2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Arkadaşlar günaydın;
Malum kış aylarına giriyoruz havalar soğuyor hastalıklarda beraberinde geliyor:KK1:1 Haftadır boğaz ağrısı çekiyorum ve son bikaç gündür gece öksürmekten uyuyamıyorum ve karnım çok kasılıyor.Dr'um ilaç kullanamayacağımı söyledi ıhlamur ve zencefil cayı günde 1 bardak içebileceğimi söyledi ama fayda etmiyor:KK43:sanki ciğerlerim çıkacak :KK61:sizin öneriniz varmıdır?
Prospan diye bitkisel bi öksürük surubu var kizim oksurmeye baslayinca veriyorum hemen etki ediyo ama hamilelerde kullanimi uygun mu bilemiyorum bi dr una yada eczaneye sor istersen. Cok gecmis olsun bu arada

Gunaydin canim, faydali oldugunu hic duymadim ama turk kahvesi gunde 1 fincana herkes izin veriyor. Diger filtre vs kahveler icin de kafeinsiz olanlari icin diyolar. Ben cok kahveci bi insandim hamilelikte sogudum yaa neden bilmiyorum, fal baktirma ugruna hafta 1-2 kere iciyorum :KK70: @The Black Pearl
faydasının ne olduğu meçhul zaten :-) bende aksine hamile iken daha çok canım istiyor :KK71:

Günaydın kizlar

Kahve de cay da normal zamanda bile cok içtiğim bisey degil. Hamileligimde de sayilidir. Hele su an sekersiz icecegime hic icmeyim modundayim:))

K Kaan-merve seker yukleme sonucun nasil dun yaptirdin sanirim ama sonucu yazdin mi göremedim

Liviya Liviya nasil gidiyo ölçümler

kızlar günaydın, benim göbek deliğimin çevresinde altında yanında falan böyle çimdikleme gibi acılar oluyor ve kaşınıyor, neden oluyor acaba. dr az önce msj attım cevap vermedi henüz. genişleme yüzünden mi acaba? ya da çatlamalar mı başlayacak? :işsiz:

Günaydın kizlar

Kahve de cay da normal zamanda bile cok içtiğim bisey degil. Hamileligimde de sayilidir. Hele su an sekersiz icecegime hic icmeyim modundayim:))

K Kaan-merve seker yukleme sonucun nasil dun yaptirdin sanirim ama sonucu yazdin mi göremedim

Evet aldım sonuçları. Beklediğim gibi çıktı. Gebelik şekerim var. Hatta potansiyel şeker hastasıymışım ailede herkeste olunca. Şimdilik diyetle idare edeceğiz. Zaten 3 haftadır diyet yapıyordum hatta 1 kilo vermişim.Düşmezse insülin alacağım. Buna şükür. Böbrek kanalındaki genişleme düzelmiş.

Evet aldım sonuçları. Beklediğim gibi çıktı. Gebelik şekerim var. Hatta potansiyel şeker hastasıymışım ailede herkeste olunca. Şimdilik diyetle idare edeceğiz. Zaten 3 haftadır diyet yapıyordum hatta 1 kilo vermişim.Düşmezse insülin alacağım. Buna şükür. Böbrek kanalındaki genişleme düzelmiş.
Onceki gebeliginde insulin kullanmis miydin cnm sekerin kac olursa baslanir diye bisey dedi mi dr. Ben korkuyorum insulinden biraz:KK17:

Günaydın kizlar

Günaydın canm diyeti bozmadigim gun cok iyi cikiyo ama bozarsam biraz yukseliyo yalnizparmaklarimdelik desik oldu senin nasil gidiyo

evet canım aynen bende çok erken başladı diye düşünüyordum demekki normal yürürken oluyor daha çok.
Erken değil artık bebek rahimi genişletiyor haliyle karnımız her geçen gün dahada büyüyor.Muhakkakki ara ara kasılmalar olacaktır ama şiddetli ise Dr'a danışın derim.

ooooo Allah yardımcın olsun.Benimde bu hafta kontrolüm şeker testi ile ilgili birşey demedi Dr'um ama yapar galiba.Ananemde teyzelerimde annemde dahi var şeker bende soydan gelebilir diye düşünüyorum :olamaz:

Günaydın canm diyeti bozmadigim gun cok iyi cikiyo ama bozarsam biraz yukseliyo yalnizparmaklarimdelik desik oldu senin nasil gidiyo
Aynen parmaklarim delik desik oldu surekli boyle olcecez mi merak ediyorum. Ben de diyeti bozarsam cok yükseliyor ama bazen dikkat ettigim halde yuksek çıkıyor o zaman cok canim sıkılıyor. Kahvaltidan resmen ac kalktim bugun 146 çıkti:/ ara öğünde süt ictim ama hala cok açım su an dört gozle ogle yemegini bekliyorum:)

kızlar günaydın, benim göbek deliğimin çevresinde altında yanında falan böyle çimdikleme gibi acılar oluyor ve kaşınıyor, neden oluyor acaba. dr az önce msj attım cevap vermedi henüz. genişleme yüzünden mi acaba? ya da çatlamalar mı başlayacak? :işsiz:
Evet ayni yerlerde benim de oluyor. Hatta igne batmasi, yanma gibi. Cevabi bize de yazarsan cok sevinirim canim

Back
X