2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Her yandığında süt içiyorum gece sabaha kadar idare ediyor uyuyorum öyle gündüz de içiyorum yanarsa geçiyor hemen
Ah bee canım süt icebilsem her seye yararı var ama ben gebeligimde sadece 1 bardak süt ictim simdiye kadar.. Yogurt da yemedim uzun zamandir ama vok fazla peynir tüketiyorum insallah işe yarar ve kalsiyum takviyesi alıyorum

Bilmiyorum. Telefondaki kiz 24 une kadar cikacaklar ic lab sonuclariydi sizin genetik testleri ankaraya yolladik dis laba dedi. 5 kasimda cikar dedi. Artik bitecek en azindan iyo kotu sonuc belli olacak diye seviniyordum 10 gun daaha bekleyecegim demekki. :KK43:
Bende bu genetik testleri doğumdan önce yapmıştım ankara ya gönderiyorlarms 1 ay sürmüştü o yüzden canım

stresslimisin buaralar. stressde reflüyü çok tetikliyor.
Özel bir stres durumum yok kuzum mide yanması ve bel ağrısı aşırı çekiyorum.. Belimden doktora da gittim malesef kesin bir çözümü yok dedi merhem verdi ama onu da hamileligin son 3 ayinda kullanmayin yaziyor onu da pek kullanamadim. Ama mideme bir çözüm olmalı ezindan

hayırlısı artık ya. zaten şuan 25 haftalık oldu . doktorum 28. haftayı atlattıkmı tamamdır dedi. artık hayırlısı ne diyeyim.sonuç çıakcak 27. hafatda zaten :)
Asprin zaten 28. Haftaya kadar kullanılıyor yoksa bebegin kalp kapakcigi gelismiyormus.yani atlatmis olacak zaten :) sonraki hamileliğin için bilgi olur artık

Kızlar doktora geldim acile bebekte bişey yok çok şükür kan idrar verdim bekliyorum.muhtemelen idrardada enfeksiyon var kanda çıktı biraz.tüm batın ultrasonu da yaptılaf gene haber veririm.sizde sancıları hiç ihmal etmeyin.

Ayyy kızlar yaa bende gaz sancısı degil de bir mide yanmasi var sanki yemek borumdan yukarı alev topu çıkıyor.. Gündüz yine dayaniyorum da gece cok fena yapıyor ya acaba sactan dolayı mı maden suyu falan mi icsem ayva ve muz yiyorum devamli bastirsin diye

Ben bu mide yanmasından 3.5aya kadar ne çektim Allah bilir:işsiz: benim süt filan geçirmedi, çok zorda kalırsam gaviscon içtim o da bi iki sefer sonra etki etmemeye başladı, içmedim. Ama maden suyu en fazla rahatlatan şeydi.

Kızlar ayrıntılıya girdim bugün bebeğimin sol böbreğinde 7 mm genişleme varmış. Moralim bozuldu tabi.
Bi de bebeğim 700 grammış. Kilolu mu acaba. Sizin bebeklerinizin kilosu nasıl.

Benimki 470gr 24cm dedi dr. Benimki de küçük gibi :anne: inşallah doğana kadar geçer genişleme filan da canım.

Kızlar doktora geldim acile bebekte bişey yok çok şükür kan idrar verdim bekliyorum.muhtemelen idrardada enfeksiyon var kanda çıktı biraz.tüm batın ultrasonu da yaptılaf gene haber veririm.sizde sancıları hiç ihmal etmeyin.
Geçmiş olsun canım bebek iyi olsunda geçer bunlar inşallah haber ver sonuçları mutlaka

Geçmiş olsun canm onemli olan bebek iyiymiş ya geri kalani ilacla hallolur insallah

Kizlar burda şekeri yüksek cikan tek bnmiydim? Ya bu diyet listesine gore besleniyorum ama hic doymuyorum ya bu listedeki hic bsyi canm istemiyor ya bu diyabet icin sadece tatli sekerlerden uzak durulucak diye düşünmüştüm ama neden diğer yemekler yasak anlamadim:KK43:

Kizlar burda şekeri yüksek cikan tek bnmiydim? Ya bu diyet listesine gore besleniyorum ama hic doymuyorum ya bu listedeki hic bsyi canm istemiyor ya bu diyabet icin sadece tatli sekerlerden uzak durulucak diye düşünmüştüm ama neden diğer yemekler yasak anlamadim:KK43:
Canim seker rahatsızlığı sekerle alakalı degil mesela kayinpederim şekeri ağzına sürmez tatlı yemez ama seker hastası hem irsi olabilir hemde karbonhidratlı beslenmekten olur yağlı beslenmekten olur şimdilik doymazsın ama az sabır 3 4 gün sonra miden alışacak acıkmayacaksın acıktıkça bol su iç madem suyu icebilirsin laktozsuz sut iç acıktıkça cay bardağı olabilir bunlar seni tutar

Ayrıca kızlar bende
Mide yanması icin bende gavisco kullanıyorum
Ayrıca tansiyonum normal hatta düşük tansiyonlu bor yapım olduğundan doktor iki sodaya izin veriyor
Günde bir kere de kahve ne olduğu fark etmez dedi

kızlar acil yardıma ihtiyacım var.sancım oluyor doktorum progestan almamı söyledi.
daha önce hep fitil olarak alıyordum gene fitil olarak alsam bu haftalarda birşey olurmu.ağızdanmı alayım sizce.

fitil olarak alabilirsin hiç bişi olmaz bence, ben bir kaç hafta önceye kadar kullanıyordum ve hep fitil olarak kullandım.

Canim seker rahatsızlığı sekerle alakalı degil mesela kayinpederim şekeri ağzına sürmez tatlı yemez ama seker hastası hem irsi olabilir hemde karbonhidratlı beslenmekten olur yağlı beslenmekten olur şimdilik doymazsın ama az sabır 3 4 gün sonra miden alışacak acıkmayacaksın acıktıkça bol su iç madem suyu icebilirsin laktozsuz sut iç acıktıkça cay bardağı olabilir bunlar seni tutar

Ayrıca kızlar bende
Mide yanması icin bende gavisco kullanıyorum
Ayrıca tansiyonum normal hatta düşük tansiyonlu bor yapım olduğundan doktor iki sodaya izin veriyor
Günde bir kere de kahve ne olduğu fark etmez dedi
Ay insallah canm ya bi alışabilsem baskada bsy istemiyorum cok zor oluyo ama mecburen alismak zorundayim :KK43:

Back
X