2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
kamera çok yardımcı oluyor ama bende onun radyasyonundan çekiniyorum işte. bilgin varmı bu konuda. ne ölçüde etkisi.
Sanırım öyleymiş benim Kuzenim cok araştırmıştı , cok radyasyon yayıyormuş diye vazgeçti almadı. Ben de bu yüzden hiç düşünmedim almayı .

2.5falan içiyorum ben de
Ben de bakteri ve enfeksiyon nedeniyle antibiyotik kullandim 3 hafta sonra geldi dedi gecmis. Moralini bozma ama kullandigin ilacta 8 saat cok onemli. Tutmaya calis yosa ise yaramiyor
Şu içmeyi bırakayım o zaman yatana kadar
yoksa hayatta durmaz 8 saat teşekkürler

O dert bendede var akıntı derdi aynı koyu ve sarı bende çok uzun senelerdir var iltihap şimdi bol su sulu meyvelerle idare ediyorum yanma sızlama yok antibiyotık kullanmam gerek biliyorum ama bişey olur diyede korkuyorum günde 30 kez idrara çıkıyorum bol su içip inşallah birşey olmaz sizde lütfen günde elli kez de idrara cıksanız 2 veya 2 bucuk litre su içmeye çalışın ben ıkı litreyi geçirmiyorum o zaman çok içince şişkinlik ve mide bulantısı yapıyor
Teşekkür ederim cevabınız için günde 2.5icmeye gayret gösteriyorum bazen geciyordur ama yine de buldu bu enfeksiyon hepimiz şifa bulalım inşallah bir de sirkeli su ile temizlemek iyi geliyormuş diye duymuştum yapan var mı hamilelikte bı zararı olur mu ki

Kızlar ya giyim konusunu n’aptınız
Tamam hamile pantolonum var iki tane üstünü de uyduruyorum ama
Cici cici elbiseler giymek istiyorum ama fiyatı da uygun :anneadayı:

Ay maşşlah sana ben bu ili ay hamilenin hamisi oldum bile
İşin kötüsü bilmeyenler hmile olduğumu defile kilo aldığımı sanıyor
Yani kilo karnımda değil tüm vücudumda
Daha kilo almadim ben. Sadece ellerim ve yuzum arada biraz sisiyor o kadar.yuzugum parmagimi sikiyor mesela. Baska bisey yok.

canım gerekli görülmese bile yapılıyor ben istedim gerekli görmedi iki doktorda benm arkadaşımda kendi yaptırmıstı
bence yaptır derim aklın kalmaz en azından

teşekkür ederim canım elime doğan 10 yaşındaki kedimi de kaybetmiş biri olarak seni .çok iyi anlıyorum 2 ay her gün agladım hala hatırladıkca aglıyorum
ıns kötu sonuclar cıkmaz temennim o yönde

canım çok gecmiş olsun dikkat et kendine eger etrafında lohusa bırı varsa bıraz sütünden burnuna çek canım

eşimde iş seyahatine gitti orda hasta olmus simdi bende tırstım umarım bana bulasmaz iş yerinde herkes hasta zaten
Ayrıntıda çok heyecanlandım cnm böyle şeylerde kötü hissediyorum ama kaçış yok sanırım

Maşllah canım sana
Ben ilk gebeliğimde de hemen aldım
Ama Doğumdan sonra da hemen verdim
Normalde çok yerim kilo almam ama gebelikte dikkat ettiğim halde alıyorum

Demekki senin plasente kilo aliyor. Sen degil :) ay alsakds verdekde onemli degil yeterki bebisler iyi olsun.

Valla ben yiyorum bir zarari olur mu diye dusunmek hic aklima gelmedi canim :))

Bende yiyorum valla :)
Ya kotun oluyormu cnm benimkilerin düğmei kapanmıyor
Oluyor ya. Hamile pantalonuds aldim bir tane ama daha giymek nasip olmadi onumuzdeki aylara artik :)

Ben 5 kilo kadarcık aldım
Maşalah size ne güzel kilo almıyorsunız
Benim o kadar alma hakkim var zaten hrpi topu. Onlarida son aya sakliyorum :D

Demekki senin plasente kilo aliyor. Sen degil :) ay alsakds verdekde onemli degil yeterki bebisler iyi olsun.

Bende yiyorum valla :)

Oluyor ya. Hamile pantalonuds aldim bir tane ama daha giymek nasip olmadi onumuzdeki aylara artik :)

Benim o kadar alma hakkim var zaten hrpi topu. Onlarida son aya sakliyorum :KK70:
Ben 3 aylıkken başladım hamile kotu giymeye daha rahat oluyor
Sende yegenimizi sıkıştırma artık hamile pantolonuna geç
Ben kızımda 30 kılo almıştım bu sefer gayet iyi gidiyorum 5 kılo aldım ama sadece top gibi bir göbiş çıkıyor

Back
X