- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.048
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
- #23.141
Doktoruna bir ara sor bence cok fazla oksurdugunu oksururken kasildigini soyle prospanida sor.bana ilaç önermedi dr'um![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktoruna bir ara sor bence cok fazla oksurdugunu oksururken kasildigini soyle prospanida sor.bana ilaç önermedi dr'um![]()
Tamamen psikolojiyle alakalı bence. Benim hayatım fazla tempolu stresli. Stres kimde yok gerçi dimi. Sabah sabah sinirleneyim aç karnına 160 oluyor. Doktor sinirlenince çıkar ona yapacak bişi yok dedi. Sütte de var şeker. Ben azcık alışyım gibi. Ayva tok tutuyor bak. Ben akşam 9 gibi yiyorum. Kabızlık yapıuor ama yapacak bişi yok.Aynen parmaklarim delik desik oldu surekli boyle olcecez mi merak ediyorum. Ben de diyeti bozarsam cok yükseliyor ama bazen dikkat ettigim halde yuksek çıkıyor o zaman cok canim sıkılıyor. Kahvaltidan resmen ac kalktim bugun 146 çıkti:/ ara öğünde süt ictim ama hala cok açım su an dört gozle ogle yemegini bekliyorum:)
Ben komsularimla bir araya gelince içiyorum canim evde yalnizken icmiyorum. Haftada birkac kere icmis oluyorum yani. Eşimin amcasinin hanımı çok ileri gelen bir ailenin kızı ve hamile kaldiginda her gün bir fincan kahve icirmisler cocugu zeki olsun diye.. Alakasi var mi bilmiyorum ama maşallah şu an cocugu Turkiye çapında umut vadeden zekada ve olgunlukta bir çocuk.. 12 yaslarinda ama 35 yaşındaki insanlarin seviyesinde bir zeka ve konusma tarzi var.. Ben de her gün icmeye korkuyorum ama kahveyle alakasi oldugunu bilsem icerdim mutlakaGunaydin hanimlar
Turk kahvesi tuketmeyle ilgili ne dusunuyorsunuz?
Esimin arkadaslari demis ki esin kahve icsin bebege faydasi var zeka yonunden.
Ben de kafein icerdigi icin hic yaklasmamistim hamileligin basindan beri. Ama bunu duyunca iki uc gun birer minik fincan ictim. Sonra internete bi bakiyim dedim. Genelde onerilmedigi yaziyor. Kafam karisti iyice. Siz tuketiyor musunuz?
Ay evet son bir haftadir ozellikle ani hareketlerde resmen kramp giriyorkızlar sizinde karnınızda ara sıra kasılma gibi çekilme oluyormu?
evet evet bir çekilme gibi böyle bende karnımın sol tarafında genelde bakıyorum bir sertlik gibi geçiyor sonra. demek büyüyoruzz kızlarrAy evet son bir haftadir ozellikle ani hareketlerde resmen kramp giriyor![]()
Aynen canm bnde gece sabaha kadar cok acikiyorum ki sadece sut iciyorum bugun canm skldi acaba bebegimi besleyebiliyormuyum diye ama cok şükür ki az kaldi insallah dogumdan sonra gecer diye dua ediyorum Allah seker hastalarina şifa versin bizim ki gececi ama onlar nasil dayaniyo ki aslinda bn 10 gun konturol edicektim sonra ölçmeyecektim ama artk devam etmeyi düşünüyorum cunku ölçünce onlemimizi aliyoruz Allah yardmcimuz olsun canm sen ne zmn gidecen endokrineAynen parmaklarim delik desik oldu surekli boyle olcecez mi merak ediyorum. Ben de diyeti bozarsam cok yükseliyor ama bazen dikkat ettigim halde yuksek çıkıyor o zaman cok canim sıkılıyor. Kahvaltidan resmen ac kalktim bugun 146 çıkti:/ ara öğünde süt ictim ama hala cok açım su an dört gozle ogle yemegini bekliyorum:)
Ben cok fazla kahve seven biri degilim zaten ama zekayla ilgisi var mi duydunuz mu boyle bir sey merak ettigim icin sorayim dedim :)Ben her gun 1 fincan neskafe iciyorum. Doktorum 2 fincan icebilirsin dedi. Ama ben cay icmiyorum cayda da kafein var cunku. Cay alimin kisitliysa kahvede sorun yok ama gunde 4 bardaktan fazla cay iciyorsan ilave kahve fazla gelir
Tesekkurler canim cevap icin :)Günaydın;
Günde 1 fincan türk kahvesi içiyorum.Faydalı olduğunu duymuştum bende hatta hamileyede sakinleştirici etkisi var bence :) ama hiç çay içmiyorum artıkgünlük kafeini kahve ile dengeliyorum.
