2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ay bende bir iki gun kullansammı bilemedim kalcamin ağrısi azalsa yeter aslında dayanamazsam kullanırım olmadı

Magnezyuma başladım bugun hergün duzenli icicem volteren hapı degil jelini verdi ama bebimde içime sinmiyor çok caresiz kaırsam kullanıcağım

Geçmis olsun canım inşallah kötü bir sorun yoktur dinlenince geçer ilaçlarını aksatma acil şifalar diliyorum.

Maşallah kuzulara pek bi benzemişler birbirlerine :tokat:
Canim ben toplasan 4 kere falan kullanmisimdir ama resmen nefes aldım çok rahatladim. Doktor da hoş bizim hamile olduğumuzu bilerek veriyor. Biz zaten son 3 aya henüz girmedik sayilir bence ağrın dayanilmaz gibiyse iki üç gün kullan. Ciddi rahatlık sağlıyor agrilarimiz giderek artacak en azindan biraz rahatlamis olursun

Canim ben toplasan 4 kere falan kullanmisimdir ama resmen nefes aldım çok rahatladim. Doktor da hoş bizim hamile olduğumuzu bilerek veriyor. Biz zaten son 3 aya henüz girmedik sayilir bence ağrın dayanilmaz gibiyse iki üç gün kullan. Ciddi rahatlık sağlıyor agrilarimiz giderek artacak en azindan biraz rahatlamis olursun
Tamam canım olmadi oyle yapicam bi kaç kez uygulayacağım dayanamazsam saol

amann forumda senin yazdığına gelene kadar ne tatlılar ne börekler ne bilmemneler görüyoruz. instagrama giriyorum sayfa sayfa yemek tarifleri facebooka giriyorum milletin yemekleri foruma giriyorum bilmem ne yemek yarışmasının resimleri =) söyle gitsin en azından yanlış tavsiye vermemiş oluruz.
Isırgan otu çorbası canım ananem yapardı bilmiyorum inş canınız cekmez haklısın görüyoruz cok aşeren biri degilim de işte

Isırgan otu çorbası canım ananem yapardı bilmiyorum inş canınız cekmez haklısın görüyoruz cok aşeren biri degilim de işte
hayatımda ilk kez duyuyorum böyle bir çorba =)
çorbanın ham maddesi bu ise zararlı olabilir canım. internette kesinlikle kullanılmamalıdır diyor.ama yarım kase filan içsen bir şey olmaz herhalde bilemedim. çalışmadığım yerden geldi soru :)

Selam kizlar okuyorum ama yazamiyorum bu aralar. Anneme geldim 1 hafta yan gel yat modundayim bi de diyet yapmaya calisiyorum ondan fena durumdayim:)
Bugun pentiden emzirme sutyeni aldim. Sizce 2 tane yeterli olur mu? Daha gerekirmi?
Diger bir sorum lohusa gecelik pijama olarak hic normal bizey bulamiyorum kat kat tuller danteller. Izmir de veya ozellikle karsiyakada onereceginiz biyer var mi?

Selam kizlar okuyorum ama yazamiyorum bu aralar. Anneme geldim 1 hafta yan gel yat modundayim bi de diyet yapmaya calisiyorum ondan fena durumdayim:)
Bugun pentiden emzirme sutyeni aldim. Sizce 2 tane yeterli olur mu? Daha gerekirmi?
Diger bir sorum lohusa gecelik pijama olarak hic normal bizey bulamiyorum kat kat tuller danteller. Izmir de veya ozellikle karsiyakada onereceginiz biyer var mi?
Ohh ne guzel olmus valla dinlen doya doya ben de gitsem keske (ilk 3 ayi ailemle gecirdim daha doymadim:KK48:)

Bence sutyen simdilik baska alma canim. Son ay tekrar bakabilirsin. Buyur bedeni belki? Pijama gecelik olarak da debenhams da guzel indirimler oluyor. Cok basit de degil. Cok tül tül de degil.

selam canım :super: bence 2 tane yeterli olur canım bende 2 tane almayı düşünüyorum.Hastanedeyken kullanılmıyor bile diyorlar süt kanalları açılması için serbest bırakılıyormuş:KK42:bende gecelik,pijama bakmadım daha ama ufak güpürlü güzel olur sanki :confused:

Canim ilk defa duydum cok canin cektiyse cok azicik ye bence. Tadimlik. Cunku bana isirgan, yesil cay ve adacayi zararli dediler.
Zararlı oldugunu biliyorum sırf bu yüzden korkumdan yiyemiyorum biraz daha bekliycem baktım aklımdan cıkmıo evde var zaten yapıp azıcık tadarım

hayatımda ilk kez duyuyorum böyle bir çorba =)
çorbanın ham maddesi bu ise zararlı olabilir canım. internette kesinlikle kullanılmamalıdır diyor.ama yarım kase filan içsen bir şey olmaz herhalde bilemedim. çalışmadığım yerden geldi soru :)
Sırf ısırganla yapılıyor canım baska özelligi yok o yüzden korkuyorum ya :) aynen kullanılmamalıdır deniyor diyorum nerden geldi aklıma kendi kendime kızıyorum :D

kızlar bu next te belirli bir limit varmı türkiyeye?gümrüğe takılırmı diye merak ettimde.

