2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Çaresi var tatlım, üzme kendini.

çok geçmiş olsun canım benimde bilek hala sıkıntı rötgen çemiyorlar bileklikle geziyorum bsy dograyamıyorum
nedir bu çektiğimiz çile ben anlamadım teknoloji gelişti diyoruz da hamileyken hala ilkel yöntemler yok rotgen celkemeyız yok diş yapamayız
bır sey gelıstırseler artık hamilleler için valla hıc bır sey yapamamaktan bıktım su hamılleıkte hastalıkla alakalı bsy olunca el ayak baglı

cok tesekkur ederım cnım termometre alsam mı gercı ates ölçer aldım ortam da ölçüyor diye almadım termometre
bızım ev 2 katlı yukarı asagı ısısı ona göre degısıyor artık bende ona gore bı seyı gıydırıyorsam altta cıkartırım

canım allah yardımcın olsun inşallah.Her doktorun bilgisi tecrübesi farklı farklı zaten,bir kişiye sabit kalmamak lazım.Bendede damar yoğunluğu var 12 haftadan başlayarak bir ayağım çok şişiyordu,o bacağımdaki damarlarda genişleme çıktı ve clexan iğne önerdiler başlanabilir diye ondada çok korktum kalp damar uzmanına gittim kontrol etti ve varis çorabıyla önüne geçilebileceği,günce 3 litre su içerek azalacağı söyledi.Bşladım kullanmaya çok şükür o kadar şişmiyor.Ama doğum sezeryande olsa normalde olsa varis çorabıyla girecem doğuma.Damar patlaması olabilirmiş.Rabbim beterinden korusun hepimizi inşallah,yavrularımızı sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin

Normalde bu erkek belirtisi değil miydi sadece karın çıkması top gibi bak işte bu da uymuyor sana :)

Ay o diş ağrısından ne çektim ben en son kanal tedavisi yaptırdım hala ağrıyor diş etlerim allah yardımcın olsun cnm

Benm ilk hamileliğim de çikmisti diyetle hallettim bu hamileliğim de yine cikiyor açlık tokluk ölçüyorum dikkat ediyorum sende diyetle halledersin inşallah

Normalde bu erkek belirtisi değil miydi sadece karın çıkması top gibi bak işte bu da uymuyor sana :)
Gören erkek bu diyor bende saglıklı olsun diyorum bir gebe arkadaşım daha var o kız onun yayık kızımdaki gibi.
Birde gögüs uclarım kızımda hiç kararmadı simdi kapkara böyle olup erkek bebek bekliyen varmı acaba aramızda merak ettim canım

Benimkinin ucları karardı cnm ama kız benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…