- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
- #21.301
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oluyordur büyük ihtimalle çünkü geneli emniyet kemeri ile bu şekilde kullanılıyor. Ama büyük bir araba bilgin olsun krndi aracıniz küçükse bagaja sadece bunu koyunca kaplar.Kizlar ebebekte bu ürün süper indirime girmiş.. Hakkinda bilgisi olan var mi puseti araba koltuğu oluyor mu acaba?
başınız sağolsun canım allah sevenlerine sabır versinSelam kızlar, bugün üzücü bir gün oldu, maalesef arkadaşımız daha fazla dayanamadı ve bugün vefat etti. Böyle genç ölümler çok zor. Sabahtan beri attım kendimi dışarı kafam dağılsın diye.
Bu arada bugün doktorumla görüştüm şeker yüklemesi öncesi 12 saat açlık gerekliymiş. Bir de 23+1 de gelme, haftaya gel dedi.
Hanımlar bide bu kalça ağrısinı danıstım dr artık beni çok zorluyodu b12 verdi eger zorlanan varsa aklında bulunsun
Birde size bir sey soracaģım lansinoh gogus ucu kremi alacağim 40 ml bebek magazalarinda hep 45 tl internette gitti gidiyor ve trendyolda uygun sizce orjinalmidir alıp kullanan varmı?
Selam kızlar, bugün üzücü bir gün oldu, maalesef arkadaşımız daha fazla dayanamadı ve bugün vefat etti. Böyle genç ölümler çok zor. Sabahtan beri attım kendimi dışarı kafam dağılsın diye.
Bu arada bugün doktorumla görüştüm şeker yüklemesi öncesi 12 saat açlık gerekliymiş. Bir de 23+1 de gelme, haftaya gel dedi.
Ben kontrolden ciktim. Rahim agzi 4 cm olmus. O iyi haber. Diğer yandan doktorum bana bakan perintologun yanilamadigini bu testi istedigi her hastanin pihtilasma hastasi oldugunu soyledi. Kendini hazirla bu duruma dedi. :/
Şu anki arabamizin bagajı cok güzel kocaman ama benim kocam çok sık araba degistiriyor malesef. Bir de 11.5 kg biraz agir mi acaba.. Kullanilisi güzelse ağırlığı idare ederim belki.. Bu internette indirimde acaba magazada da indirimde midir gidip baksamOluyordur büyük ihtimalle çünkü geneli emniyet kemeri ile bu şekilde kullanılıyor. Ama büyük bir araba bilgin olsun krndi aracıniz küçükse bagaja sadece bunu koyunca kaplar.
Haftasonu e bebekteydim indirimdeydi mağazadada. Bence gidip gör öyle al. Ben chicconun bir modelini almıştım. Oğlum durmadı 1 dk bile çok ağladı sattım zaten baya büyüktü. Ama mağazada degilde kullanınca anladım:/Şu anki arabamizin bagajı cok güzel kocaman ama benim kocam çok sık araba degistiriyor malesef. Bir de 11.5 kg biraz agir mi acaba.. Kullanilisi güzelse ağırlığı idare ederim belki.. Bu internette indirimde acaba magazada da indirimde midir gidip baksam
İşte bir de o var canim ya.. İnan mobilyasindan çok arabasını düşünür oldum bu aralar.. Aslinda alacagimiz arabaya karar vermistik ama yine kafam karıştı. Bu travel sistemli arabalar yatak olunca sepet gibi oluyor bebegim uzayinca icine sıgmayacak nasıl olacak? Ya kullanamazsam? Ben daha çok pusetini önemsiyorum saglam bir araba koltugu da olabilsin. Önümüzdeki yaza baston tarzi bir araba da yetebilirdi bir arkadasim kışın dogum yapti yazin baston kullandi cok da memnun.. Ayy valla kafam gitti yaaHaftasonu e bebekteydim indirimdeydi mağazadada. Bence gidip gör öyle al. Ben chicconun bir modelini almıştım. Oğlum durmadı 1 dk bile çok ağladı sattım zaten baya büyüktü. Ama mağazada degilde kullanınca anladım:/
Zaten sepet şeklinde kullanım ortalama 8 9 aya kadar. Sonra normal oturur şeklini alıyor o puset o şekilde kullanılıyor. Yani bencede yaza 4 5 aylık olacaklar rahatlıkla baston kullanılır zaten kışa tekrar girerkende baya büyüyecekler bastonla devam edebilirler.İşte bir de o var canim ya.. İnan mobilyasindan çok arabasını düşünür oldum bu aralar.. Aslinda alacagimiz arabaya karar vermistik ama yine kafam karıştı. Bu travel sistemli arabalar yatak olunca sepet gibi oluyor bebegim uzayinca icine sıgmayacak nasıl olacak? Ya kullanamazsam? Ben daha çok pusetini önemsiyorum saglam bir araba koltugu da olabilsin. Önümüzdeki yaza baston tarzi bir araba da yetebilirdi bir arkadasim kışın dogum yapti yazin baston kullandi cok da memnun.. Ayy valla kafam gitti yaa
Ablam hep netten indirimdeki sitelerden alıyor. Yeğenim 10aylık, 10 aydır süt sağıyor memeyi reddettiğinden. Devamlı kullanmak zorunda çünkü sağmaktan meme kendinden geçmiş durumdaorjinal olmasa ona etki etmezdi herhalde
Başınız sağolsun canım, Allah rahmet eylesin ve hatta sıralı ölüm versin. Genç kayıpları insan hiç unutamıyor
Yani bu durum bana garip geldi. Nasıl bi anda anlıyor ki bunu. Pıhtılaşma hakkında bilgi sahibi değilim ben, ne gibi bi zararı oluyorinşallah yanılır ve yoktur.
