- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #23.081
Canim ben toplasan 4 kere falan kullanmisimdir ama resmen nefes aldım çok rahatladim. Doktor da hoş bizim hamile olduğumuzu bilerek veriyor. Biz zaten son 3 aya henüz girmedik sayilir bence ağrın dayanilmaz gibiyse iki üç gün kullan. Ciddi rahatlık sağlıyor agrilarimiz giderek artacak en azindan biraz rahatlamis olursunAy bende bir iki gun kullansammı bilemedim kalcamin ağrısi azalsa yeter aslında dayanamazsam kullanırım olmadı
Magnezyuma başladım bugun hergün duzenli icicem volteren hapı degil jelini verdi ama bebimde içime sinmiyor çok caresiz kaırsam kullanıcağım
Geçmis olsun canım inşallah kötü bir sorun yoktur dinlenince geçer ilaçlarını aksatma acil şifalar diliyorum.
Maşallah kuzulara pek bi benzemişler birbirlerine
Tamam canım olmadi oyle yapicam bi kaç kez uygulayacağım dayanamazsam saolCanim ben toplasan 4 kere falan kullanmisimdir ama resmen nefes aldım çok rahatladim. Doktor da hoş bizim hamile olduğumuzu bilerek veriyor. Biz zaten son 3 aya henüz girmedik sayilir bence ağrın dayanilmaz gibiyse iki üç gün kullan. Ciddi rahatlık sağlıyor agrilarimiz giderek artacak en azindan biraz rahatlamis olursun
Bende bugun basladım magnezyuma suda eritilen verdi bakalim deniycem inşallah azaltır agrımı canım
Saol canım insallah geçerVoltarene cok sicak bakmiyorsan cok az vicks veya ilik yag surup sarabilirsin de canim. Sicak tutmak icin. Cok gecmis olsun rahatlarsin insallah bi an once
Isırgan otu çorbası canım ananem yapardı bilmiyorum inş canınız cekmez haklısın görüyoruz cok aşeren biri degilim de işteamann forumda senin yazdığına gelene kadar ne tatlılar ne börekler ne bilmemneler görüyoruz. instagrama giriyorum sayfa sayfa yemek tarifleri facebooka giriyorum milletin yemekleri foruma giriyorum bilmem ne yemek yarışmasının resimleri =) söyle gitsin en azından yanlış tavsiye vermemiş oluruz.
Cok heveslilerse oluyor demekki vakti saati varmış oldu hemenBen de oğluma 1 sene uğraşmıştım ikinci de hemen oldu sayılır ikinci daha mı kolay oluyor acaba :))
hayatımda ilk kez duyuyorum böyle bir çorba =)Isırgan otu çorbası canım ananem yapardı bilmiyorum inş canınız cekmez haklısın görüyoruz cok aşeren biri degilim de işte
Yok bizim tatilimiz sömestre geliyor. Erken doğum yaparsak eklenir yani biz erken de yapsak gevşek yapsak doğumu mayısın 8 ı gibi bitiyor iznimizYanlış mı anladm acaba, sömestra gidecek olan iki haftayı ekletebiliyoruz yani öyle mi canım?
Canim ilk defa duydum cok canin cektiyse cok azicik ye bence. Tadimlik. Cunku bana isirgan, yesil cay ve adacayi zararli dediler.Isırgan otu çorbası canım ananem yapardı bilmiyorum inş canınız cekmez haklısın görüyoruz cok aşeren biri degilim de işte
Ohh ne guzel olmus valla dinlen doya doya ben de gitsem keske (ilk 3 ayi ailemle gecirdim daha doymadimSelam kizlar okuyorum ama yazamiyorum bu aralar. Anneme geldim 1 hafta yan gel yat modundayim bi de diyet yapmaya calisiyorum ondan fena durumdayim:)
Bugun pentiden emzirme sutyeni aldim. Sizce 2 tane yeterli olur mu? Daha gerekirmi?
Diger bir sorum lohusa gecelik pijama olarak hic normal bizey bulamiyorum kat kat tuller danteller. Izmir de veya ozellikle karsiyakada onereceginiz biyer var mi?
selam canımSelam kizlar okuyorum ama yazamiyorum bu aralar. Anneme geldim 1 hafta yan gel yat modundayim bi de diyet yapmaya calisiyorum ondan fena durumdayim:)
Bugun pentiden emzirme sutyeni aldim. Sizce 2 tane yeterli olur mu? Daha gerekirmi?
Diger bir sorum lohusa gecelik pijama olarak hic normal bizey bulamiyorum kat kat tuller danteller. Izmir de veya ozellikle karsiyakada onereceginiz biyer var mi?
