2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Şükür bitti. Ama mide bulantısından bişi yiyemiyorum. 1,5 lt suyu mideye attım. Daha da bulandı. Nasıl bastırabilirim. Kahve içsem. 6 aydır içmiyorum. Daha da bulandırır mı sizce
Tuzlu seyler yedim ama kar etmedi aksama kadar bulantim oldu akşama dogru gecti Allah yardmcin olsun insallah iyi cikar sonucun

Hanimlar merhaba bugun kontrole gittik dr baypas olduğu için karısına gittim bi sıkıntı yoktu allaha bin şükür yanlız benim gecmeyen kalça ağrımı tekrar dile getirdim b12 ilacıni bırakmamı söyledi yerine magnezyum verdi bide volteren verdi hiç bir sakıncasi yok dedi bebege ama volteren içime sinmedi okuyorum c grubu kullanmak istemiyorum size bi sorayım dedim kullanan varmı?
bende kalça ağrısını 12.haftadan sonra çekmeye başladım daha erken olduğu için magnezyum başlamadı dr'um.Ama artık 22.haftada ağrılarım o kadar arttıki özellikle sırtüstü yattığımda kalkamıyordum. ultrason sedyesinden tek başıma kalkamadığımı görünce magnezyum başladı çok şükür ondan sonra iyiyim,düzenli hergün içmen lazım.Voltaren ağrı kesici benimde içime sinmedi şuan :(

Bedenleri carter’s gibi filan mı? O da baya bi küçük. Ben o zaman direk 6-9ay olanları alayım. İngilterede yaşayan devamlı gidip gelen arkadaş var ona söyledim evine kargo yapıcam gelirken getirecek:KK76:

Çatım nerde ağrıyacak tam olarak bilmiyorum ama benim alt tarafa doğru vuran sancılarım var ara sıra. Çok önemsemiyorum, sonuçta genişliyoruz bunlar olacak.
Vajinamın ortası bacak aralarıma vuran yürüdükçe ortaya cıkan yattıgımda saga sola dönerken kırt sesi gelen bir ses kıxımda doguma 1 ay kala baslamıştı bunda erken basladı

Benim çok çatı ağrım var. Ilkinde de vardı yine başladi. 3 kilo aldım bende ama oturursam kalkamıyorum kalktıysam oturamıyorum. Çok hareketliyim ama ağrdan kısıtlanıyorum mecbur.
Aynısı cnm ya baya erken basladı diyorum sezeryan olucam boşuna genişlemesin catı agrı olmasın ama baya agırlaşmış gibi hissediyorum

Hangi markette gördün canım ankaradayım bende.

Bulamazsam aktardan kurusunu alayım teşekür ederim.Severim ben mayhoş tadı zorlanmam heralde:)

Baya bi gec oldu cevabim canim kusura bakma lutfen, giremedim siteye bi turlu kac gundur.
Yunus markette gormustum :)

Peynirle yesem acaba yukseltirmi canm ya ah keste çikolata yiyebilsem ama maalesef :kk77::mad:
Canim instagramda Betella diye spor hocası bi kız var onun çavdar unundan bi krepi var müthiş peynirle domatesle ben ondan yaparım hep tarifini vereyim sana öyle yap ayrıca şekersiz brownimsi puding tarifleri falan var instagramin varsa takip et
tabi ölçü kacirmamak şartıyla bu krep her haftasonu kendime yapıyordum baya besleyici

Eklentiler

• 8F01F161-72C3-4610-82F4-0D4D06CE581A.webp
    8F01F161-72C3-4610-82F4-0D4D06CE581A.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 52
Canim instagramda Betella diye spor hocası bi kız var onun çavdar unundan bi krepi var müthiş peynirle domatesle ben ondan yaparım hep tarifini vereyim sana öyle yap ayrıca şekersiz brownimsi puding tarifleri falan var instagramin varsa takip et
tabi ölçü kacirmamak şartıyla bu krep her haftasonu kendime yapıyordum baya besleyici
Saol canm cok iyi olur arada yapar yerim ama bugun krep yedim ya biraz yukselmis canm skldi ya genelde yemkten iki saat sonra ölçüyorum hp iyi cikiyordu simdi krep yedikten iki saat sonra olctum 167 cikti pisman oldum yedigime ya:KK43:

