2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Aynen canm bnde gece sabaha kadar cok acikiyorum ki sadece sut iciyorum bugun canm skldi acaba bebegimi besleyebiliyormuyum diye ama cok şükür ki az kaldi insallah dogumdan sonra gecer diye dua ediyorum Allah seker hastalarina şifa versin bizim ki gececi ama onlar nasil dayaniyo ki aslinda bn 10 gun konturol edicektim sonra ölçmeyecektim ama artk devam etmeyi düşünüyorum cunku ölçünce onlemimizi aliyoruz Allah yardmcimuz olsun canm sen ne zmn gidecen endokrine
Pazartesi yada sali cnm

Ben de kasilma cok oluyo cnm hatta dun o kadar cok olduki yaninda ağrım da olunca tedirgin oldum baya ama gecti cok şükür
bende de oluyor arkadaslar valla baya baya büyüyoruz baya bi göbüş çıktı, bende ayrıca böbrek buyumesi de var o da erken doğum sancısına ve kasılmaya neden oluyormus o yuzden takipteyiz ;)

Arkadaşlar günaydın;
Malum kış aylarına giriyoruz havalar soğuyor hastalıklarda beraberinde geliyor:KK1:1 Haftadır boğaz ağrısı çekiyorum ve son bikaç gündür gece öksürmekten uyuyamıyorum ve karnım çok kasılıyor.Dr'um ilaç kullanamayacağımı söyledi ıhlamur ve zencefil cayı günde 1 bardak içebileceğimi söyledi ama fayda etmiyor:KK43:sanki ciğerlerim çıkacak :KK61:sizin öneriniz varmıdır?

öncelikle çok geçmiş olsun, ben de hastalanmıyım diye çaba harcıyorum resmen.

ekinezya çayını araştırmanı öneririm, sanırım hamilelikte zararı yok ama sen yine de bir araştır. eğer yoksa doğadanın ekinezya-ıhlamur karışımı büyülü bohça diye bir çayı var, onu içebilirsin.
bir de kivi, avokado tüketmek işe yarayabilir.

Eklentiler

• 20171101_125341-1.webp
    20171101_125341-1.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 63
Evet aldım sonuçları. Beklediğim gibi çıktı. Gebelik şekerim var. Hatta potansiyel şeker hastasıymışım ailede herkeste olunca. Şimdilik diyetle idare edeceğiz. Zaten 3 haftadır diyet yapıyordum hatta 1 kilo vermişim.Düşmezse insülin alacağım. Buna şükür. Böbrek kanalındaki genişleme düzelmiş.

beklediğin sonuç olmuş ama çözümü var ve umarım diyetle çözülür. böbrek kanalının iyileşmesine çok sevindim.

öncelikle çok geçmiş olsun, ben de hastalanmıyım diye çaba harcıyorum resmen.

ekinezya çayını araştırmanı öneririm, sanırım hamilelikte zararı yok ama sen yine de bir araştır. eğer yoksa doğadanın ekinezya-ıhlamur karışımı büyülü bohça diye bir çayı var, onu içebilirsin.
bir de kivi, avokado tüketmek işe yarayabilir.
Çok teşekkür ederim bende çok dikkat ettim kendime ama sadece boğaz ağrısı ve şiddetli öksürüğe yakalandım inşallah gribe çevirmez.ekinezyayı araştıracağım teşekkür ederim.:KK54:

Ben zeka icin değil ama normalde hep kahve içtiğim icin sordum günde bi adet icebilirsin fark etmez ne olduğu dedi
Daha cok Türk kahvelerini tüketiyorum
Zaten nescafeyi de black ya da sütlü içerim sut tozu sırf şekermiş çünkü
Ben Tuğba kuruyemiş var Ankara’da ordan mirvari kahvesi alıyorum içinde damla Sakız’ı keci boynuzu falan var besleyici bi kahve onu içiyorum zaten hepsini şekersiz kullanırım o şekersiz cok rahat içiliyor kendinden şekerli gibi cunku keci boynuzu olduğu icin bulabilirsen tavsiye ederim güzel kahve
Starbuck da flat white içerdim hala ondan devam ediyorum şekersiz kahvesi yoğun sütlü kahve
Oradan alırken kafeinsiz ve laktozsuz diyorum şansım varken kafeinsizi tercih ediyorum kahve yoğunluğunu sevmiyorsan starbuck dan alacaksan kremasız şekersiz latte alabilirsin kafeinsiz ben laktozsuz sut istiyorum özellikle cunku normalde de midem sakattır acayip rahatsız esip gaz yapıyordu hala da o şekilde devam ediyorum kucuk boy alıyorum doktoruma sordum onu dA icebilirsin dedi

Günaydın canım bana sambucol tablet verdi suya atıp içiyorum cok aşırı bi faydası Yok ama koruma amaçlı faydası varmış kısacası vitamin ayağa kaldırıyor sadece
Aa ben de öğle aralarında tugbada mirvari içiyordum şimdi kafein almayayım diye bırakmıştım. Arada yine kaçamak yapayım o halde içeriğine hiç dikkat etmemişim :)

Bu arada kızlar ben hergün illa tatlı bişeyler kaçırıyorum. Bugün bi bardak tatlı birşey aldım şimdi ne olduğunu soylemeyeyim canı çeken falan olur. Ama daha gebelik sekerimı de olcturmedm siz ölcümlen önce şekerli tuketmemeye çok dikkat ediyor muydunuz? Ben biraz tatlı duskunuyum ve korkuyorum gebelik şekerinı olcturmeden tetiklicem diye :/

Kızlar bu arada grip soguk alginligi vakalari baya arttı. Ben grip aşısı vurulsam mi diye cok düşünüyorum aslinda vurulmak da istemiyorum. Ama benim griplerim ortalama 5 senede bir geliyor ve komaya sokuyor beni resmen Allah korusun. Ve yillardir da grip olmadim. Acaba aşı olsam mi ya da doğal olsun deyip her gün bir diş sarımsak mı yemeli.. Bol c vitaminli meyve de sekerimi tetikler diye korkuyorum:KK51:

O zaman bir Tuğba da benden :KK200:
Ohh afiyet olsun yarasın :)
Bu arada kızlar ben hergün illa tatlı bişeyler kaçırıyorum. Bugün bi bardak tatlı birşey aldım şimdi ne olduğunu soylemeyeyim canı çeken falan olur. Ama daha gebelik sekerimı de olcturmedm siz ölcümlen önce şekerli tuketmemeye çok dikkat ediyor muydunuz? Ben biraz tatlı duskunuyum ve korkuyorum gebelik şekerinı olcturmeden tetiklicem diye :/
Ben hiç dikkat etmedim yanı özellikle ölçtüreceğim bsy yemeyim de demedim hatta yüksek çıkarsa bir hafta önce İstanbul’da bi şey yedim baya şekerliydi yarım saate zor yedim :)
Onlar falanda çıkacaktır ne yediysem çıksın diye dikkat etmedim cunku yiyorum bsy çıkarsa yememem gerekir ona göre bi Sonuc çıksın istedim ama kaçamaklar hariç yememe içmeme kilolu hamile kaldığım icin dikkat ettim ona rağmen 5 kilo aldım son aylarda ne olur artık bilemiyorum umarım Çifter Çifter kilo almam

Back
X