2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bebek beşiklerinin kenarlarina konan korumalık Mi ne onlara ne deniyor bilginiz var mi beşik örtüsü mi deniyor kenarlara içi battaniyeli gibi koyuyorlar cocuk kafasını vurmasın vs diye ınstagramda onlardan satan iyi satıcılar varmış ama hangi etiketle arayacağımı bilemedim :)

Kızlar bebek beşiklerinin kenarlarina konan korumalık Mi ne onlara ne deniyor bilginiz var mi beşik örtüsü mi deniyor kenarlara içi battaniyeli gibi koyuyorlar cocuk kafasını vurmasın vs diye ınstagramda onlardan satan iyi satıcılar varmış ama hangi etiketle arayacağımı bilemedim :)
Herkes bişey söylüyor canım beşik koruyucu , yan koruyucu filan :)

Hayır hala ısınamadık bir isme:63:

Defne asya beste melis buket gibi isimlerden koyucaz. Arapça olmaması ve içinde türkçe karakterler(ı,ğ,ç,ş,ö,ü gibi) geçmemesini istiyor eşim:işsiz:
Defne ve Asya güzel bence
Bana da aslışah yerine Asya koy diyo kardeşlerim ama insanın içinden de geçecek de ne bileyim
Yani içinden geçen önemli

cnm doktorun belki kendisi de yapiyordur ondan gerek duymamistir, benim ayrintilim 20 dk sürdü. 2 gün sonra doktoruma götürdüm. kadın inceledi.evet burası böyleymiş şurası şöyleymiş diye. içimden dedim para tuzağımı acaba neden gittim ayrıntılıya .doktorum adamdan daha hızlı ve daha çok yorum yaparak inceledi. doktorumda dudağına parmaklarına heryerine baktı
Benim kendi doktorum ben görüyorum gerek yok dedi ama siz görmek isterseniz bebegin kime benzedigini felan yaptırın bence gerek yok paraya yazık dedi bizde yaptırmadık cnm benim gittigim muayne 10 dk sürüyor hep iyice inceliyor doktlr kolu eli felan diye söylüyor kafam karıştı baya inş devlettekiler ilgilenirler sinir olup dönmek istemiyorum

Ah ah ben Varim senin kilonda hemde boy senin yarın 1.55 85 kiloyum bi kilo daha almışım :)

Bence hepsi güzel ama beste cok daha hoşuma gitti

Bizde ipek düşünüyorduk şimdi eliz çıktı ikisi adasında kararsız kaldik

İpek annemin ismi:KK36: eliz de eşimin daha bebek olmadan istediği isimdi. Görümcem sakın koymayın elizabeth’in kısaltılmışı gibi dedi:lülülü: ondan soğuduk bi anda. Eşim ara sıra beste diye sesleniyor:anne: bakalım bende bi ısınsam.

Melis arapça olabilir ya da başka bir dil çünkü m ile başlayan hiç bir kelime türkçe değilmiş canım

:eek: Aaa ben hiç bilmiyorum, olabilir. Melis şuan bu isimler arasında en uzak olduğumuz isim Allahtan:KK76:

Defne ve Asya güzel bence
Bana da aslışah yerine Asya koy diyo kardeşlerim ama insanın içinden de geçecek de ne bileyim
Yani içinden geçen önemli

Aynen içime sinsin. Ben bi sıcaklık duyayım istiyorum. Anlamı enerjisi de güzel olsun. İnsan taşıdığı isimden etkileniyor:kahve:

Günaydın herkese:KK52:

Bugün hem yakın arkadaşımın hem de kendi yeğenimin mevlütü var:işsiz: birine uğrayıp diğerine gidicem.

Arkadaşlar bir iki dakikalığına ağır bir temizlik madde sıvısını soludum dalgınlığıma geldi bayada ağır bir kokuydu birşey olurmu hemen temiz havaya çıktım eşim de çok kızdı tabi haklı olarak çok endişelendim

Kızlar günaydın
Bugun kızıma alış verişe gidicez
3 de yatmama rağmen resmen heyecandan uyuyamadım 7:30 da ayaktaydım araştırma yapıyorum bi kalemde her şeyi çıkarayım diye
Chiccodan ihtiyaç listesi kartı almıştım ona ekleme yapıyorum
İlk olarak Ateş ölçer ve hava nemlendiricisi alacağım
Ateş ölçeri uzaktan alacağım ki mama ortam sıcaklığı icin ayrıca bsy almayım diye
Kullandığını memnun kaldığınız markalar var mi Ateş ölçer ve nemlendirici olarak
Bir de kamera alacağım
Önerilerinize açığım
Gunaydin canim en zevkli kisma geldik sanirim:) ben de bugun fermuarli hazir kundak ve inekli bi havlu siparisi verdim:)
Kamera olarak ben motorola alicam. Chicco dan da ay seklinde emzirme yastiklari var ondan almayi dusunuyorum.
Hava nemlendiricisi icin simdilik panasonic ama onu daha net bakamadim.

Hayır hala ısınamadık bir isme:63:

Defne asya beste melis buket gibi isimlerden koyucaz. Arapça olmaması ve içinde türkçe karakterler(ı,ğ,ç,ş,ö,ü gibi) geçmemesini istiyor eşim:işsiz:
Biz isme karar veremedik. Eşimin de bu konu da hiç gayreti ve acelesi yok Aday adayı isimler bile yok yavrum resmen isimsiz kaldı. Sizin seçtiğiniz isimlerden de Asya güzel bence. Derin de kulağa hoş geliyor

Back
X