- Emoji Skoru
- 2.420
- Puanlar
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
- #23.041
Bilmiyorum ki 5 tanecik yaptim yedim büyükte degildi amaAcaba miktarimi çok abartiyorsun. O kadar yukselmez normalde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum ki 5 tanecik yaptim yedim büyükte degildi amaAcaba miktarimi çok abartiyorsun. O kadar yukselmez normalde.
Eger tabak buyuklugundeyse çok olmus canim. Ama ben gibi cay tabagi boyunda yapiyorsan normal.Bilmiyorum ki 5 tanecik yaptim yedim büyükte degildi ama![]()
150 euro idi en son. Ama degistimi bilmiyorum. Eger amazon gibi calisiyorlarsa zaten ilave gumruk vergisini hesaplar sepette ama degilse sorun olabilirkızlar bu next te belirli bir limit varmı türkiyeye?gümrüğe takılırmı diye merak ettimde.
Hi evet tabak büyüklüğünde yaptim canmEger tabak buyuklugundeyse çok olmus canim. Ama ben gibi cay tabagi boyunda yapiyorsan normal.
Sabah kucuk iki dilim borek yedim 160 a cikti benim de. Krep yesem de oyle olur eminim bizim cok dikkat etmemiz lazim malesefEger tabak buyuklugundeyse çok olmus canim. Ama ben gibi cay tabagi boyunda yapiyorsan normal.
Evet beraber doğururuz belki ama benim sezaryen en geç 38 e kalırım oğlum 37 de sezaryenle olduAynıyız sekerim seninle biz :)
Oo regl günümüz hep aynıymış 1 Mayıs :))bende varım bende aynıyız :)
evet 1 mayısOo regl günümüz hep aynıymış 1 Mayıs :))
Benimde sezeryan bakalım aynı tarihtemi dogururuz bilemem :)Evet beraber doğururuz belki ama benim sezaryen en geç 38 e kalırım oğlum 37 de sezaryenle oldu![]()
Aslında 12 mayıs benim ama erken döllenme sonucu hamile kaldım 29 mayısta hamile oldugumu ögrendim regl 15 gün kala doktor hemen degiştirdi satı o yüzden 1 mayıs diyorum 12 yi unut dedi banaOo regl günümüz hep aynıymış 1 Mayıs :))
kısmet canım hep peşpeşe doğurcaz ama :))Benimde sezeryan bakalım aynı tarihtemi dogururuz bilemem :)
Hızlı senin bebiş canımAslında 12 mayıs benim ama erken döllenme sonucu hamile kaldım 29 mayısta hamile oldugumu ögrendim regl 15 gün kala doktor hemen degiştirdi satı o yüzden 1 mayıs diyorum 12 yi unut dedi bana![]()
Adet olduğum vakit yumurtam büyümüş adet biter bitmez yumurtlama testi pozitif cıkmıştı hatta çok az leke geliodu ama biz birlikte olmuştuk yinede :) o ara döllendi yavru 10 gün sonra kanda pozitif gördük :) süprirz yumurtam o benim :)Hızlı senin bebiş canım![]()
Aazcik ye bisey olmaz bejimde canim gecen tarcinli tatli istedi ustunr bi cimdik attim. Nefsimi korelttim.Kızlar ya cnm bişi çekiyor ot diyim size nette baktım rahim kasılmasına neden olabilir demiş ama yiyemiycem bişi olurmu aşerdim baya ama![]()
:) neymiş o özelden yaz bakıyım ben kesin yemişimdir:))Kızlar ya cnm bişi çekiyor ot diyim size nette baktım rahim kasılmasına neden olabilir demiş ama yiyemiycem bişi olurmu aşerdim baya ama![]()
Diyorsun acaba bende mi ögle yapsam hazırlıyım yesemmi :)Aazcik ye bisey olmaz bejimde canim gecen tarcinli tatli istedi ustunr bi cimdik attim. Nefsimi korelttim.