs memnun kalmıs deyınce sınırlerım hopluyor
erkekler bızım gıbı degıl saflar o yüzden ustune gıtmıyorum ama aklı kendınden kalsın ben cocuguma ne alacagımı ıyı bılırım deyıp kapıyorum bızımkı de hevesle soyluyor ama benle konusmadıgı halde laf gondermesıne ayar oluyorum oda bılerek bız kavga edelım dıye
ama ben polıtık davranıyorum askım beraber bakar en ıyısını buluruz dıyıp kapıyorum hevesını kırmamak ıcın bence sende konusma vs dıye ustune gıtme sadece sen yoksan bıle gıtmesın ben de ona takardım mesela benim olmadıgım konusmadıgım ınsan abısı de olsa evınde işi yok normal zamanda konusup telefonlassınlar ama ben yoksam evıne gıtmesını ıstemezdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…