![]()
Ben hamilelikten once bi hastaligimda doktor oksuruk suruplari icin sunu demisti. "Onlar sadece Sekerli su. Onlardan icecegine ilik yudum yudum su ic daha iyi" Ilik su cok iyi geliyor o oksuruk anlarinda. Bi de seker durumun nasil bilmiyorum ama dut pekmezi normal pekmez de olur bi kasik icince rahatlatiyor Oksurugu. Bogaz agrisina da yine ilik icecekler. Esim hasta olunca balli ilik sutun icine karabiber ve zerdecal atip iciriyorum ben cok ilerlemeden atlatiyor oyle. Ama oksuruk olunca karabiber nasi olur bilemedim. Cok gecmis olsun canim.Arkadaşlar günaydın;
Malum kış aylarına giriyoruz havalar soğuyor hastalıklarda beraberinde geliyor1 Haftadır boğaz ağrısı çekiyorum ve son bikaç gündür gece öksürmekten uyuyamıyorum ve karnım çok kasılıyor.Dr'um ilaç kullanamayacağımı söyledi ıhlamur ve zencefil cayı günde 1 bardak içebileceğimi söyledi ama fayda etmiyor
sanki ciğerlerim çıkacak
sizin öneriniz varmıdır?
Ben de aksine pek kahve insani degilim. Faydasi kesin varsa el mecbur icecektimGunaydin canim, faydali oldugunu hic duymadim ama turk kahvesi gunde 1 fincana herkes izin veriyor. Diger filtre vs kahveler icin de kafeinsiz olanlari icin diyolar. Ben cok kahveci bi insandim hamilelikte sogudum yaa neden bilmiyorum, fal baktirma ugruna hafta 1-2 kere iciyorum@The Black Pearl
Cok hizli yuruduysem cok kotu oluyor genelde. Bir de sabahlari yataktan kalktigim zaman veya donerken hafif hafif oluyor.kızlar sizinde karnınızda ara sıra kasılma gibi çekilme oluyormu?
Of masallah cocuga yaBen komsularimla bir araya gelince içiyorum canim evde yalnizken icmiyorum. Haftada birkac kere icmis oluyorum yani. Eşimin amcasinin hanımı çok ileri gelen bir ailenin kızı ve hamile kaldiginda her gün bir fincan kahve icirmisler cocugu zeki olsun diye.. Alakasi var mi bilmiyorum ama maşallah şu an cocugu Turkiye çapında umut vadeden zekada ve olgunlukta bir çocuk.. 12 yaslarinda ama 35 yaşındaki insanlarin seviyesinde bir zeka ve konusma tarzi var.. Ben de her gün icmeye korkuyorum ama kahveyle alakasi oldugunu bilsem icerdim mutlaka
Ben cok fazla kahve seven biri degilim zaten ama zekayla ilgisi var mi duydunuz mu boyle bir sey merak ettigim icin sorayim dedim :)Ben her gun 1 fincan neskafe iciyorum. Doktorum 2 fincan icebilirsin dedi. Ama ben cay icmiyorum cayda da kafein var cunku. Cay alimin kisitliysa kahvede sorun yok ama gunde 4 bardaktan fazla cay iciyorsan ilave kahve fazla gelir
Tesekkurler canim cevap icin :)Günaydın;
Günde 1 fincan türk kahvesi içiyorum.Faydalı olduğunu duymuştum bende hatta hamileyede sakinleştirici etkisi var bence :) ama hiç çay içmiyorum artıkgünlük kafeini kahve ile dengeliyorum.
![]()
Ben hamilelikten once bi hastaligimda doktor oksuruk suruplari icin sunu demisti. "Onlar sadece Sekerli su. Onlardan icecegine ilik yudum yudum su ic daha iyi" Ilik su cok iyi geliyor o oksuruk anlarinda. Bi de seker durumun nasil bilmiyorum ama dut pekmezi normal pekmez de olur bi kasik icince rahatlatiyor Oksurugu. Bogaz agrisina da yine ilik icecekler. Esim hasta olunca balli ilik sutun icine karabiber ve zerdecal atip iciriyorum ben cok ilerlemeden atlatiyor oyle. Ama oksuruk olunca karabiber nasi olur bilemedim. Cok gecmis olsun canim.Arkadaşlar günaydın;
Malum kış aylarına giriyoruz havalar soğuyor hastalıklarda beraberinde geliyor1 Haftadır boğaz ağrısı çekiyorum ve son bikaç gündür gece öksürmekten uyuyamıyorum ve karnım çok kasılıyor.Dr'um ilaç kullanamayacağımı söyledi ıhlamur ve zencefil cayı günde 1 bardak içebileceğimi söyledi ama fayda etmiyor
sanki ciğerlerim çıkacak
sizin öneriniz varmıdır?
Ben de aksine pek kahve insani degilim. Faydasi kesin varsa el mecbur icecektimGunaydin canim, faydali oldugunu hic duymadim ama turk kahvesi gunde 1 fincana herkes izin veriyor. Diger filtre vs kahveler icin de kafeinsiz olanlari icin diyolar. Ben cok kahveci bi insandim hamilelikte sogudum yaa neden bilmiyorum, fal baktirma ugruna hafta 1-2 kere iciyorum@The Black Pearl
Cok hizli yuruduysem cok kotu oluyor genelde. Bir de sabahlari yataktan kalktigim zaman veya donerken hafif hafif oluyor.kızlar sizinde karnınızda ara sıra kasılma gibi çekilme oluyormu?