Zararlı oldugunu biliyorum sırf bu yüzden korkumdan yiyemiyorum biraz daha bekliycem baktım aklımdan cıkmıo evde var zaten yapıp azıcık tadarımCanim ilk defa duydum cok canin cektiyse cok azicik ye bence. Tadimlik. Cunku bana isirgan, yesil cay ve adacayi zararli dediler.
Sırf ısırganla yapılıyor canım baska özelligi yok o yüzden korkuyorum ya :) aynen kullanılmamalıdır deniyor diyorum nerden geldi aklıma kendi kendime kızıyorumhayatımda ilk kez duyuyorum böyle bir çorba =)
çorbanın ham maddesi bu ise zararlı olabilir canım. internette kesinlikle kullanılmamalıdır diyor.ama yarım kase filan içsen bir şey olmaz herhalde bilemedim. çalışmadığım yerden geldi soru :)
kızlar bu next te belirli bir limit varmı türkiyeye?gümrüğe takılırmı diye merak ettimde.
Ekşili filan bir çorba değil mi onun yerine ıspanaklı yap güzel olur :) hem faydaliSırf ısırganla yapılıyor canım baska özelligi yok o yüzden korkuyorum ya :) aynen kullanılmamalıdır deniyor diyorum nerden geldi aklıma kendi kendime kızıyorum
En son 7 yasında yetmişinde nerden geldi aklıma anlamadım doğrusu hamilelik bir başka :)Ekşili filan bir çorba değil mi onun yerine ıspanaklı yap güzel olur :) hem faydali
Iki tane yetiyor. Zaten ilk zamanlar pek sütyen gerekmiyor açıkta geziyor insan ikide bir emince.Selam kizlar okuyorum ama yazamiyorum bu aralar. Anneme geldim 1 hafta yan gel yat modundayim bi de diyet yapmaya calisiyorum ondan fena durumdayim:)
Bize her rutin kontrolde veriyor. Ama tabi bebeğin poz vermesi gerekiyor bunu çekebilmek için
Cidden aynilar resmen. Masallah.
Gecmis sayfalardan birinde ortaya sormustum ama kaynadi arada galiba cevap alamadim. Cok da merak ettim direk sana sorayim bu sefer denk geldi
Bu ultrason fotosu rutin kontrolden mi? Ayrintilidan degil di mi? Bizim doktor hic sadece yuzunu gostermedi de bize daha, meraklandim bidahaki kontrollerde gorur muyuz ki
Bizim ki Ayrıntılıda göstermesi yerin kontrolde gördük yüzünü gösterince çok şükürMerhabalar, nasilsiniz :)
Ben tabletten giriyorum foruma ama son bikac gundur hep sorun oluyor. Sayfayi goremiyorum, giremiyorum, girdiysem yazamiyorum vs. Sinir etti beni.
Bebeklerinizi gordum cooook guzeller masallah
Ben ayrintili ultrasonda gordum ilk kez yuzunu. Ve sonra da doktora gitmedim daha. Rutin muayenede kendi doktorunuzun yaptigi ultrasonda mi gordunuz yuzlerini? Ay ben de gorur muyum ki tekrar cok heyecanlandim simdibizim sirf yuzunu gostermedi de doktor hic.
Neler aldın ve kaç tane aldın cnm ben 3 4 tane ancak aldım hastane çıkışı seri hariç gerisi 2-4 , 3-6 ay arası aldım katlar kullanırım diye düşündümKıyafet konusunda abarttım mı acaba?siz 0-3 ay neler aldınız kızlar?
Canim cok geçmiş olsun bol bol dinlen benim arkadaşımın 8 haftalikken bi arada bi de 7. Ayda oldu olabiliyor sen dinlenmene bak iğneni ilacını ihmal etme cok da kafana takma moral en önemli şeyMerhaba arkadaşlar dün gece bende yine kanama oldu sebebini bulamadı Dr yatıp dinlencekmisim igne ilaç falan kullanicam.erken doğum riskin var dedi. Bu haftada hiç başına gelen oldu mu böyle ya 24deyim. Tedirgin oluyorum
Evet ya gerçekten hamilelik cok acayip bsy hayatta ağzıma ciğer sürmem nasıl yapılırsa yapılsın sevmem imkansız yemem dun babam eşim icin yapıyordu ben yemediğimden eşim de yaptırmıyor :) bizimki de orda burda yiyerek geçiniyor isteEn son 7 yasında yetmişinde nerden geldi aklıma anlamadım doğrusu hamilelik bir başka :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?