Bende aynen 1 kg aldım ama ben sadece istiyorum yemiyorum :). Benim de canım cok pasta börek istiyor ama elime geçmiyor gurbette çalıştığım için kendimde yapamıyorum okulda yeterince yoruluyor um işte bende gariban çocuğum hiç büyümüyordur diye düşünüyorum doğru düzgün bir şey yediğim yokmakarna olsa keske benım ıstedlerım gecen hafta 3 kere hamburger yedimdogru duzgun beslenıyordum son haftalarda sapıttım cıkoltalar tatlılar pastalar borekler zaten 1 kılo almısım
![]()
Bende gördüm bunu ama çok büyük sanki bir de bu tam Çin malı hani diğerleri de Çin'de üretiliyor ama marka başka ülkelere air oluyor bu herşeyle Çin olunca pek güvenemedim ama gözüme görmedim tabi görmek lazım. Nuna pepp luxx te indirim de e bebekte ama ona da karar veremedimİşte bir de o var canim ya.. İnan mobilyasindan çok arabasını düşünür oldum bu aralar.. Aslinda alacagimiz arabaya karar vermistik ama yine kafam karıştı. Bu travel sistemli arabalar yatak olunca sepet gibi oluyor bebegim uzayinca icine sıgmayacak nasıl olacak? Ya kullanamazsam? Ben daha çok pusetini önemsiyorum saglam bir araba koltugu da olabilsin. Önümüzdeki yaza baston tarzi bir araba da yetebilirdi bir arkadasim kışın dogum yapti yazin baston kullandi cok da memnun.. Ayy valla kafam gitti yaa
Sepet seklinde yatsin tamam da cocuk uzayinca uyuyacak arabada nasil yatacak ki oturma pozisyonunda mi kalmak zorunda.. Dedigin gibi en iyisi yerinde gidip incelemek ama saglam bir puset ve ayriyetten saglam bir yatak olabilen baston arabayi da düşünmeye basladim..Zaten sepet şeklinde kullanım ortalama 8 9 aya kadar. Sonra normal oturur şeklini alıyor o puset o şekilde kullanılıyor. Yani bencede yaza 4 5 aylık olacaklar rahatlıkla baston kullanılır zaten kışa tekrar girerkende baya büyüyecekler bastonla devam edebilirler.
Hmm bir de ona bakayim canim.. TenkyuBende gördüm bunu ama çok büyük sanki bir de bu tam Çin malı hani diğerleri de Çin'de üretiliyor ama marka başka ülkelere air oluyor bu herşeyle Çin olunca pek güvenemedim ama gözüme görmedim tabi görmek lazım. Nuna pepp luxx te indirim de e bebekte ama ona da karar veremedim
Rica ederim. Bak bakalim fikir de belirtirsen iyi olur :) bende hiç karar veremiyorum çünkü arabayaHmm bir de ona bakayim canim.. Tenkyu
Ayyy ben bu arabayi çok sevmistim çok onceledim bunu canim hatta eşime de gösterdim o da vok begendi ama puseti yok deyince eşim almak istemedi.. Eşim gecen sabah işe giderken arabada radyoda puset ve araba koltugunun onemini anlatan bir konuşma dinlemis.. Şimdi ille de puseti iyi olsun diyor.. Takim almak istiyor ama ben ayriyetten bu arabayi almak isterdim cok begendim gercektenRica ederim. Bak bakalim fikir de belirtirsen iyi olur :) bende hiç karar veremiyorum çünkü arabaya
Selam kızlar, bugün üzücü bir gün oldu, maalesef arkadaşımız daha fazla dayanamadı ve bugün vefat etti. Böyle genç ölümler çok zor. Sabahtan beri attım kendimi dışarı kafam dağılsın diye.
Puset I var aslında o da indirim de e bebekte takılabilir arabaya ama travel sistemler gibi değil galiba üstüne filan takılıyor galibaAyyy ben bu arabayi çok sevmistim çok onceledim bunu canim hatta eşime de gösterdim o da vok begendi ama puseti yok deyince eşim almak istemedi.. Eşim gecen sabah işe giderken arabada radyoda puset ve araba koltugunun onemini anlatan bir konuşma dinlemis.. Şimdi ille de puseti iyi olsun diyor.. Takim almak istiyor ama ben ayriyetten bu arabayi almak isterdim cok begendim gercekten
Evet canim.. Ya ben farkettim de bizim bebegin her şeyine esim karar veriyorPuset I var aslında o da indirim de e bebekte takılabilir arabaya ama travel sistemler gibi değil galiba üstüne filan takılıyor galiba
mamacım diye bir site var bu tarz ürünleri ben hep oradan alıyorum. Daha uygun oluyor tavsiye ederim.Hanımlar bide bu kalça ağrısinı danıstım dr artık beni çok zorluyodu b12 verdi eger zorlanan varsa aklında bulunsun
Birde size bir sey soracaģım lansinoh gogus ucu kremi alacağim 40 ml bebek magazalarinda hep 45 tl internette gitti gidiyor ve trendyolda uygun sizce orjinalmidir alıp kullanan varmı?