2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Şeker yüklemesindeyim kızlar. Siz nasıl çok rahat atlattınız. Ben kötüyüm gene. Midem önceki kadar olmasa da bulanıyor. Çok susadım. Ne büyük nimetmiş su. Çöllerde gibiyim az sonra serap görmeye başlarım heralde. Bu arada biskrem ve meyve suyu bana çok bişi yapmamıştı. Aynı etki yok bende. Daha 90 dk daha aç susuz bekleyeceğim. Vakitte geçmiyor. Başımda çok hafif uyuşuyor sanki. Tansiyonmu şekermi halsizlikmi acaba. İnşallah yorgunluktandır
Bana su içirdiler hepsi farklı demek ki aç gittiğin icin tansiyonun dA etki etmiş olabilir

Sabah bende tartıldım 62kg çıktım:işsiz:

Telefonda programa yazmışım, 11eylülde 56.3müşüm:KK57: 2ayda 6kg nerdeyse. Tabi benim başlangıç kilom aslında 59-60kg idi. Verip geri aldım. Tek tesellim hala aynı pantolonlarımı giyiyorum, kolum bacağım kalçam bi yerime kilo gelmedi. Son 10günde karnım farkedilir derecede büyüdü. Kan artıyor, göğüsler büyüyor bebek büyüyor takmıyorum artık.

Sabah bende tartıldım 62kg çıktım:işsiz:

Telefonda programa yazmışım, 11eylülde 56.3müşüm:KK57: 2ayda 6kg nerdeyse. Tabi benim başlangıç kilom aslında 59-60kg idi. Verip geri aldım. Tek tesellim hala aynı pantolonlarımı giyiyorum, kolum bacağım kalçam bi yerime kilo gelmedi. Son 10günde karnım farkedilir derecede büyüdü. Kan artıyor, göğüsler büyüyor bebek büyüyor takmıyorum artık.
Bende de kilo artisi yok gobek yok popo oldu kardasyan poposu. Esim cocugu poponda buyutuyorsun bence den diyor :/

Hamilelikte volteren kullanimi hakkımda bilgisi olan yokmu?
Doktorum bana yazdi canim cok bel ağrısı yasadigim icin. Bir sakincasi yok dedi ama prospektuste ozellikle gebeligin aon 3 ayı kullanmayin yaziyordu. Ben de birkac gün kullanip bıraktım ama inanilmaz rahatladim artik belim eskisi kadar agrimiyor

Şükür bitti. Ama mide bulantısından bişi yiyemiyorum. 1,5 lt suyu mideye attım. Daha da bulandı. Nasıl bastırabilirim. Kahve içsem. 6 aydır içmiyorum. Daha da bulandırır mı sizce

Back
X