• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Uygunmuş fiyatı. Bakayım onada. Emmez korkusuyla emzirmeye çok fena hazırlınıyorum yine:KK70:
Valla benim pek bir tecrübem yok avikcasi ama gogus kismini bacagima dayadim baya vakumlafi. Fiyati cok uygun oldugu icin aldim. Baktim kotu cikti alirim yenisini dedim. İlaveten kinndie saklama poseti almayi dusunuyorum. Biberonlari ve saklama poşetleri ile birlikte. Gogus ucu seklindeymis biberon basliklari. Arastiriyorum hala.

Ben Avent elektrikli aldim, pille de calisiyor cok iyi falan dediler. Bi de kendi saklama kaplari var direk onlara sagip dondurabiliyorsun. Diger turlu sagdiktan sonra saklama posetine dokerken icine hava giriyomus da o da gaz yapiyomus da bidi bidi bir suru sey diyorlar ama kanip aliyoruz iste :) Neyse tabi kullanmadim bilmiyorum ama arastirmalar sonunda bunu aldim.
Ilkinde bende avent aldım elektrikli ama işte cekim gücü azaldı sırf o yüzden yeni alacagım. Ama ben 2015te almıştım belki yeni modeller daha iyidir.

Ya onu düşünen kim kendi eşleri hamile iken de böyleler mi acaba merak ediyorum 7 saat dersim olduğu güne yemekhane nöbeti yazıyorlar bari dikkat edip az dersim olduğu güne yazSalar nerde o düşünce. Bende yasal hakkım dolmadan kimseye minnet edemem çok şükür ki az kaldı canım senin ki haftaya son galiba
Az kalmış dayanın kızlar bende gün sayanlardanımmm....

Ekim ayı da tutacam dedim son ili hafta bende
Bugün bir öğretmen gelmemiş müdür yardımcısı arkadaş dersleri dağıtmış bizlere ,önce arkadaşına yazacağına bana yazmış ,bana ne ya ben girmem dedim hem zor yerde nöbet tutuyorum falan tamam aranızda ayarlayın dedi
Yani bu işi normalde ikimiz de yapacağız nolur arkadaşını bir sefer kayırmasan :110:sonra okuldan başka biri daha gitti ikimiz de boş derse girdik
Kırk yılda bir atar yapiim dedim elimde patladı :KK53:
21 saat üstüne ders almasanız... hakkınız sonuçtaaa

ay çok güzelmiş kız bu çok hoşuma gitti. bende mi alsam acaba :)
Evet canım çok güzel ben buraya yazmıştım galiba daha önce kundak düşünenler halo marka kundak a baksınlar diye ben bir kaç tane alacağım 0_3 3_6 filan çok güzeller :)
Ay cok guzelmis bunlar bayildim
Evet canım bende baya araştırma yaptım bundan önce başka bir tane kundak bulmuştum onu alacaktım ki sonra bunu buldum çok güvenli görünüyor

Evet canım çok güzel ben buraya yazmıştım galiba daha önce kundak düşünenler halo marka kundak a baksınlar diye ben bir kaç tane alacağım 0_3 3_6 filan çok güzeller :)

Evet canım bende baya araştırma yaptım bundan önce başka bir tane kundak bulmuştum onu alacaktım ki sonra bunu buldum çok güvenli görünüyor
benim aldıklarım 0-3 idi 1 tane 3-6 bundan al diye şeytan dürtüyor şuan. du bakalım :D:D

Ben idareye durumu söyledim. Okul başladığından beri nöbet tutmuyorum. Sağolsunlar anlayışla karşıladılar. Sizinkiler niye zorluyor anlamadım
Senşn idaren süpermiş... normali 6 aya kadar verilir sonra verilmez der yönetmelik.. veeee hep uygular bu müdürler... seninki süpermiş bu konuda

