• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
ben weewellin bir markasını almıştım. sonra aynı markanın daha iyisini gördüm bugün değiştireceğim :KK70:
Bugün e bebek hesabında motorola kameralarda indirim gördüm. Ama kötü yorumlar da vardı. Bebek zaten yattığımız odada olacak başlarda öğle uykularında falan mı izlemek için yoksa ileriki aylarda odasını ayırınca mi daha çok kullanılır? Kafam karıştı bu konuda az para değil gerekli mi emin olamadım. Siz tam olarak hangi zaman diliminde nasıl kullanmayı planlıyorsunuz?

Bugün e bebek hesabında motorola kameralarda indirim gördüm. Ama kötü yorumlar da vardı. Bebek zaten yattığımız odada olacak başlarda öğle uykularında falan mı izlemek için yoksa ileriki aylarda odasını ayırınca mi daha çok kullanılır? Kafam karıştı bu konuda az para değil gerekli mi emin olamadım. Siz tam olarak hangi zaman diliminde nasıl kullanmayı planlıyorsunuz?
bu konuyu düşünen hep gece yanımda zaten gerek yok diyor ama bebekler gündüzlerin de büyük kısmını uyuyarak geçiriyor.
o odasında uyurken kendi işlerimi yapacağım mecbur o arada bir gözüm üzerinde olur. ileride de kendi odasına geçince yine lazım olacak.

Kızlar oğlumuza halâ isim bulamadık bana yardımcı olur musunuz ? Çok zor bu isim işi ya

Benimki kız, erkek olsa sarp, burak filan koyabilirdim:KK51:

Ben gündüz uykuları ve ayırdığımda görebilmek için almayı düşünüyorum. Evimde odadan odaya eşimin sesini bile zor duyuyorum bebeğin sesini duyamam diye düşünüyorum. Bir de bebekle odamız yanyana olmayacak:KK17:

Yemek yaparken, odada yalnız durdugunda, gece uyurken( bebekler 8 9 gibi uyuyor ben mesela 12 de yatıyorum), odasını ayırınca, misafirlikte suan aklıma gelen kullandığım yerler.;)

kız ben 3. haftadayım :KK70: öksürük azalmıştı gıcık tuttu bugün. sürekli öksürme halindeyim.
Kara turp ve bal ikilisini de deneyebilirsin gerçi oğlum icin geçen hafta bulamadım pazarda sen bulursun belki ama işe yarıyor bir de cevizinicindeki ince kabuk var ya onu kaynatıp içmek de ise yariyor oksuruge

Merhaba hanimlar şeker yuklemesinin sonucunuda aldım doktorla görüştüm şekerim yokmuş allaha bin şükür bunuda atlattık oğluşum 933 gr 33 cm olmuş allahım nazarlardan korusun onden gidiyoruz ce tombisiz maşallah kuzucuğa sizinde saglikla atlatmanız dilegiyle:nazar::anneadayı::KK200:
Maşallah 41 kere büyümüş bebisin biz de görürüz inşallah 1 kglari❤

Hahahaha :halay: kendinden geçmişin canım naptın sen öylee bende yiyorum mesela 1 saat sonra yine canım istiyor geçen eşime dedim keşke burger king te çalışsaydın diye garibim yüzüme bakakaldı :kk77:
Ben daha orda 1 tane yedikten sonra 1tane daha mı söylesem diye düşünüyorum ki utanip vazgeciyorum yanimdakilerden:kk77::kk77:

Ben de yanıyorum ama midem mi yanıyor, soluk borum mu yemek borum mu anlayamyorum, göğsüme doğru bi yanma var gibi off
Benim de var 10 gündür reflüm ilk 3 aya geri döndüm sankii

Kara turp ve bal ikilisini de deneyebilirsin gerçi oğlum icin geçen hafta bulamadım pazarda sen bulursun belki ama işe yarıyor bir de cevizinicindeki ince kabuk var ya onu kaynatıp içmek de ise yariyor oksuruge

Maşallah 41 kere büyümüş bebisin biz de görürüz inşallah 1 kglari❤

Ben daha orda 1 tane yedikten sonra 1tane daha mı söylesem diye düşünüyorum ki utanip vazgeciyorum yanimdakilerden:kk77::kk77:

Benim de var 10 gündür reflüm ilk 3 aya geri döndüm sankii
annem soğanın içine bal koyup dayamıştı pek işe yaramadı bir de seninkini deneyeyim :işsiz:
artık b.k böceğini kaynat suyunu iç deseler deneyeceğim mecbur p dereceye geldim.

Benimde doğurana kadar sürdu ilkinde bunda da başladi çok kötü bir durum. Yanıyor resmen icim.

stress bitmiyor ki :işsiz: hamile kaldım tam sevinicem dediler dur bir kese gör. ekseyi gördüm dur kalp atışı bekle. atışı duydum dur 2 li tarama var. o temiz çıktı 3 lü tarama dediler. onu geçtik ayrıntılı ultarasın. onu geçtik şeker yükleme. arada akıntısıydı akmamasıydı. hareketiydi hareket etmemesiydi derken normal yani mideye vurması . çok bile dayandı garibim...

o zaman alayım bende dogunca
rahatsız oldu mu pekı hıc boynunda mesela ben hıc kolye takamam o kadar sıfır hele hıc takamam hemen daral gelır
cocugu darlar mı dıye dusundum de :KK70:
canım ben 7 aylık falandı taktigimda ilk 3 ay takmak zor olabilir istersen bileklik gibi koluna dolarsın öyle rahatsız etmez

Kızlar bu yanma bu haftalarda normalmiş bebeğin saçı ve tırnakları uzadığı içinde olurmuş bol su yağdan tuzdan uzak duralım.
Akşamları resmen yanıyorum kızımda hiç olmamıştı

annem soğanın içine bal koyup dayamıştı pek işe yaramadı bir de seninkini deneyeyim :işsiz:
artık b.k böceğini kaynat suyunu iç deseler deneyeceğim mecbur p dereceye geldim.
Öyle böyle 6 aya yaklaştık cnm inş bugünler geçecek
Bir doğsun poposuna poposuna vurucam:emir_bebek:

stress bitmiyor ki :işsiz: hamile kaldım tam sevinicem dediler dur bir kese gör. ekseyi gördüm dur kalp atışı bekle. atışı duydum dur 2 li tarama var. o temiz çıktı 3 lü tarama dediler. onu geçtik ayrıntılı ultarasın. onu geçtik şeker yükleme. arada akıntısıydı akmamasıydı. hareketiydi hareket etmemesiydi derken normal yani mideye vurması . çok bile dayandı garibim...

Hanımlar bide bu kalça ağrısinı danıstım dr artık beni çok zorluyodu b12 verdi eger zorlanan varsa aklında bulunsun
Birde size bir sey soracaģım lansinoh gogus ucu kremi alacağim 40 ml bebek magazalarinda hep 45 tl internette gitti gidiyor ve trendyolda uygun sizce orjinalmidir alıp kullanan varmı?

Back
X