Of masallah cocuga yaBen komsularimla bir araya gelince içiyorum canim evde yalnizken icmiyorum. Haftada birkac kere icmis oluyorum yani. Eşimin amcasinin hanımı çok ileri gelen bir ailenin kızı ve hamile kaldiginda her gün bir fincan kahve icirmisler cocugu zeki olsun diye.. Alakasi var mi bilmiyorum ama maşallah şu an cocugu Turkiye çapında umut vadeden zekada ve olgunlukta bir çocuk.. 12 yaslarinda ama 35 yaşındaki insanlarin seviyesinde bir zeka ve konusma tarzi var.. Ben de her gün icmeye korkuyorum ama kahveyle alakasi oldugunu bilsem icerdim mutlaka
Catlama olabilir sanki.kızlar günaydın, benim göbek deliğimin çevresinde altında yanında falan böyle çimdikleme gibi acılar oluyor ve kaşınıyor, neden oluyor acaba. dr az önce msj attım cevap vermedi henüz. genişleme yüzünden mi acaba? ya da çatlamalar mı başlayacak?![]()
Ben zeka icin değil ama normalde hep kahve içtiğim icin sordum günde bi adet icebilirsin fark etmez ne olduğu dediGunaydin hanimlar
Turk kahvesi tuketmeyle ilgili ne dusunuyorsunuz?
Esimin arkadaslari demis ki esin kahve icsin bebege faydasi var zeka yonunden.
Ben de kafein icerdigi icin hic yaklasmamistim hamileligin basindan beri. Ama bunu duyunca iki uc gun birer minik fincan ictim. Sonra internete bi bakiyim dedim. Genelde onerilmedigi yaziyor. Kafam karisti iyice. Siz tuketiyor musunuz?
Günaydın canım bana sambucol tablet verdi suya atıp içiyorum cok aşırı bi faydası Yok ama koruma amaçlı faydası varmış kısacası vitamin ayağa kaldırıyor sadeceArkadaşlar günaydın;
sanki ciğerlerim çıkacak
sizin öneriniz varmıdır?
Aynen canim kilo alislar da hizlandi valla en korktugum şeyevet evet bir çekilme gibi böyle bende karnımın sol tarafında genelde bakıyorum bir sertlik gibi geçiyor sonra. demek büyüyoruzz kızlarr![]()
Valla tam bir muamma.. Ama şu da bir gercek her gün kahve icenlerin bebislerine de bisey olmuyor sonucta bir tehlike olmuyor.. Ay neyse ben gidip bi kahve iceyimBen cok fazla kahve seven biri degilim zaten ama zekayla ilgisi var mi duydunuz mu boyle bir sey merak ettigim icin sorayim dedim :)
Tesekkurler canim cevap icin :)
Ben hamilelikten once bi hastaligimda doktor oksuruk suruplari icin sunu demisti. "Onlar sadece Sekerli su. Onlardan icecegine ilik yudum yudum su ic daha iyi" Ilik su cok iyi geliyor o oksuruk anlarinda. Bi de seker durumun nasil bilmiyorum ama dut pekmezi normal pekmez de olur bi kasik icince rahatlatiyor Oksurugu. Bogaz agrisina da yine ilik icecekler. Esim hasta olunca balli ilik sutun icine karabiber ve zerdecal atip iciriyorum ben cok ilerlemeden atlatiyor oyle. Ama oksuruk olunca karabiber nasi olur bilemedim. Cok gecmis olsun canim.
Ben de aksine pek kahve insani degilim. Faydasi kesin varsa el mecbur icecektimarada bi icerim yine
Cok hizli yuruduysem cok kotu oluyor genelde. Bir de sabahlari yataktan kalktigim zaman veya donerken hafif hafif oluyor.
Of masallah cocuga ya
Evet ben de annemden de duydum bunu, annem ogretmen. Okulda hamile bi arkadaslari varmis kahve iciriyorlarmis el birligiyle cocuk zeki olsun diye
Hamilelikle birlikte et ve baliktan iyice sogudugum icin onlari da yiyemiyorum. Omega 3 iciyorum onlari yiyemedigim icin. Acaba kkahve cidden ise yariyor mu ki diye de dusunmedim degil.![]()
Valla tam bir muamma.. Ama şu da bir gercek her gün kahve icenlerin bebislerine de bisey olmuyor sonucta bir tehlike olmuyor.. Ay neyse ben gidip bi kahve iceyim![]()
Kahve diyince canim kahve çekti
Haydin kızlar kahveleri yapalım da karşılıklı içelim:)
Oohhh afiyet olsun minnoşlarne yalan diyeyim konu üzerine bende yaptım bir kahve :)
Oohhh afiyet olsun minnoşlar![]()
iq olsun =))