2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bende ilkinde yapamadım. Süsleme yaptım ama azdı tabi gelen arkadaşlar. Ama 1 yaş doğumgününde acısını çıkardım
Benim ilk doğumda böyle şeyler yoktu 2010 da dogum yaptım şimdi içimde kalan herşeyi yapmak istiyorum

Bence yakın olmalı kesinlikle

Ama tabi Problem çıkaracak insanlar değilse. 4 km uzak bence bunun yazı var kışı var ne kadar yakın o kadar iyi

Ben ilk gebeliğimde kapanmayan montumun üzerine örme panço giymiştim bütün kış idare etmişti ki onda da ocak sonuydu Doğum
Aklıma geldi hemen Aama arkadaşındı geri verdim o da başka şehirde artık
Bu belki olabilir ama bu seferde panço almaliyim montun ustunu kapatacak şekilde o da dert

Aynı bende öyle düşündüm cnm limonata çikolata şeketli kurabiye kapı süsü birde bebek yatağına tül ve balon
Bak böyle 70 tane çikolata 38 tl filan tabi kutulu olsun dersen fiyat çıkıyor kendi sunumluk tabağına koyacaksan da bunlar uygun ben bundan düşünüyorum canım çikolata olarak mevlid ya da gelen misafirlere tutmak için :)

Bu arada montlarimin hicbiri kapanmiyor Ankara sogugunda birsey bulmaliyim kendime var mi onerisi olan?hamile montu denilince cok pahalli oluyor ya
Canim bende ankaradayim gimat outlete gittik e bebek baby mall orda en iyisi büyüğü diye orda defactoya gordum basig kazaklar aldım büyük büyük xxl olanları aldım subata kadar karnım buyur diye 20 30 liraydi onlar hırkalar vardı Baya
defolular 15 tl idi bi tane defosu gözükmeyen aldım 15 liraya alt bulamadım yoktu ama büyük montlar vardı 89 liraya bi bak derim baby mall e bebek tokerde uygundu e bebek bence nterre daha uygun fakat baby mall çukuranbarda ki mağazasından daha güzel cok çeşit var gitmişken hepsine bakarsın toker de uygundu
Benim bi kasem montum var onun önü kapanır sanırım
Ama bu havalarda ne giyeceğimi sasirdim babamda kendine bi polar almış onu hacıladım buyuk falan dinlemeyip giyeceğim artık
Kızlar ateşim düşmüyor doktora gidicez ama acile gitsem normal devlet hastanesinin bakarlarmı acaba
Geçmiş olsun kuzum bakarlar kesinlikle

Kızlar ateşim düşmüyor doktora gidicez ama acile gitsem normal devlet hastanesinin bakarlarmı acaba
Bakarlar canim. Ilgilenen doktora hamile.oldugunu belirt mutlaka :)

Hergun işe gidiyorum ve sabahlari çok soguk oluyor mumkun degil pançoyla idare edemem
Bende aynisini dusunuyorsum eskisehirin sogugunda pancoyla yine zature.olurum heralde.

Bende sunum tabağına koyacagım cnm şeker hamurlu kurabiyeyide kendim yapacagım

Hergun işe gidiyorum ve sabahlari çok soguk oluyor mumkun degil pançoyla idare edemem
Ankara’da mıydın sen
Üniversite yi orda okudum ben aman aman iç anadolu Sogugu çok fena yetmezmiş gibi üstüne ilk Muş a atandım
Hakkaten çözümler yetersiz kalabilir sabah ayazı çok fena

Bu belki olabilir ama bu seferde panço almaliyim montun ustunu kapatacak şekilde o da dert
Aslında örsek de olur biliyor Musun birşeyi de YÖK
Ben o sene giydim montun üstüne hiç Abes durmadı montum da kaba birşey değildi örecektim sonra arkadaş verdi
Şimdi yeniden mi model baksam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…