2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hareket hissetme meselesine gelince, geçen haftaya göre bu hafta daha fazla hisseder oldum. Geçen haftalarda yalnızca akşamları hissederken artık gün içinde her an hissedebiliyorum hareketleri.

60 kilo oldugum bir zaman dilimi vardi. Herkes cok zayifsin ye diye tutturdu. Annem hormonlarima filan baktirdi acaba bi sorunmu var va diye. Yedim bende bol bol . Sonra baktim yuvarlaniyorumm wtf dedim ama cok gec demisim :KK70:

hic sorma hic :KK70:

Ben 60 ken mutluydum aslında, herkes zayıfsın derdi ama ben kendimi çok iyi hissediyordum. 70 lere çıkınca sevmedim pek, Doğumdan sonra vermeyi planlıyorum bakalım başarabilirsem :)

Hic takma belki hissedecegin bi pozisyonda degildir. Bisey farkettim benim karnim cok sistiginde gaz oldugunda hareket kesiliyor.
Evet bencede.. bende hergün hissedıyorum hareketlerini geçen hafta bırgün çok gazım varken hiç hareket etmedi geceye kadar tedirgin olmuştum

Hic takma belki hissedecegin bi pozisyonda degildir. Bisey farkettim benim karnim cok sistiginde gaz oldugunda hareket kesiliyor.
Zaten bu hafta 24 saat olması imkansızda işte mesela bir sabah hissediyorum sonra çok uzun süre olmuyor ister istemez panik oluyor insan akşam bir iki pıtladı gitti ben bu düzeni anlamadım ne sıklıkta olması gerektiğini.

Günaydın kızlar bende 2 haftadır hareketleri gece gündü hissediyorum öncesi sadece akşamları hissediyordum

Canlar günaydın bulunduğum şehirde bebek odaları çok pahalı bende internetten almayı düşünüyorum sizce nasıl olur sağlam gelirmi güzel olurmu internette fiyatlar çok uygun n11 gittigidiyor hepsiburada falan baktım hep önerebileceğiniz başka site varmı

Canlar günaydın bulunduğum şehirde bebek odaları çok pahalı bende internetten almayı düşünüyorum sizce nasıl olur sağlam gelirmi güzel olurmu internette fiyatlar çok uygun n11 gittigidiyor hepsiburada falan baktım hep önerebileceğiniz başka site varmı
N 11 ve gittigiyor onermem mobilyada. Ama hepsiburadadan alabilirsin.

kızlar o zaman bugünün tartışma konusunu açıyorum :D
şu gümüş göğüs kalkanları kapakları vs hakkında ne düşünüyorsunuz. internette bir kaç instagram annesinin tavsiyesiyle gördüm ama güvenemedim. malum sponsorlarının reklamını yapıyorlar habire. gümüş yara iyileştirmede başarılı bir ürün. yanık kremlerinde filanda gümüş var. ne düşünüyorsunuz. 280 lira edermi?

kızlar o zaman bugünün tartışma konusunu açıyorum :KK70:
şu gümüş göğüs kalkanları kapakları vs hakkında ne düşünüyorsunuz. internette bir kaç instagram annesinin tavsiyesiyle gördüm ama güvenemedim. malum sponsorlarının reklamını yapıyorlar habire. gümüş yara iyileştirmede başarılı bir ürün. yanık kremlerinde filanda gümüş var. ne düşünüyorsunuz. 280 lira edermi?
Ben almayi düşünmüyorum canim dogumdan iki ay önce göğüs ucu kremi kullanacagim.. Bu şekilde hiç problem yasamayan arkadaslarim var..

Ben almayi düşünmüyorum canim dogumdan iki ay önce göğüs ucu kremi kullanacagim.. Bu şekilde hiç problem yasamayan arkadaslarim var..
lansinoh kremi önerenler var banada. o önlemek için sanırım. bu daha ziyade tedavi edici.gerçi bunu da doğumdan önce kullanmaya başlıyormuşsun.

kızlar o zaman bugünün tartışma konusunu açıyorum :KK70:
Ben de cok iyi oldugunu duydum ama reklam mi tabi bilmiyorum. Fiyati cok pahali oldugu icin simdilik
Avent in gogus kalkanlarindan bi de earth mama gogus ucu kremi aldim. Bi duruma bakip ona gore karar vericem, onceden almicam. Zaten siparisi ver 2 gune gelir.

Ben de cok iyi oldugunu duydum ama reklam mi tabi bilmiyorum. Fiyati cok pahali oldugu icin simdilik
Avent in gogus kalkanlarindan bi de earth mama gogus ucu kremi aldim. Bi duruma bakip ona gore karar vericem, onceden almicam. Zaten siparisi ver 2 gune gelir.
Ama onuda dogumdan 1 2 ay once kullanmaya baslamak lazimmis oyle diyorlar.

Ama onuda dogumdan 1 2 ay once kullanmaya baslamak lazimmis oyle diyorlar.
Aaa onu ben duymadim 2 ay once baslamak gerektigini. Genelde yara oldugunda tedavi amacli kullaniliyor diye anladim bi de emzirmeye baslayanlar onlem icin kullaniyormus. Ya aklima bisey geliyor :KK70:benim gumus cay tabaklari var onlari mi kapatsam acaba :KK70: ayni sey sonucta.

Back
X