Saol canm cok iyi olur arada yapar yerim ama bugun krep yedim ya biraz yukselmis canm skldi ya genelde yemkten iki saat sonra ölçüyorum hp iyi cikiyordu simdi krep yedikten iki saat sonra olctum 167 cikti pisman oldum yedigime ya:KK43:
Bu acayip tok tutuyor bi de çavdar unu ya birden cok yükseltmez sekeri kalın oluyor zaten içine domates haslanmis yumurta peynir yeşillik koy yeşilliği bol tutarsan rafine sekeri unu daha kolay sindirirsin öyle dene bi bakalım ben bunu yedigim zaman aksama kadar acıkmıyordum

Bugun cok saçma bi rüya gördüm garipti uyanıyorum hastanedeyim aa bebeğim diyorum erken Doğum yapmışım ama bebek gayet sağlıklı toparlak bsy yüzünü göremiyorum kız bebek aa bebeğim diyorum sarılıyorum herkese haber veriyorum ama yanımda böyle sancı çeken doğurmaya çalışan bayanlar var hala Doğum hane gibi yerdeyim erkek doktora doğurmuşum falan :) sonra diyorum ki ben normal mi sezeryan Doğum mu yaptım diyorum yok sen doğurmadın ki daha diyorlar
Garip bi rüyaydı :D

Bu acayip tok tutuyor bi de çavdar unu ya birden cok yükseltmez sekeri kalın oluyor zaten içine domates haslanmis yumurta peynir yeşillik koy yeşilliği bol tutarsan rafine sekeri unu daha kolay sindirirsin öyle dene bi bakalım ben bunu yedigim zaman aksama kadar acıkmıyordum
Cok saol canm yarin denicem insallah banada iyi gelir

Bugun cok saçma bi rüya gördüm garipti uyanıyorum hastanedeyim aa bebeğim diyorum erken Doğum yapmışım ama bebek gayet sağlıklı toparlak bsy yüzünü göremiyorum kız bebek aa bebeğim diyorum sarılıyorum herkese haber veriyorum ama yanımda böyle sancı çeken doğurmaya çalışan bayanlar var hala Doğum hane gibi yerdeyim erkek doktora doğurmuşum falan :) sonra diyorum ki ben normal mi sezeryan Doğum mu yaptım diyorum yok sen doğurmadın ki daha diyorlar
Garip bi rüyaydı :KK70:
Valla güldürdün bni acaba kimin bebegine sarildin canm :KK45::KK70:

Merhabalar, nasilsiniz :)
Ben tabletten giriyorum foruma ama son bikac gundur hep sorun oluyor. Sayfayi goremiyorum, giremiyorum, girdiysem yazamiyorum vs. Sinir etti beni.

Bebeklerinizi gordum cooook guzeller masallah:KK200::nazar:

Ben ayrintili ultrasonda gordum ilk kez yuzunu. Ve sonra da doktora gitmedim daha. Rutin muayenede kendi doktorunuzun yaptigi ultrasonda mi gordunuz yuzlerini? Ay ben de gorur muyum ki tekrar cok heyecanlandim simdi:rolleyes: bizim sirf yuzunu gostermedi de doktor hic.o_O

Merhabalar, nasilsiniz :)
Ben tabletten giriyorum foruma ama son bikac gundur hep sorun oluyor. Sayfayi goremiyorum, giremiyorum, girdiysem yazamiyorum vs. Sinir etti beni.

Bebeklerinizi gordum cooook guzeller masallah:KK200::nazar:

Ben ayrintili ultrasonda gordum ilk kez yuzunu. Ve sonra da doktora gitmedim daha. Rutin muayenede kendi doktorunuzun yaptigi ultrasonda mi gordunuz yuzlerini? Ay ben de gorur muyum ki tekrar cok heyecanlandim simdi:rolleyes: bizim sirf yuzunu gostermedi de doktor hic.o_O

Back
X