- 24 Mayıs 2017
- 766
- 812
- 23
- Konu Sahibi Homely_angel
- #22.141
o zaman 2. levele geç. çarp ağzına ağzına mümkünse tahta kaşıkla. yoksa oklava merdane vs de olur![]()
Bi keresinde uykumdan uyanıp kafa atmıştım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman 2. levele geç. çarp ağzına ağzına mümkünse tahta kaşıkla. yoksa oklava merdane vs de olur![]()
bekleddiğin kabahatBi keresinde uykumdan uyanıp kafa atmıştımuyku sersemi bilinçsiz bi şekilde. 4 5 ay çok iyi geçinmiştik acaba yine denesem mi
![]()
Cnm arkadaştaki gibi hipoglisemi de olabilir. Bende yaptırmayacaktım ama biskrem ve süt çok kötü değil. Ben hergün ölçüyorum gerçi ama sanki biraz doktorculuk oynuyormuşum gibi gelmeye başladı. Doktorum yapalım dedi itiraz etmedim.
Amin canım inşallah allah hepimize yardım etsinCanım hayırlısi olsun diyet veririler yada dikkat etmen gerekenleri soylerler hayırlısı olsun galiba genetik bu seker olayı saglıklı olunda bebitinoda maşallah
Merhaba hayırlı olsun canım
Canim hangi bezle baslarsan onla devam edersin diyolar al bi kucuk paket e bebekinden onal başla canım bi sorun olursa baska markaya gecersin ama sanmıyorum
Amin canım maşallah kuzuna
Canım çook gecmis olsun biraz ugrastıran hamilelik geciriyosun allahın izniyle gül yuzunu gordugunde tum dertlerin bitsin canım allahım şifanı versin.
Tşk ederim cnm ben talasemi tasiyicisiyim malesef depolarım boş ilaç yükseltmiyor kızımda da 14 tane venofer serum olmuştum birde iğne sanırım yavastan yine başlayacağız zaten normalinde de en yüksek 9 olmuştu bu güne kadar artik hayirlisi diyorum yapcak bişey yokCok gecmis olsun cnm bir an once toparlanirsiniz inşallah bebise de maşallah cok iyi kilosu. Kanin cok düşmüş ilacin faydasi olmuyor mu
Bildiğimiz augmentin ama 3 doktora sordum yani ilaci yazana birlikte 2 doktora daha kullan zararı yok bebeğe dedilrrCnm bildiğimiz agumentin mi. Yoksa gebelik için varmı farklı bir ilaç
Bende 1000 lik agumentin kullandım cnm ilk hamileligimdede kullanmistim çok şükür bişey olmadi dr önerdiyse kullanEvet kullanmıştın sen canım hatırladım augmentin vermiş 1000 lik çok yüksek gibi geldi bana
Evet canım öyle mis ve erken doğumu filan tetikliyormus kullanacağım o yüzdenBen kullandim canim 7. Haftadaydim. Cok tedirgin oldum, bir iki doktora daha danistim hepsi kullan dedi. Sonra da her ay idrar testim yapiliyor bisey cikmadi. Kullanmazsan ilerleyebilir
Evet baya araştırdım Bir kaç doktora sordum kullanmazsan daha kötü olur dediler kullanacağım umarım faydası olurDeğerin yüksek canım, şu an antibiyotik şart. Enfeksiyonun zararı daha fazla bizler için. Verilen antibiyotik ise hamilelerin hep kullandıklarındandır, yoksa doktor vermezdi.
Evet canım kullan dedi mecbur kullanacağım bebeğe bir zararı yokmuş inşallah bir şey olmaz enfeksiyon geçsin deBende 1000 lik agumentin kullandım cnm ilk hamileligimdede kullanmistim çok şükür bişey olmadi dr önerdiyse kullan
Aynen enfeksiyon daha zararlı zaten mecbur kalmadıkça antibiyotik vermiyorlar inşallah çabucak geçer cnm şimdiden geçmiş olsunEvet canım kullan dedi mecbur kullanacağım bebeğe bir zararı yokmuş inşallah bir şey olmaz enfeksiyon geçsin de
Teşekkür ederim canım inşallahAynen enfeksiyon daha zararlı zaten mecbur kalmadıkça antibiyotik vermiyorlar inşallah çabucak geçer cnm şimdiden geçmiş olsun
Benim test sonuclari bugun çıkacak. Kalbim sikisiyor yahu![]()
Günaydın Mısır çarşısında canm yani eminonudeGünaydın kızlar
Hala bana havuzlu hanin nerede olduğunu söyleyen biri olmadı :)
Guzel sonularla gel canmBenim test sonuclari bugun çıkacak. Kalbim sikisiyor yahu![]()
Canııım inşallah güzel haberler alırsınDualarım seninle
![]()
Guzel sonularla gel canm