Bende aynısını merak ettim, 85 tl üzeri kargo ücretsizmiş eşim bakmış. Bir de türkiye nosu varmış yarın onu arayıp sorucam, kaç tl üzerinin gümrüğe takıldığını.

Iki tane yetiyor. Zaten ilk zamanlar pek sütyen gerekmiyor açıkta geziyor insan ikide bir emince.:olamaz:

Ben normal pijama takımı aldım ilkinde önden düğmeli yine öyle yapacağim. Hamile lohusa lafı girince devreye fiyatlar uçuyor ve pek güzel gelmiyor bana.

:KK48::KK48:
Cidden aynilar resmen. Masallah.
Gecmis sayfalardan birinde ortaya sormustum ama kaynadi arada galiba cevap alamadim. Cok da merak ettim direk sana sorayim bu sefer denk geldi:KK48:
Bu ultrason fotosu rutin kontrolden mi? Ayrintilidan degil di mi? Bizim doktor hic sadece yuzunu gostermedi de bize daha, meraklandim bidahaki kontrollerde gorur muyuz kio_O
Bize her rutin kontrolde veriyor. Ama tabi bebeğin poz vermesi gerekiyor bunu çekebilmek için:D

Merhabalar, nasilsiniz :)
Ben tabletten giriyorum foruma ama son bikac gundur hep sorun oluyor. Sayfayi goremiyorum, giremiyorum, girdiysem yazamiyorum vs. Sinir etti beni.

Bebeklerinizi gordum cooook guzeller masallah:KK200::nazar:

Ben ayrintili ultrasonda gordum ilk kez yuzunu. Ve sonra da doktora gitmedim daha. Rutin muayenede kendi doktorunuzun yaptigi ultrasonda mi gordunuz yuzlerini? Ay ben de gorur muyum ki tekrar cok heyecanlandim simdi:rolleyes: bizim sirf yuzunu gostermedi de doktor hic.o_O
Bizim ki Ayrıntılıda göstermesi yerin kontrolde gördük yüzünü gösterince çok şükür
Seninde yakındır cnm büyüdükçe netleşiyor hatları
Kıyafet konusunda abarttım mı acaba?siz 0-3 ay neler aldınız kızlar?
Neler aldın ve kaç tane aldın cnm ben 3 4 tane ancak aldım hastane çıkışı seri hariç gerisi 2-4 , 3-6 ay arası aldım katlar kullanırım diye düşündüm
bi de cekiyormus baya o sebeple 3-6 çekse falan 3. Ayda kullanırım her halde diye düşündüm
Merhaba arkadaşlar dün gece bende yine kanama oldu sebebini bulamadı Dr yatıp dinlencekmisim igne ilaç falan kullanicam.erken doğum riskin var dedi. Bu haftada hiç başına gelen oldu mu böyle ya 24deyim. Tedirgin oluyorum
Canim cok geçmiş olsun bol bol dinlen benim arkadaşımın 8 haftalikken bi arada bi de 7. Ayda oldu olabiliyor sen dinlenmene bak iğneni ilacını ihmal etme cok da kafana takma moral en önemli şey

En son 7 yasında yetmişinde nerden geldi aklıma anlamadım doğrusu hamilelik bir başka :)
Evet ya gerçekten hamilelik cok acayip bsy hayatta ağzıma ciğer sürmem nasıl yapılırsa yapılsın sevmem imkansız yemem dun babam eşim icin yapıyordu ben yemediğimden eşim de yaptırmıyor :) bizimki de orda burda yiyerek geçiniyor iste :D babamda yapayım dedi ciğerleri alırken ay o kokusundan nefret ederken resmen canim çekti ağzım sulandı bi tane ağzıma attım atmamla yine pişman olup iyy boşuna yemiyor Muş’um demem bir oldu
Batıl inancım Yok ama millete anlatınca ay su bu leke olur demeye başladılar sinir oldum bi de olursa diyenleri tokatlarım artık :D

Back
X