Günaydın kızlar, süt sağma makinasına karar veremiyorum. Çok kafam karıştı. Oğlumda almıştım ama çok kullandım cekim gücü azaldı yenisini alacağim ama kararsızım. Aventin çiftli elektrikli pompasıydı o şimdi ne alsam bilemedim.
Ben oğluma weewell almıştım öyle çok kullandım ki bizuldu en sonunda☺Ben de yine alican bi tane

kızlar selam
bugün doktora gittim biraz sancım oldu.Hem o suyu sordum turnosal kağıdı verdiler bakıcaz renk değişecekmi diye.Aynı zamanda da bebeğin plesantası aşağıda çıktı.Benim gibi olan varmı?
kanama riski olabilir kontrol edicez dedi yarında detaylım var ordada söyler dedi doktorum.
çok korktum kızlar benim gibi olan varmı?

Yatağında sıkıca gerilmiş çarşaf dışında bir şey olmamalı yazıyordu okuduğum bütün kaynaklarda, o yastıklar da risk oluşturur mu bilemiyorum
Çok ince ve aralarında buyuk delikleri olan bi yastık almıştım ben oğluma alışveriş yaparken onu onermislerdi incecik bi süngerdi yine onu kullanırım belki insan korkuyor evet

Senşn idaren süpermiş... normali 6 aya kadar verilir sonra verilmez der yönetmelik.. veeee hep uygular bu müdürler... seninki süpermiş bu konuda
Evet anlayışlıymış benim şimdi dersim boş nöbetçi filan da değilim bir sınıfın dersi boşmuş o da okulun en felaket sınıfı derse girin diye kağıt gönderdi önceki dersten bende nöbetçi öğretmen girsin ben eve gideceğim dedim okul eve çok yakın bozuldu surat astı sinir oldum

kızlar selam
bugün doktora gittim biraz sancım oldu.Hem o suyu sordum turnosal kağıdı verdiler bakıcaz renk değişecekmi diye.Aynı zamanda da bebeğin plesantası aşağıda çıktı.Benim gibi olan varmı?
kanama riski olabilir kontrol edicez dedi yarında detaylım var ordada söyler dedi doktorum.
çok korktum kızlar benim gibi olan varmı?
ben bende rahim kısalması olduğu için o kağıtlı pedlerden aldım. ama aklında olsun idrar kaçağında da o kağıt renk değiştiriyor. sadece idrar ise 10 dk sonra kağıt eski rengine dönüyor amniyon sıvısı ise eski rengine dönmüyor.

Canım mamakido diye bir site var bu uykuya ilgili ve ani bebek ölümleriyle ilgili bilgi veriyor halo marka kundak satılıyor site de bebeği bu yüzden ölen bir ailenin ürettiği markaymış amerika da hastanelerde filan da kullanılıyordu bir bak istersen
canım cok tesekkur ederım hemen bakıyorum bu konularda pek bılgım yok ben yastıksız normal yatıracaktım korktum suan duyunca bır de yan yastık gelınce o sekılde yatırırım demıstım
Günaydın kızlar, süt sağma makinasına karar veremiyorum. Çok kafam karıştı. Oğlumda almıştım ama çok kullandım cekim gücü azaldı yenisini alacağim ama kararsızım. Aventin çiftli elektrikli pompasıydı o şimdi ne alsam bilemedim.
ben almadım belkı gereklı olmaz ya da ıse baslarken gereklı olur dıye bana bı pompa verdı uc cıkartıcı ve sut gelıcı cocuk cekemezse bunu pompalarsın ucuda cıkar sutunde gelır dedı bakalım emmezse alacagım en son ıhtımal

canım cok tesekkur ederım hemen bakıyorum bu konularda pek bılgım yok ben yastıksız normal yatıracaktım korktum suan duyunca bır de yan yastık gelınce o sekılde yatırırım demıstım

ben almadım belkı gereklı olmaz ya da ıse baslarken gereklı olur dıye bana bı pompa verdı uc cıkartıcı ve sut gelıcı cocuk cekemezse bunu pompalarsın ucuda cıkar sutunde gelır dedı bakalım emmezse alacagım en son ıhtımal
Rica ederim canım hepimiz burada bir çok şey öğreniyoruz :)

Back
X